صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 26 , از مجموع 26

موضوع: درحالیکه کاربران اینجا در حال سوزاندن عمرشون بودند در اون طرف دنیا

عضو انجمن AtrafNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,584
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    417 پست

پیش فرض پاسخ : درحالیکه کاربران اینجا در حال سوزاندن عمرشون بودند در اون طرف دنیا

نقل قول نوشته اصلی توسط bahra نمایش پست ها
    درود
    مخترع تلگرام مارک زاکربرگ نام گرفت ما بزرگترین هاستینگ کشور رو چی لقب بزاریم؟! خودتون انتخاب کنید:!

فایل پیوست 35188
    جناب متاسفانه شما در تاپیک شخص دیگه ای هم اقدام به حرکتی مشابه این کردید.
    اینکه هر کسی تو سایتش چه لقبی و شعاری می نویسه به خودش مربوطه اما اینکه اون شخص یا پروژه چقدر بزرگ میشه که مردم بهش یه لقب میدن مهمه.
    الان من کلی سایت می شناسم خودشون رو تو Title و هدر و... سایتشون برترین و بهترین تو حیطه خودشون می دونن دیگه این سوتی خیلی بدی حساب نمیشه که عکس هم گرفتید.

زشته تاپیک بقیه رو الکی با سوژه خنده هایی که پیدا میکنید به حاشیه بکشید جسارته ها ولی اگه بحث سوژه خنده باشه متون سایت خود شما نسبتاً بچگانه و خنده دار نوشته شده که من به عنوان یه مشتری چندین و چند ساله حیطه هاستینگ به خاطر این ادبیات هم شده نمی تونم سایت شما رو با معتبر ترین های این حیطه مقایسه کنم نمونه این متون:

http://s2.picofile.com/file/8286621826/zarinhost1.png
    باور کنید شما به عنوان یه وب مستر یا مدیر هاستینگ با آی پی یه شخص هیچ کار خاصی نمی تونید کنید و این آی پی فقط توسط خود ISP تازه اونم با دستور مراجع قانونی قابل پیگیری هستش سر این موضوع متن شما از نظر من کمی خنده داره.

http://s3.picofile.com/file/8286621876/zarinhost2.png
    باور کنید بخش پیوند های مفید وزارت ارشاد هیچ تاثیر مثبتی تو دیدگاه مشتری نداره چون الان هر کسی با صرف چند دقیقه وقت می تونه این کار رو برای سایت خودش انجام بده.

http://s4.picofile.com/file/8286621884/zarinhost3.png
    و همچنین باور کنید اینکه سایت شما به صورت دو زبانه FA-EN که نوشتید هم راهنمایی کنه بازم تاثیری تو دیدگاه مثبت مشتری نسبت به اعتمادی که می تونه به شما کنه نداره.

اینا رو هرگز نگفتم که ناراحتتون کنم بلکه تازه خیلی هم خوشحال میشم که صنعت هاستینگ ما پر بشه از خوب ها و بهترین ها ولی تمسخر رقبا واقعاً ناراحت کننده است.
    همیشه هم بدونید که هیچ وقت خودتون بدون نقص نیستید پس بهتره هیچ وقت هم کسی رو به باد تمسخر نگیرید.

پ.ن: اگر خواستید پست نامربوط رو پاک کنید بگید منم اینو پاک میکنم

2. تعداد تشکر ها ازAtrafNet به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    6 پست

پیش فرض پاسخ : درحالیکه کاربران اینجا در حال سوزاندن عمرشون بودند در اون طرف دنیا

بله دیگه به اینجور ادم ها بها میدن و رو کارشون اعتماد و حمایت میکنن و نتیجه حمایت ها رو هم الان میبینیم اما الان شاید خیلی از ایرانی در هر زمینه طرحی داشته باشن اما حمایت نمیشود اگر ما حمایت بشویم 100% اینارو میزاریم تو جیبمون

5. تعداد تشکر ها ازFeriTo به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    322
    تشکر تشکر شده 
    1,221
    تشکر شده در
    903 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط bahra نمایش پست ها
    درود
    مخترع تلگرام مارک زاکربرگ نام گرفت ما بزرگترین هاستینگ کشور رو چی لقب بزاریم؟! خودتون انتخاب کنید:!

فایل پیوست 35188
    !
    دقیقا فازتون چیه؟
    چی رو به چی ربط میدین؟
    اگه توجه کنید قالب آماده هستش متن ها کاملا آزمایشی بوده حتی وقت ویرایش نیست !
    بعضی وقتها من یه مطالبی می بینم جالب بنظر میاد تو سایت منتشر می کنم اینجا هم میذارم!
    لیست بالای سایت رو توجه کنید 5 تا کلمه خانه گذاشته شده وقت ویرایش اونم نیستش !
    pardazmizban.com/blog
    حتی وقت نیستش این قالب رو هم درست کنیم که صفحه وبلاگ بالا بیاد

و اینکه ممنونم وقتتون روی بررسی سایت ما گذاشتید و چیزی پیدا نکردید برای تخریب

این پست رو فرستادید !

ایشالله بزرگ بشید از این کارها دست می کشید

موفق باشید
    فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره

7. تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید

عضو جدید Mohammad.AF313 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    31
    تشکر تشکر شده 
    16
    تشکر شده در
    14 پست

بسیار زیبا بود.
    کسی که خونه شیشه ای داره با سنگ خونه شیشه ای کسی دیگه رو نمی زنه !!!

عضو انجمن alirezakaj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    129
    تشکر تشکر شده 
    200
    تشکر شده در
    154 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amin karimi نمایش پست ها
    دوستان بنده ی سوال دارم درامد این تلگرام از چیه میشه چند خط توضیح بدین
    کنترل و فروش اطلاعات و دسترسی تمام کاربرا به دولت ها ! راه درآمد تمامی این ردیف از نرمافزار هاست
    کانال خبری ویژه پیرامون برترین اخبار کریپتوکارنسی این کانال صرفا جنبه ترید فاندامنتال دارد @cryptofundanews

10. تعداد تشکر ها ازalirezakaj به دلیل پست مفید

عضو انجمن persiancoder آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    314
    تشکر تشکر شده 
    546
    تشکر شده در
    361 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط AtrafNet نمایش پست ها
    والا من خانواده هایی رو دیدم که کل محبت و کانون گرم خونه شون فقط به خاطر این تلگرام و اینستاگرام و... پاشیده شده.
    یعنی طوری شده که مثلاً یکی از اعضای خونه یه دفعه خیلی خاموش و آروم بمیره هم کسی نمی فهمه چون همه سرشون توی گوشی شونه و خنده و گریه و عصبانیت و همه احساساتشون هم توی همون گوشی اتفاق میفته.

به شخصه دلم واسه اون صمیمیت و قلب پاکی که قدیم ایرانی ها داشتن تنگ شده.
    الان از هر کلمه ای هم معنی بد ساختن؟ طرف به من میگه چاقال میگم خب چاقم که چاقم یعنی چی؟ میگه همینه دیگه از دنیا عقبی فحش هم بهت بدیم نمیگیری

می ترسم روزی برسه که تو سلام کردن هم باید بترسم یه موقع اصطلاح زشتی تو باطن سلام مد نشده باشه
    چیزی که دارید میگید متاسفانه حقیقتی تلخ هست اما دلیلش وجود یا عدم وجود تلگرام و اینستاگرام نیست !
    دلیلش عدم وجود فهم و شعور کافی برخی از هموطنان و استفاده نامتعارف از این برنامه ها که نام بردید هست.
    کجای دنیا از اینستا به این منظوری که در ایران استفاده میشه استفاده می کنند؟
    بغیر از امثال کاربران این انجمن که برای ارتباط مستقیم با مشتری از تلگرام استفاده میکنند یا کانال های تخصصی که مفید هستند ، کجای دنیا باب هست که کانال جوک و خنده با ممبر های میلیونی وجود داشته باشه؟ این خیلی تلخ هست که فقط توی ایران داره این اتفاق میافته واسه اثباتش هم یه سر به الکسا وب سایت telegram.org و telegram.me بزنید
    طراحی قالب وردپرس | طراحی وب‌سایت | طراحی گرافیک | تبدیل PSD به WP
    تماس با من: i.alivakili@gmail.com ، 0912 932 8839 ، تلگرام: redgraphic@

12. تعداد تشکر ها ازpersiancoder به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)