نوشته اصلی توسط
ColdWorld
آقای عزیز شما چرا چیزی که ربطی به من مشتری نداره رو ربط به نوشته من میدی؟؟؟
عرض من اینه که سرور پارس و امثالش که زیادن به کدوم خق و کدوم تبصره هاست هایی محدود که حتی ssd هم نیستن بعضی هاش رو بالای 400 هزار ماهی میفروشه
تکلیف کاربری که ندونه مانیتورنگ و هاستینگ چطوری اداره میشه چیه؟؟؟؟این هاست و شرکتها رو من قبلاً درش بودم که میگم کوچکرین کار که بک اپ هست رو خیلی هاشون
حتی زحمت انجامش رو هفتگی هم نمیکشن بعد بیان سرور مانیتور کنن؟؟؟بنده خودم اگر بک اپ نمیگرفتم مرتب الان سایتم و 5 سال زحمتم به باد رفته بود و نابود شده بودم!!!
شما چرا اینطوری خساب میکنی؟؟؟ من مشکلی در ارائه خدمات دیتاسنتر نمبینم، فروش دیتاسنتر دو دسته ست : سرور مجازی رو میشه فروش جزئی یا خرده فروشی دونست
فروش سرور اختصاصی فروش عمدش هست توی خیلی از کارا هم اونی که عمده میخره قیمتش خیلی کمتر در میاد. مطمئناً دیتاسنتر بیاد سرور رم 1 20 گیگ ssd رو بده 20 دلار بهش میشه
گفت *** ولی در ایران ماشالا طرف به دوبرابر هم راضی نیست و قیمت رو میبره 4 یا 5 برابر گرونتر میده دست مردم.اصل ***ی اینه....
دیتاسنتر هایی هستن تا یه خدی ای پی رایگان رو سرور میدن ولی نه همشون. هیچ کس هم به غیر کسی که کیفیتش داغونه روی سرور 32 گیگ رم،32 تا ماشین نمیسازه! (طبق محاسبه جنابعالی)
در ضمن خیلی خیلی سرور و هاست داشتم از ایران ولی پشتیبانی همشون افتضاح بوده غیر چنتا انگشت شمار (همشون هم هزینه فضایی میگرفتن)
تیکت میدادم 10 شب طرف 11 صبح جوابم رو میداد وضع بک اپ گرفتنشون هم اینطوری بود بهشون بی خودی میگفتم بک اپ امروز یا دیروز رو بده میگفتن نداریم این یعنی ***ی
یعنی نداشتن تعهد به مشتری. دیتاسنتر رو نمیشه *** دونست چون بالا هم گقتم قیمت همه دیتاسنتر ها عاقلانه و متعارفه!شما یه سرور چه مجازی چه اختصاصی به من لینکش رو بده
(از دیتاسنتر یا هاست خارجی) که فیمتش خیلی بیشتر از چیزی که هست باشه.طرف بهش کفتم برام سرور بگیره سرور مالیات نداره به من گفته 20 درصد باید مالیات بدی (اینم یکی از معتبراس مثلاً)