-
February 16th, 2017, 22:02
پاسخ : دوستان دانش و خدماتتون رو ارزون نفروشید ⚠️⚠️⚠️

نوشته اصلی توسط
ParsWebIT
موارد رو در بالا یکی یکی جواب دادم
در کل قصد من بحث یا کوبیدن شما نیست منم مثل شما ضرر دادم بی آبرو شدم، ولی خوب تجربه من از پولایی که ضرر کردم شیرین تر هست. 10 ضرر دادم 20 کار رو از روی تجربه همون ضرر گرفتم الان
یک چیزی رو میگم با خط طلایی تو ذهنتون بنویسید
تجربه هزینه داره مفت به دست نمیاد
در کل وقتی شما پروژه ای دارین که 15 تا ددیکیتد اونم در ایران لازم دارید
پس اینقدری تجربه و تخصص دارید دیگه؟ اگه ندارید چطور همچین چیزی رو به شما سپردن؟
اگه نمیدونستید پس چطوری در پروژه ای اینچنین خوب بودین؟
اگه اون تایم اینقدر تخصص داشتید چرا مواردی مثل مانیتورینگ یا استوک بودن رو تست نزدین؟
من مدیر هماهنگی یک پروژه بودم که قسمت های متعددی داشت نه مسول فنی و خرید! و کلا تیم فنی مستقل داشتیم و منم به تیم فنیمون اعتماد داشتم اونا هم به شرکت اسمی اعتماد داشتند اخر من زیر سوال
رفتم چون من اعتماد کرده بودم به تیم فنی .همه جا همینه مدیر یک پروژه نمیاد خودش توی تک تک قسمت ها کار اجرایی کنه
یک قسمت کار بخش فنی بود که تهیه سرور با اون بخش بود من تخصصم جای دیگه بود و تیم فنی بهرحال زیر مجموعه من بودن و مدیر فنی فلان شرکت معروف رو معرفی کرد و شما اگر کار دولتی کرده باشی وقتی خریدی میخواد انجام بشه حداقل از 5 جا استعلام میشه من از 7 جا استعلام گرفتم و اون شرکت اسما از همشون بهتر بود و چند جا هم تایید کردن اما نتیجه برعکس شد و همیشه مدیرهماهنگ کننده زیر سوال میره نه مدیر فنی ک زیر مجموعه اس من به خطای دیگران سوختم. و البته طبق حرف شما درسته بعد از اون از چند جای دیگه جبران کردم خساراتش رو و از تچربه عربت گرفتم
همین الانم بازم شرکت های اسمی دارن همین کارها رو با افراد مختلف انجام میدن .واس من جربه شد
قصد ندارم این بحث رو ادامه بدم بعنوان یک مصرف کننده صرفا اینا رو گفتم واس افرادی که تازه میخوان سرویس بخرن که بدونن چه چیزهایی مد نظر قرار بدن
ممنون از اینکه وقت گزاشتید و به عنوان سرویس دهندده تجربیات ارزنده تون رو در اختیارم گزاشتید
نکته اخر:
قطعا انتظار نداشته باشید جزییات کامل یک کار رو در اختیارتون بزارم برای تک تک سوالاتون جواب هست اما جایز نیست اطلاعات بهتون بدم .کلیت حرف من بی تعهدی فروشنده هاست پو اینو نمیتونید قبول نکنید
خوب شما این رو نفهمیدین متاسفانه! و دارید دروغ به من تحویل میدین
اگر تا امروز متوجه شده بودین و درس گرفته بودین به من نمیگفتید میرید از دیجیتال اوشن مستقیم میخرید و چرا شرکتی مثل وب رمز اینقدر بالاتر میگیره برای همون سرور
اگر متوجه شین که هر چی پول بدین همونقدر آش میخورید الان در این تاپیک نبودید
اینم نمونه ای از توهین شما بعنوان فروشنده به شخصیت یک مصرف کننده. سپاس
سپاس و شب خوش
ویرایش توسط Aria90 : February 16th, 2017 در ساعت 22:09
-
تعداد تشکر ها از Aria90 به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2017 22:02
# ADS
-
February 16th, 2017, 22:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ashadata
داداچ اشتباه میزنی
مگه نصب esxi مدرک phd از دانشگاه mit امریکا میخواد ؟
خود یارو یک روز وقت بذاره یاد میگیره که
سلام ببخشید مگه با یک نصب کردن همه چیز تمام میشه؟ اگر واقعا این فکر را دارید پس هنوز اول راه هستید و واقعا باید دانش تان را ببرید بالا چون با یک روز و 2 روز کسی نمی تونه یه سرور رو مخصوصا esxi کامل انجام بده و همچنین یک سوال جناب لطفا برای من توضیح بدید که اگر یک زمانی مجازی سازی یک اداره رو در دست گرفتید و درخواست شان از شما این بود مثلا exchange server و SSL و DOMAIN و خیلی چیزهای دیگه رو میتونید راه بندازید؟ یا مثلا این امکان رو دارید روتر مرکزی رو طوری تنظیم کنید که مثلا تمام ارتباط ها رو زیر نظر بگیره و لایه بنویسید؟ شما که فقط اعلام می کنید که مدرک PHD میخواد واقعا من رو به خنده انداختید چون هنوز درک کاملی از این موضوع ندارید و تا حالا باهاش درگیر نشدید فقط اومدید یک ESXI نصب کردید و بسم الله و شروع آخر ماه هم مشتری میاد دیگه ... و وقتی هنوز دانش این رو ندارید که یک قالب برای سایت خودتان طراحی کنید دیگه تا آخرش معلوم که چه وضعیتی موجود هست شما قبل از هر کاری اول زیرساخت کاری رو درست کنید
ویرایش توسط ourweb : February 17th, 2017 در ساعت 03:25
-
تعداد تشکر ها ازourweb به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2017, 22:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taksis
به ریالم اگه باشه،زیاده !
برخی از کارهایی که پزشک ها انجام میدن و هزینه های ده ها میلیونی واسه چند دقیقه میگیرن زیاد نیست اما این قیمت که یه متخصص میخواد انجام بده زیاده!!!
مگه یه متخصص برنامه نویس با یه پزشک چه تفاوتی داره؟؟؟
درسته که اگه یه پزشک اشتباه کنه میتونه جان یک نفر رو به خطر بیندازه، اما مطمئنا بسیاری از کار های تخصصی در زمینه فضای مجازی و کامپیوتر هستند که اونا هم با یه اشتباه کوچک میتونن جان بسیاری از انسان ها را به خطر بیندازند!
این قیمت ها هرگز زیاد نیستند! حتی کم هم هستند
-
-
February 16th, 2017, 22:59
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
سیدرضا بازیار
برخی از کارهایی که پزشک ها انجام میدن و هزینه های ده ها میلیونی واسه چند دقیقه میگیرن زیاد نیست اما این قیمت که یه متخصص میخواد انجام بده زیاده!!!
مگه یه متخصص برنامه نویس با یه پزشک چه تفاوتی داره؟؟؟
درسته که اگه یه پزشک اشتباه کنه میتونه جان یک نفر رو به خطر بیندازه، اما مطمئنا بسیاری از کار های تخصصی در زمینه فضای مجازی و کامپیوتر هستند که اونا هم با یه اشتباه کوچک میتونن جان بسیاری از انسان ها را به خطر بیندازند!
این قیمت ها هرگز زیاد نیستند! حتی کم هم هستند
شکر خداهنوزبچهمدرسهایهار بهاتاقعملراهنمیدن
-
تعداد تشکر ها ازshivahost به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2017, 23:31
عضو انجمن
دوستان همه اینها رو گفتید و بحث هم کردید !
اما کیه که این طرح رو اجرا کنه و ساماندهی کنه ؟ 
این ساماندهی رو مگه اینکه توی خواب ببینیم که یکروز در حال انجامه ...خودتون رو خسته نکنید این موارد هیچگاه توی این انجمن ساماندهی نمیشه !
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram :
@IrServerCo
-
تعداد تشکر ها ازfarmanrava به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2017, 23:39
عضو دائم
سلام
همکاران چرا تقسیر را گردن انجمن میگذارید ؟
شما از خودتان شروع کنید بعد به انجمن ایراد بگیرید
-
تعداد تشکر ها از company_hosting به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2017, 23:55
عضو انجمن
پس سیاست بازار آزاد چی می شه ؟
رقابت سالم و نه رانتی خودش یک نظم در بی نظمی هست.البته با توجه به شرایط کشور و بحث تحریم ها شاید نشه رقابت سالم داشت.
-
-
February 17th, 2017, 00:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
company_hosting
سلام
همکاران چرا تقسیر را گردن انجمن میگذارید ؟
شما از خودتان شروع کنید بعد به انجمن ایراد بگیرید
چه طوری ؟!
بر فرض جناب X بیاد از خودش شروع کنه و قیمت یک سرور رم 1 رو بده سالانه 100 هزار تومان ، جناب Y بیاد در مقابل همون سرور رو با همون امکانات و منابع بده سالانه 10 هزار تومان ! جناب X که از خودش شروع کرده آخر ماه باید جمع کنه و بره ...
خیلی از ماها از خودمون شروع کردیم جناب حسینی عزیز ، خوده بنده اصلا حاضر هستم یک سرور هم نفروشم ولی ارزون سرویس ندم ! تا الان هم یه دونه تایپیک سرور مجازی نزدم و نمیزنم چون حاضر نیستم با قیمت هایی که الان مشاهده میکنم رقابت کنم .
یه جاهایی واقعا نمیشه از خودمون شروع کنیم یی حرکت دست جمعی میخواد و این حرکت هم نیاز به اصلاح شدن انجمن داره . باز هم اگه یک جمعیت 100 نفری بیان خودشون رو اصلاح کنن و در مقابل 10 نفر باشن که اصلاح نشن باز همون داستان تکرار میشه ! کم کم اون 100 نفر هم به خاطر جذب مشتری و درآمد کسب کردن به جمع اون 10 نفر میپیوندن !
جناب حسینی من از خودم شروع کردم و به خاطر یکسری از همکاران با مواردی مثل موارد زیر رو به رو هستیم :
http://www.uplooder.net/img/image/39...029232/000.jpg
این دقیقا همون چیزی هستش که خدمتتون عرض کردم .
ویرایش توسط farmanrava : February 17th, 2017 در ساعت 00:07
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram :
@IrServerCo
-
-
February 17th, 2017, 00:36
عضو دائم
سلام
بنده منظورم از کلمه خودتان شروع کنید ، این نبود که قیمت پایین را بالا ببرید یا ...
همه چیز از خودمان شروع کنیم
کیفیت
خدمات سرویس
و .....
قیمت اخرین مورد هست
اگر بحث قیمت بخواهیم داشته باشیم
سایت های خارجی بهتری وجود دارند با قیمت پایین
GB1 50 GB 3 TB $5/month
این سرویس از یک ایرانی ماهانه 10-30 هزارتومان .... ارائه میشود
یا این
https://www.ovh.com/us/vps/vps-ssd.xml
بزرگترین دیتاسنتر مگه نیست در اروپا ؟ چرا انقدر ارزان ؟
3.5 دلار
فکر کنید سال 1385 هست هر دلار 900 قیمت این سرویس 3 هزارتومان پول ادامس موزی امروز هم نمیشه
یکی از این مشکلات باعثش دولت یا بهتر بگم اقتصاد کلان کشوری هست که کسی توجه نمیکنه بهش
چرا فکر نمیکیم اقا مشکل قیمت نیست ارزانی خوبه و باید ارزانی باشد اگر بود یعنی رقابت هست و انتخاب سالم ... اما میگیم مشکل انجمن هست ...
اما وضعیت خدمات و سرویس دهی پس از فروش چظور هست ... ؟
همین که این مشکل گردن انجمن بگذاریم یعنی فرار از واقعیت و رفع مسئولیت ...
این انجمن 2 ادمین فعال دارد که وقتشان و چشمهایشان همه چیز کنار گذاشتن و به این انجمن میرسن ما بگیم این انجمن مشکل میسازه ؟ این درست نیست ، بلکه فرار از واقعیت از ناگفته ها و خدماتی هست که دادیم و مشتری فراری دادیم یا ....
مشکل از ماست که بر ماست
مشکل از انتخاب های مشتری و نوع ارائه ی ارائه دهنده هست
نه انجمن یا رقیب نه کشور یا امریکا ....
خوده خود مشتری بعد ارائه دهنده
-
تعداد تشکر ها از company_hosting به دلیل پست مفید
-
February 17th, 2017, 01:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Aria90
اینم نمونه ای از توهین شما بعنوان فروشنده به شخصیت یک مصرف کننده. سپاس
من منظورم رو با لحن بدی گفتم که موجب برداشت درست شما شده. من عذر خواهی می کنم.
-
تعداد تشکر ها ازParsWebIT به دلیل پست مفید