نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
درود
دوست عزیز بهتره در خصوص مواردی که اطلاعات کافی ندارید بقیه رو گمراه نکنید
چهارچوب قانون مندی درگاهای واسط بیش از 2 ماه هست که تصویب شده اما هنوز اجرایی نشده
هر فعالیت تجاری که به صورت متمرکز و قانونی در بستر اینترنت بخواد انجام بشه نیازمند دریافت مجوز از مراجع مربوطه هست!
فعالیتی خارج از چهارچوب قوانین و مقررات در نهایت به مشکلات قضایی ختم میشه و اگه چهار روز دیگه به شما بگن با چه مجوزی فعالیت دارید حرفی واسه گفتن ندارید و قطعاً در این خصوص ضربه خواهید خورد
خیر, ویکی پال تا کنون به سایتی فروخته نشده, اما بیش از 5 درگاه هست که برنامه نویس اونها بنده هستم و از نظر نوع کدنویسی و تا حدودی وب سرویس و ... شبیه به هم هستند چون برنامه نویس همه اونها بنده هستم و قطعاً وقتی برنامه نویسی از متودی استفاده کنه, از نوع کدنویسی استفاده کنه و پاسخ مثبت بگیره واسه کارهای بعدی هم از همون راه و روش استفاده میکنه چرا که جواب خودشون رو پس دادن
اما در خصوص ویکی پال چون سایت خود بنده بوده از نظر امکانات بسیار کاملتر از نسخه های کدنویسی شده برای سایر سایت ها هست ( قابلیت هایی که توسط سفارش دهنده گان سفارش داده نشده اما واسه ویکی پال بر حسب نیاز کد نویسی شده )
ضمن اینکه درگاهایی که بنده نوشتم بنا به درخواست مشریان از 5 درگاه 3 درگاه با فریم ورک های متفاوت نوشته شده
در خصوص تقسیم واریز تاجایی که بنده اطلاع دارم و استفاده کردم این قابلیت رو زرین پال از سال 91 یا 92 داشت, و نسخه اولیه زیپ مارکت با این قابلیت زرین پال حدود 2 یا 3 سال پیش راه اندازی شده بود