نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

موضوع: سرو دست شکستن و اشک خوشحالی برای یک هاست!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن lemo1996 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    145
    تشکر تشکر شده 
    420
    تشکر شده در
    335 پست

پیش فرض پاسخ : سرو دست شکستن و اشک خوشحالی برای یک هاست!

نقل قول نوشته اصلی توسط ColdWorld نمایش پست ها
    آقای عزیز شما چرا چیزی که ربطی به من مشتری نداره رو ربط به نوشته من میدی؟؟؟
    عرض من اینه که سرور پارس و امثالش که زیادن به کدوم خق و کدوم تبصره هاست هایی محدود که حتی ssd هم نیستن بعضی هاش رو بالای 400 هزار ماهی میفروشه
    تکلیف کاربری که ندونه مانیتورنگ و هاستینگ چطوری اداره میشه چیه؟؟؟؟این هاست و شرکتها رو من قبلاً درش بودم که میگم کوچکرین کار که بک اپ هست رو خیلی هاشون
    حتی زحمت انجامش رو هفتگی هم نمیکشن بعد بیان سرور مانیتور کنن؟؟؟بنده خودم اگر بک اپ نمیگرفتم مرتب الان سایتم و 5 سال زحمتم به باد رفته بود و نابود شده بودم!!!
    شما چرا اینطوری خساب میکنی؟؟؟ من مشکلی در ارائه خدمات دیتاسنتر نمبینم، فروش دیتاسنتر دو دسته ست : سرور مجازی رو میشه فروش جزئی یا خرده فروشی دونست
    فروش سرور اختصاصی فروش عمدش هست توی خیلی از کارا هم اونی که عمده میخره قیمتش خیلی کمتر در میاد. مطمئناً دیتاسنتر بیاد سرور رم 1 20 گیگ ssd رو بده 20 دلار بهش میشه
    گفت *** ولی در ایران ماشالا طرف به دوبرابر هم راضی نیست و قیمت رو میبره 4 یا 5 برابر گرونتر میده دست مردم.اصل ***ی اینه....
    دیتاسنتر هایی هستن تا یه خدی ای پی رایگان رو سرور میدن ولی نه همشون. هیچ کس هم به غیر کسی که کیفیتش داغونه روی سرور 32 گیگ رم،32 تا ماشین نمیسازه! (طبق محاسبه جنابعالی)
    در ضمن خیلی خیلی سرور و هاست داشتم از ایران ولی پشتیبانی همشون افتضاح بوده غیر چنتا انگشت شمار (همشون هم هزینه فضایی میگرفتن)
    تیکت میدادم 10 شب طرف 11 صبح جوابم رو میداد وضع بک اپ گرفتنشون هم اینطوری بود بهشون بی خودی میگفتم بک اپ امروز یا دیروز رو بده میگفتن نداریم این یعنی ***ی
    یعنی نداشتن تعهد به مشتری. دیتاسنتر رو نمیشه *** دونست چون بالا هم گقتم قیمت همه دیتاسنتر ها عاقلانه و متعارفه!شما یه سرور چه مجازی چه اختصاصی به من لینکش رو بده
    (از دیتاسنتر یا هاست خارجی) که فیمتش خیلی بیشتر از چیزی که هست باشه.طرف بهش کفتم برام سرور بگیره سرور مالیات نداره به من گفته 20 درصد باید مالیات بدی (اینم یکی از معتبراس مثلاً)
    http://www.hostgator.com/vps-hosting

مشاهده کنید

سرور رم 2 گیگ20$ ماهانه میباشد ، سرور اختصاصی با هزنیه 30$ رم 32 هم موجود است ... هاست گیتور هم باید سرور با هزنیه 3 دلار بفروشد ؟

این مورد که چه سرویس دهنده ای رو انتخاب کنید کاملا دست خودتون است ، در این مورد بحثی نیست ، میزان سود دهی تمامی شرکت ها با هم برابر نیست ، کیفیت ارایه خدمات هم یکی نیست ، شرکت های بزرگ

با توجه به بالابودن اعتبارشون حق دارند با هر قیمت بسیار بالایی هم که تمایل دارند سرویس ارایه بدن ، شما چرا فکر میکنید باید سود سرویس ها پایین باشد ؟!

در شرکت هایی دیگه اعم از دولتی و خصوصی برای کارمندانشون یک سری امیازات در نظر میگیرن مانند ، امکانات رفاهی ، تفریحی و... این موارد نیاز به بودجه دارد ، چرا بر روی شرکت های هاستینگ نباید این موارد باشد ؟ چرا در آمد های این صنف باید پایین باشد ؟

سود حاصل از سرور 200 هزارتومانی باید 100 هزارتومان باشد ؟ با مجازی کردن 15-20 سرور !؟ آیا با پیشبرد با این وضعیت پیشرفتی در کار حاصل میشود.

بنده قبلا هم عرض کردم ، با همکارانی که با این هزنیه ها سرویس دهی میکنند مشکلی ندارم ، ولی فقط انتظارات کاربران را بالا میبرند . سرور رم 1 گیگ ایران شاید برای ما 7 هزراتومان هزنیه داشته باشد

ولی ایا فروش با هزنیه 10 هزارتومان به جز بازار خرابی و عدم توانایی پشتیبانی ما در تعداد بالای این سرویس ها ، که در این مورد نیاز به نیروی پشتیبان میباشد ، مجانی هم برای شما کار نمیکنند . صحیح است ؟

بسیاری از همکارانی که قبلا در این انجمن در حال فعالیت بوند بخاطر هزنیه پایین سرویس دهنده های دیگه فعالیت نمیکنند !

2. تعداد تشکر ها ازlemo1996 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)