نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: هک شدن مدیریت حساب ایرانسل (E-care)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,237
    تشکر تشکر شده 
    265
    تشکر شده در
    185 پست

پیش فرض پاسخ : هک شدن مدیریت حساب ایرانسل (E-care)

درود ...
    متاسفانه در جایی زندگی میکنیم که زندگی مردمانش برای اکثر بالادستان اهمیتی نداره . چه برسه به امنیت اطلاعات ...
    انشاا... که روزی یه سری شرکت های با تعهد به اصل امنیت اطلاعات مشتری در سطح کشور ما ایجاد بشن که حس مسئولیت پذیریشون بتونه زبان زد خاص و عام بشه . فقط وجود نیرو های کار آمد میتونه وضع کنونی رو تغییر بده . وقتی ذره ای برای کاربرانشون اهمیت قائل نیستن ، خب همین اتفاق هم رخ میده . یادمه چند وقت پیش هم خبر هک شدن دیتابیس ایرانسل پخش شد در سطح مردم اما در نهایت به چشم ندیدم که کسی پاسخگو باشه ...

در خصوص کامنت این دوستمون amin karirmi عزیز ، باید خدمتتون عرض کنم که بله منم با شما موافق هستم اما این مورد وقتی صدق میکنه که سرویس دهنده و ارگان های مختلف محل زندگی ما به خوبی به تعداتشون عمل کنن و وقتی که دچار مشکل شدن ، ما ازشون حمایت کنیم تا مشکلات رو در سریعترین زمان ممکن حل کنن !! ضمنا اون نت 4G+ ایرانسل که میگید هم یه سری اعداد تبلیغاتی برای گول زدن من و شما هست وگرنه قریب به وقوع اکثر دوستان میدونن که سرعت واقعی اینترنت 3G هم که در کشور های بزرگتر توسعه پیدا کرده ، در حا حاضر در سطح کشور ما وجود نداره ، چه برسه به 4G و نسل جدیدش پلاس !!

2. تعداد تشکر ها از ldda company به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)