-
February 18th, 2017, 20:59
هک شدن مدیریت حساب ایرانسل (E-care)
سلام از 28 بهمن انگار بخش سیستم مدیریت حساب ایرانسل (E-care) دچاره نقص ایمنی شده و هر کسی با داشتن شماره تلفن میتونه وارد حساب ها بشه و اطلاعات رو ببینه و تغییر بده من مشکل رو از طریق پشتیبانی آنلاین بهشون گفتم ولی اصلا تو باغ نبودن !!
پس اگر پیام
مشترک گرامي
رمز با موفقيت تغيير يافت اگر رمز توسط شما تغيير نيافته است
لطفا با وارد شدن در کنترل حساب اينترنتي به آدرس
کد:
http://ecare.mtnirancell.ir/
رمز خود را تغيير دهيد
براي راهنمايي با 700 تماس حاصل نمائيد.
از سمت ایرانسل دریافت کردید
باید با 700 تماس بگیرید و توضیح بدید که چی شده
منبع - انجمن موبایل روز
- - - Updated - - -
جالب تر اینکه پشتیبانی انلاین ایرانسل اصلا در این مورد کاری نمیکنه و میگه با 700 تماس بگیرین
دانلود نرم افزارها ,بازی و جدیدترین آهنگ ها از
موبایل روز
تلگرام موبایل روز @dailymobile
-
-
February 18th, 2017 20:59
# ADS
-
February 18th, 2017, 21:16
پاسخ : هک شدن مدیریت حساب ایرانسل (E-care)
هک ایرانسل در مراحل اولیه دفع شده است
ساعاتی پیش خبرهایی مبنی هک شدن سیستم حساب اینترنتی ایرانسل منتشر شده بود. روابط عمومی ایرانسل با اعلام دفع خطر، این خبر را تأیید کرده است.
هک شدن سیستم حساب اینترنتی ایرانسل خبری است که ساعاتی پیش با ویدیویی در اینترنت پیچید و به نظر میرسید که هکرها به راحتی میتوانستند با تغییر رمز عبور کاربران به حساب کاربری آنها دسترسی داشته باشند.
این رمز اینترنتی به نوعی راهی برای دسترسی به اطلاعات کاربران بوده است. روابط عمومی ایرانسل نیز با تأیید هک شدن ایرانسل، اعلام کرد که این هک در مراحل ابتدایی متوقف شده است و در حال حاضر خطری کاربران را تهدید نمیکند. در ادامه میتوانید بیانیهی ایرانسل در این باره را ببینید:همکار محترم رسانهای
با سلام
پیرو پرسشهای مطرحشده از جانب برخی رسانهها مبنی بر نفوذ به سامانه کنترل حساب اینترنتی ایرانسل به اطلاع میرساند، یک حمله هکری در مراحل ابتدایی توسط تیم کارشناسان امنیت شبکه ایرانسل شناسایی و دفع شده است.
ویرایش توسط 14m6 : February 18th, 2017 در ساعت 21:17
-
-
February 18th, 2017, 21:17
والا تو مراحل اولیه رفع نشده من 28 بهمن رمزمو تغییر دادن اون وقت اینا امروز خبر منتشر کردن
موبایل روز
-
-
February 18th, 2017, 21:19
عضو انجمن
http://www.aparat.com/v/QtRyl
البته الان دیگه جلوشو گرفتن و ورود مسدود شده
ایرانسلم معلوم نیست چیکار میکنه اون از دیتابیس چندسال پیشم اینم از این مورد جالب اینجاس یه معذرت خواهی خشک و خالی هم نمیکنه انگار اطلاعات کاربرانش ارزشی واسش نداره
-
-
February 18th, 2017, 21:23

نوشته اصلی توسط
lordtarh
ایرانسلم معلوم نیست چیکار میکنه اون از دیتابیس چندسال پیشم اینم از این مورد جالب اینجاس یه معذرت خواهی خشک و خالی هم نمیکنه انگار اطلاعات کاربرانش ارزشی واسش نداره
اینجا جون ادما ارزش نداره چه برسه به اطلاعات لطفا دقت کن کجا زندگی میکنی
-
تعداد تشکر ها از Mr.Pouria به دلیل پست مفید
-
February 18th, 2017, 21:26

نوشته اصلی توسط
lordtarh
فکر کنم فقط دارن پیل میشمرن وقت ندارن
- - - Updated - - -
این آموزش هم مفیده ولی فکر کنم اینم فعلا مسدوده
فراموش كردن رمز سرويس خط به خط ايرانسل
با کمک آموزش زیر میتوانید رمز خط به خط و یا حساب اینترنتی ایرانسل خود را بازیابی کنید .
ابتدا با خط ایرانسل خط شماره ستاره 142 مربع را شماره گیری کنید بعد تغییر رمز را انتخاب کنید بعد بازیابی رمز را انتخاب کنید حالا از شما کد ملی صاحب حساب و شمارشنامه را میخواد و بعد از آن میتوانید رمز جدید را انتخاب کنید .
منبع
موبایل روز
-
-
February 18th, 2017, 22:42
عضو انجمن
ماله منم یه بچه 12 ساله هک کرده بود 3 هزار تومان شارژ داشتم به شماره خودش زده بود که برگردوند ولی هرچی دهنم اومد به کارشناس ایرانسل گفتم >:p
-
تعداد تشکر ها از m2n به دلیل پست مفید
-
February 18th, 2017, 23:31

نوشته اصلی توسط
m2n
ماله منم یه بچه 12 ساله هک کرده بود 3 هزار تومان شارژ داشتم به شماره خودش زده بود که برگردوند ولی هرچی دهنم اومد به کارشناس ایرانسل گفتم >:p
مال من هیچ وقت شارژ نداره هزار میریزم صبح بیدار میشم تموم میشه - خود ایرانسل بر میداره
موبایل روز
-
تعداد تشکر ها از delshad به دلیل پست مفید
-
February 18th, 2017, 23:49
-
-
February 19th, 2017, 01:26
متاسفانه ایرانسل فقط تایید می کنه
تایید می کنه که دیتابیسش لو رفته ..
تایید می کنه که حمله صورت گرفته ..
-