مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
من اشتباهی تو کار هاستینگ مورد نظر نمیبینم.شما تست خواستید.ایشون دادند.به شما میگن منابع مصرفی سایتتون اینقدره.باید همچین پلانی رو بخرید! مطمعنا هم ایشون میتونن شما رو ساپورت کنند.منتهی شما باید کیسه رو شل کنید...
حالا اخلاقا ایشون کمی اشتباه کرده.اخلاقا باید به شما اعلام کنند ایا میتونید همچین پلانی رو بخرید یا خیر یا با شما به توافق برسند یا بگن به سلامت..که متاسفانه این کارو نکردن و میگن کل پولو بده بک اپتو بدم..
ما خدا نیستیم قضاوت کنیم..چه میدونیم بین شما چی شده..کاش خودش میومد میگفت چی شده!
حالا مهمترین اشتباه از خود شما بوده دوست من..من هم زمانی وبمستر بودم و الانم هستم..کسی که میخواد هاست تست بگیره سایتشو بروز نمیکنه!! تا تکلیف مشخص بشه دید میتونه بمونه بعد سایتو بروز کنه..شما دو سه روز نشده مگه چه قدر سایتتو بروز کردی که الان گرفتار بک اپت هستی؟ هیچ وقت در محلت تست کسی سایت بروز نمیکنه مگر مطمعن بشه تو ان هاستینگ موندگاره...تست هم چند روز نیاز نیست..تو 48 ساعت مشخص میشه سایت چه قدر منابع استفاده میکنه و هاستینگ مورد نظر به شما اعلام میکنه..یا میمونید یا میرید...
اگرسایت رو زیاد بروز نکردی بیخیال بک اپت شو برو همون قبلی رو بیار بالا فوقش دوباره مطالب رو بزار..اگر زیاد بروز کردی که مجبوری 11 رو بپردازی..با این تاپیکی که زدی دیگه عمرا مجانی بک اپتو بهت بدن! اگر هدفت اطلاع رسانی بود هم که کردی...![]()
ویرایش توسط delta : February 23rd, 2017 در ساعت 17:37
من گیر بک اب بودم پول رو می دادم . فقط برای اطلاع رسانی و کمک به دیگران این تاپیک رو زدم الانم سایتم منتقل شده رو سرور دیگه با همون بک اب قبلی و منتظر هستم دی ان اس ها ست بشه . بعدشم سایت بروز نشه چه طوری قرار است تست شود ؟!!! یک هفته فعالیت مهم نیست درست میشه . مهم اینه که جلوی چنین کارهایی گرفته بشه . من خودم اول از همه گفتم قمصر خودم هستم اما نمی گذارم نفر بعدی تو دام این دوستان بیفته ...
ایشون میومد از خودش دفاع می کرد اصلا شاید من دارم بهش اتهام می زنم !! بعد اینکه ایشون وقتی میگه پلن های پر بازدید و از قبلش بهشون گفتم بازدید چه قدر هست و پلن مورد نظر رو داده من چه کم !؟> من از شما می پرسم هاست پربازدید یعنی چی ؟!!!! هاست پر بازدید با 1200 ای پی دان میشه . مصرف سی پی یو و رم لیمیت میشه ؟!!
- - - Updated - - -
سلام حرف شما هم درست است برادر ولی همچین سرویس ارزون و رایگانی ندادن .. پلن هاشون قیمت هاش مثل نود درصد هاستینگ ها هست ...
من براک کیفیت خیلی هم مهمه اصلا تست رو برای سنجش کیفیت می خواستم ... هرچیزی هم قیمتش مشخص هست . سایت با بازدید معمولی مت رو نمیشه ببریم روی هاست دی ال !!!
- - - Updated - - -
باور کنید من حاضر بودم به جای تست به من بگه یک هفته پولش هم میشه اینقدر ... اصلا این طوری راحت ترم بی منت هست برام .... ولی این کارشون رسما گروکشی بود ...
کاش کمی وجدان و معرفت داشتند می امدند حداقل از خودشون دفاع می کردند ..
ویرایش توسط hdland : February 23rd, 2017 در ساعت 18:58
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)