-
February 22nd, 2017, 22:15
پاسخ : معرفی درگاه پرداخت آرکا پال
با سلام
درسته سایت بنده دارای اسکریپت ساده ای است ولی اینم در نظر بگیرید که بعضی از سایت های که در این حیطه کار میکنن معلوم نیس از کجا اومده و بعد از درآمد یهو غیب میشن
بنده اول کار برای اعتماد سازی شرکت ثبت کردم
دوم اینکه دارای اینماد هستیم میتونید استعلام کنید
موفق باشید
- - - Updated - - -
دوست عزیز آدرس شرکت در اول صفحه ی سایت موجوده
شماره تلفن هم بزودی قرار میدم
درسته اولین کار بنده هستلی این دلیل نمیشه که شما بگید ما هیچی بلد نیستیم
ایشالله بزودی راه میفتیم
ممنون که انتقاد های خوبی کردید
-
-
February 22nd, 2017 22:15
# ADS
-
February 22nd, 2017, 22:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
aliganjkhani
با سلام
درسته سایت بنده دارای اسکریپت ساده ای است ولی اینم در نظر بگیرید که بعضی از سایت های که در این حیطه کار میکنن معلوم نیس از کجا اومده و بعد از درآمد یهو غیب میشن
بنده اول کار برای اعتماد سازی شرکت ثبت کردم
دوم اینکه دارای اینماد هستیم میتونید استعلام کنید
موفق باشید
- - - Updated - - -
دوست عزیز آدرس شرکت در اول صفحه ی سایت موجوده
شماره تلفن هم بزودی قرار میدم
درسته اولین کار بنده هستلی این دلیل نمیشه که شما بگید ما هیچی بلد نیستیم
ایشالله بزودی راه میفتیم
ممنون که انتقاد های خوبی کردید
عزیزم نمادت بدرد خودت می خوره.
زرنگی! یک وبسایت فروشگاه اینترنتی راه انداختی نماد گرفتی بعد ارائه درگاه زدی؟
نماد اگه شکایت بشه باطله
در کل انشا الله موفق باشید
-
-
February 22nd, 2017, 23:12
دوست عزیز بلاخره بنده یجوری خودمو دارم ثابت میکنم که کسب و کار های دیگه بهم اعتماد کنن
مث خیلیا نیستم که اصلا معلوم نیس از کجا اومدن بعد دو روز که درآمدشون خوب شد پول مردمو بر میدارن فرار میکنن
درضمن بنده از کسی نخواستم که به زور بیاد تو سایت بنده ثبت نام کنه
ولی هرکسی ام که ثبت نام کنه قول صددرصد مبنی بر تسویه درست و به موقع رو میدم با ضمانت
-
-
February 22nd, 2017, 23:30
بابا این بنده خدا ادم که نکشته هر کسی از راه رسید دراه میزنه تو سرش چرا ما ایرانی ها باید این طوری باشیم 5انگشت مثل هم نیستن دلیل نمیشه گناه هر کسی بندازی رو گردن دیگه بنده خدا اومده یک تبلغ تو سایت کرده کسی که اجبار نکرده باید بیان از من درگاه بگیرین اون کله گنده هاش که یه زمانی مطرح بودن میلیون میلیون چاپیدن رفتن کسی صداشم در نیومد من نه از این اقا درگاه دارم و نه چیز دیگه فقط نظر شخصی خودم گفتم همین
-
-
February 22nd, 2017, 23:33
عضو انجمن
درود
اتفاقا من میخواستم از این دوستمان حمایت کنم و بگم که چرا وقتی یکی یک کاری را انجام میده و دوست شماها نیست به جای کمک و راهنمایی در رفع ایرادات دارید بهش حمله میکنید ؟
مثلا تو تاپیک زیر چون دوست خودشان هست شدیدا شروع به تایید کردند
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=180376
در حالی که در همان تاپیک یک نفر نگفته : چه ایده جدیدی دارید ؟
چرا از بدنام ترین اسکریپت عمومی (xpay ) استفاده کردید ؟
و ... همگی راهنمایی کردند و همگی خوش و خرم آرزوی موفقیت براش کردن و حتی یک بنده خدا تاپیک معرفی جداگانه زده براش
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=180681
اما اینجا برعکس ، همه دارند این بنده خدا را نابود میکنند
اما با خوندن دو پست آخر استارتر هم نظر بقیه شدم ، چون اولا دوست عزیز از کجا معلوم شما غیبت نمیزنه ؟ کو اینمادت ؟ من که تو سایتت نمیبینم ، تازه اگر هم داری با دروغ و کلک گرفتی که خودش اولین جرم هستش و من به شخصه به کسی که داره با کلک کارش را شروع میکنه هیچ اعتمادی ندارم
نوشتید شرکت ثبت کردید ، خوب کو اثبات وجود شرکت ؟ شماره ثبت و روزنامه و ....
اینکه بیای بگی شرکت هستی به نظرت مردم باید بهت اعتماد کنند ؟ نوشتید کمترین کارمزد ... در حای که کارمزدت حتی از زرین پال با این همه سال فعالیت بیشتر هست
پس رو چه حسابی باید به شما اعتماد کرد در حالی که درست کارت را شروع نکردی ؟ رو چه حسابی باید از خدمات سایت شما باید استفاده کرد در حالی که کارمزد بیشتری هم خواستار هستی و چه مزیتی الان دارید ؟
-
تعداد تشکر ها از iraniam2000 به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2017, 23:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
aliganjkhani
دوست عزیز بلاخره بنده یجوری خودمو دارم ثابت میکنم که کسب و کار های دیگه بهم اعتماد کنن
مث خیلیا نیستم که اصلا معلوم نیس از کجا اومدن بعد دو روز که درآمدشون خوب شد پول مردمو بر میدارن فرار میکنن
درضمن بنده از کسی نخواستم که به زور بیاد تو سایت بنده ثبت نام کنه
ولی هرکسی ام که ثبت نام کنه قول صددرصد مبنی بر تسویه درست و به موقع رو میدم با ضمانت
عزیز مشکل شما اینه که قصد دارید ثابت کنید و توضیح بدید
بنده از روی تجربه تقریبا 9 ساله خودم عرض می کنم
اصلا نیازی نیست چیزی تو توضیح بدید و توجیج کنید - گذشت زمان و کار کردن شما همه چیز و ثابت میکنه
پس نگران نباشید
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
February 22nd, 2017, 23:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mehdi741
بابا این بنده خدا ادم که نکشته هر کسی از راه رسید دراه میزنه تو سرش چرا ما ایرانی ها باید این طوری باشیم 5انگشت مثل هم نیستن دلیل نمیشه گناه هر کسی بندازی رو گردن دیگه بنده خدا اومده یک تبلغ تو سایت کرده کسی که اجبار نکرده باید بیان از من درگاه بگیرین اون کله گنده هاش که یه زمانی مطرح بودن میلیون میلیون چاپیدن رفتن کسی صداشم در نیومد من نه از این اقا درگاه دارم و نه چیز دیگه فقط نظر شخصی خودم گفتم همین
درود..دوست عزیز...بازار مالی هستش و شوخی نیست...هر لحظه ممکنه کلاهبرداری کنه..توی همین انجمن کلی کلاهبردار مالی درگاه واسطه دیدیم و شنیدیم...
ویرایش توسط Raymvnd : February 22nd, 2017 در ساعت 23:55
-
-
February 24th, 2017, 10:26
سلام دوستان عزیز
واقعا ممنون از انتقاد های سازندتون ( سعی میکنم بهتر کار کنم )
درضمن بنده تعرفه های تراکنش رو کلا کم کردم تا دوستانی که عضو میشن راضی باشن
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Raymvnd
درود..دوست عزیز...بازار مالی هستش و شوخی نیست...هر لحظه ممکنه کلاهبرداری کنه..توی همین انجمن کلی کلاهبردار مالی درگاه واسطه دیدیم و شنیدیم...
بله متاسفانه ***ی تو این کار زیاد شده
ولی بنده قصد ***ی ندارم
ادرس شرکت در سایت ذکر شده و توی اینماد هم این ادرس وجود داره
ویرایش توسط aliganjkhani : February 24th, 2017 در ساعت 10:30
-
-
March 18th, 2017, 22:12
قالب جدید راه اندازی شد
و https سایت نیز فعال است
-
-
March 19th, 2017, 11:44
ماشالا اینجا همه قصاص قبل از جنایت میکنن .
استارتر عزیز ایشالا موفق باشی
-
تعداد تشکر ها از vpsman به دلیل پست مفید