نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 60

موضوع: دوستان دانش و خدماتتون رو ارزون نفروشید ⚠️⚠️⚠️

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن AlmaHost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    398
    تشکر تشکر شده 
    1,529
    تشکر شده در
    736 پست

پیش فرض پاسخ : دوستان دانش و خدماتتون رو ارزون نفروشید ⚠️⚠️⚠️

نقل قول نوشته اصلی توسط arc1o0 نمایش پست ها
    بخش عظیمی از این مشکلات از خود این انجمن هست،

مشکل اینجاست که این انجمن به هرکس که از راه میرسه اجازه میده تاپیک فروش بزنه!

اگه مدیران انجمن یه پروسه وریفای داشتند که سطح دانش سایت یا شرکت ارائه کننده خدمات رو ارزیابی و رتبه بندی می کردند اینجوری آشفته بازار نمیشد.

الان بیان بگم هرکی می خواد تاپیک فروش بزنه، باید ماهی 500 هزار تومان حق عضویت پرداخت کنه، این هزینه هم میره به خیریه فرضا.

به 5 نفر نمیرسه تعداد کسایی که می مونن اینجا، اما در مقابل چند سایت درست و حسابی و با سواد می مونند ، سایت ها و شرکت هایی که سالها زحمت کشیدند، الان موقع برداشت محصولشون هست،

الان شما بازار هم که بری هیچ کس حق نداره از عرف بازار کمتر بفروشه و قیمت رو خراب کنه، وگرنه از فردا بهش جنس نمیدن.

رفتم باند بگیرم از دوستم، گفت 300 خریدیم، هیچ کس حق نداره زیر 20% سود، بفروشه، کل بازار رو هم بگردی قیمت بین 370-450 متغییر هست، گفت اگه کسی زیر 370 بده از فردا بهش جنس نمیدن که بفروشه!

تو هر صنف کاری اینچنین قوانینی هست، دوستم باند رو 350 داد به من، برام 400 فاکتور نوشت، گفتم من که به کسی نشون نمیدم، گفت تو نشون نمیدی، ولی فاکتور از دستت بیافته گم بشه من به فنا میریم!!

الان هم 2 تا مشکل عمده داریم، یکی خود انجمن که بی در پیکر شده و داره گند میزنه به بازار هاستینگ

یکی هم خود همکارای فروشنده که گند می زنند به بازار همدیگه!

ولی اینکه هیچ تلاشی صورت نمیگیره برای اصلاح این وضعیت دردناک هست.

راهکار پیشنهادی بنده این هست که اولا به هرکسی اجازه ایجاد تاپیک فروش داده نشه، یه فیل تری باشه این وسط، حالا به هرشکلش مهم نیست

دوما یه قیمت مصوبی باشه، فرضا بگیم از فردا کسی حق نداره vps رم 1 رو زیر 20 هزار تومان بفروشه، وگرنه بهش اجازه فعالیت نمیدیم

یه هفته طول نمیکشه همه چی درست میشه ...

سلام
    من با صحبت های شما موافقم تا ۹۰٪ اما نه شور و نه بی نمک
    اینکه قوانین انجمن کمی راه را اسان کرده درست است ولی خود این انجمن هم میتوانید ابزاری باشد برای تغییر این رویه که دو حالت دارد یا انجمن با توجه به سیاست خود میخواهد این کار را انجام دهد و سروسامان دهد و یا اینکه نمیخواهد !؟
    اگر بخواهد که بعید است چون ریزش زیادی از سمت سرویس دهنده ها را باید شاهد باشد ولی اگر تمایلی نداشته باشد به نظر من ما میتوانیم در همین انجمن فضا و مکانی را به وجود آوریم و افرادی که تمایل دارند این وضع سامان پیدا کند را دور هم جمع کنیم و قوانین از دسته قوانینی که فرمودید در آن قرار دهیم و البته کمی هم تحمل سختی داشته باشید به عبارت دیگر یک تعاونی مجازی در دل همین انجمن ... خلاصه هزاران راه است که در همین جا با کمک قدیمی ها و کاربران جدیدی که بخواهند تغییر ایجاد میتوان پیمود
    برای قدم اول هم میتوان یکی از دوستان قدیمی قبول زحمت کند و تاپیکی مجزا جهت اعلام امادگی کاربران جهت پیوستن به این تعاونی و یا اتحادیه مجازی ایجاد نماید و با همفکری و یا حتی کنفرانس های آنلاین اقدام به ایجاد یک اصول نامه نماید و ......
    موفق وپیروز
    ویرایش توسط AlmaHost : February 16th, 2017 در ساعت 17:33
    آلماهاست تنها Platinum Partner رسمی دیتاسنتر Redstation در ایران و در خارج از ایران میباشد.

2. تعداد تشکر ها ازAlmaHost به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)