نقل قول نوشته اصلی توسط Online24 نمایش پست ها
CentOS را برای چه کاربردی نصب میکنید ؟ ( Desktop ? Server ? )

اگر برای سرور نصب میکنید ، در قسمت package selection بسته های مخصوص Server را انتخاب کنید و یا ترجیحا با انتخاب Customize software selection فقط بسته های نرم افزاری مورد نیازهای سرور خودتون نصب کنید .

پکیج های Desktop Enviroments ، Applications اصلا" مورد نیاز یک سرور نیست و نیازی ندارید آنها را نصب کنید .

برای سرور ، پکیج های نرم افزاری Base system ( شامل کامپایلر های مورد نیاز سرور و ابزار های اولیه ) مفید هست که ترجیحا نصب کنید .

بعد از نصب به منظور نصب بهینه و پیکربندی خاص میتونید ابزار ها و سرویس ها را به صورت دستی نصب و کامپایل و راه اندازی کنید .

نرم افزار های اضافه را با دستور rpm -q packagename از سرور حذف کنید . و فایل های مرتبط با آن را حذف کنید .
برای سرور .
چجوری لیست پکیج هایی رو که نصب شده بفهمم؟؟ مطئنم که پکیج های اضافی زیادی نصب کردم.
راهنمایی که دقیقاً گفته باشه کدوم پکیج ها برای سرور نیاز هستش سراغ ندارید. چون حالا که نصب کردم دیگه نمی تونم سیستم عامل و همه چی رو از بین ببرم و دوباره نصب کنم. باید یکی یکی پکیج هایی که نیاز نیست رو بردارم اصولاً. اما میترسم اشتباهیی یه وقت یه پیکیج اصلی حذف بشه.