-
February 16th, 2017, 21:58
عضو انجمن
پاسخ : نمایندگی یا پنل پیام کوتاه همراه با خدمات ارزش افزوده

نوشته اصلی توسط
SoniaSoft
خب الان رویه ارسال به چه صورت است؟
آیا api نیز ارائه می شود؟
رویه بدین صورت هست که شما متن پیام و شماره گیرندگان رو در پنلی که بهتون تقدیم میشه ، وارد میکنین و تا 24 ساعت پیام شما به گیرندگان تحویل داده میشه. این مدت نیز ممکن است 1ساعت باشد و ممکن است 20 ساعت باشد و بسته به اپراتور دارد که در تعهدنامه نیز درج میگردد و فرض بر این است که متقاضی آن را پذیرفته
ماژولهای سیستمهای مدیریت محتوا مثل وردپرس ، جوملا ، وبیلتون ، whmcs و... و انواع فروشگاه سازها مثل اوپن کارت ، تومیتوکارت ، پرستاشاپ و ووکامرس و....نیز به رایگان در پنل کاربری و نمایندگی به همراه آموزش نصب و استفاده موجود هست
مجموعه تجاری تاتسو | ارائه دهنده خدمات برتر میزبانی وب
هاست ، سرور ، دامنه ، لایسنس ، پنل پیامک و ....
https://Tatso.IR | ID tlgrm : @tatso_ir | 041-34520804 | 09210956672
-
-
February 16th, 2017 21:58
# ADS
-
February 16th, 2017, 22:00
سلام
بی شک شما api دارید ولی آیا روی سرویس vas نیز api ارائه می دهید؟
من می خواهم از سیستم خودم استفاده کنم نه از پنل شما.

نوشته اصلی توسط
dizaji_saeed
رویه بدین صورت هست که شما متن پیام و شماره گیرندگان رو در پنلی که بهتون تقدیم میشه ، وارد میکنین و تا 24 ساعت پیام شما به گیرندگان تحویل داده میشه. این مدت نیز ممکن است 1ساعت باشد و ممکن است 20 ساعت باشد و بسته به اپراتور دارد که در تعهدنامه نیز درج میگردد و فرض بر این است که متقاضی آن را پذیرفته
ماژولهای سیستمهای مدیریت محتوا مثل وردپرس ، جوملا ، وبیلتون ، whmcs و... و انواع فروشگاه سازها مثل اوپن کارت ، تومیتوکارت ، پرستاشاپ و ووکامرس و....نیز به رایگان در پنل کاربری و نمایندگی به همراه آموزش نصب و استفاده موجود هست
-
-
February 16th, 2017, 22:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
SoniaSoft
سلام
بی شک شما api دارید ولی آیا روی سرویس vas نیز api ارائه می دهید؟
من می خواهم از سیستم خودم استفاده کنم نه از پنل شما.
خیر قربان
البته اگر شما دامنه ای بر فرض مثال domain.ir داشته باشید ، میتوانید پنل نمایندگی پیامک را به زیردامنه ای از دامنه خودتون مثل sms.domain.ir وصل کنین.
هیچ اسم و نشانی از مجموعه ما در پنل نمایندگی نخواهد بود و شما فعالیتتان را با نام تجاری خودتان انجام خواهید داد
مجموعه تجاری تاتسو | ارائه دهنده خدمات برتر میزبانی وب
هاست ، سرور ، دامنه ، لایسنس ، پنل پیامک و ....
https://Tatso.IR | ID tlgrm : @tatso_ir | 041-34520804 | 09210956672
-
-
February 25th, 2017, 22:29
سلام
سایر دوستان پیشنهاد دیگری برای vas ندارند؟ که api ارائه کنند؟
-