-
February 16th, 2017, 10:14
عضو انجمن
پاسخ : رهایی از دیداس

نوشته اصلی توسط
iamtheone
دوست عزیز چرا وسط بدبختی ملت واسه خودت سفره پهن میکنی؟ خودتم میدونی که کنترل دیداس فقط با کانفیگ وبسرور ممکن نیست. لابد بعد از این راهنمایی هم میخواید زحمت کانفیگ سرور رو با هزینه آنچنانی قبول کنید. اگر تعداد آیپی های اتکر افزایش پیدا کرد تکلیف چیه؟!!
کلودفلیر رو با هاست یکی میکنی؟ شبکه کلودفلیر بیشتر از 1tb/s ظرفیت داره. سرور ایشون حداکثر 1 گیگ پرت داشته باشه که با حمله چند گیگابیتی از کار میفته.
- - - Updated - - -
این آیپی که فرستادید آیپی حمله کننده نیست. این آیپی کلودفلیر هست و چون اتکر پشت این آیپی مخفی شده شما نمیتونید به سادگی بلاکش کنید.
توصیه میکنم موقتا حالت امنیتی سایت رو روی Under Attack قرار بدید و از طریق پنل آیپی های ایران رو Allow کنید تا بازدیدتون هم دچار مشکل نشه
با نظر شما موفقم .پشتیبانی نت افزار چی میگن ؟بنظر من بهترین کمک میتونین از پشتیبانی نت افزار بگیرین چون هاستتون اشتراکیه و کاری نمیشه کرد!
-
-
February 16th, 2017 10:14
# ADS
-
February 16th, 2017, 10:20

نوشته اصلی توسط
amin karimi
با نظر شما موفقم .پشتیبانی نت افزار چی میگن ؟بنظر من بهترین کمک میتونین از پشتیبانی نت افزار بگیرین چون هاستتون اشتراکیه و کاری نمیشه کرد!
پشتیبانی نت افراز هرگر آیپی کلودفلیر رو مسدود نمیکنه چون سایت های زیادی روی سرورشون هست که از کلودفلیر استفاده میکنن. کاری که نت افراز در این مواقع میکنه ساسپند کردن هاست هست
-
-
February 16th, 2017, 10:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iamtheone
دوست عزیز چرا وسط بدبختی ملت واسه خودت سفره پهن میکنی؟ خودتم میدونی که کنترل دیداس فقط با کانفیگ وبسرور ممکن نیست. لابد بعد از این راهنمایی هم میخواید زحمت کانفیگ سرور رو با هزینه آنچنانی قبول کنید. اگر تعداد آیپی های اتکر افزایش پیدا کرد تکلیف چیه؟!!
کلودفلیر رو با هاست یکی میکنی؟ شبکه کلودفلیر بیشتر از 1tb/s ظرفیت داره. سرور ایشون حداکثر 1 گیگ پرت داشته باشه که با حمله چند گیگابیتی از کار میفته.
ما چنین هدفی نداشتیم و تنها راهنمایی کردیم، این فکر مسموم شماست و البته در پشت این چنین صحبت هایی از افرادی مثل شما همیشه افکار بدی است
-
-
February 16th, 2017, 11:02
عضو انجمن
دوست عزیز یکی از بهترین روش ها همون کلودفلیر هستش
درسته صفحه لودینگ میاد و یکم اذیت میکنه اما بدون دردسر تری روش هست در ضمن بعد یک مدت اتک تموم بشه به حالت عادی خودتون برگردید
به هر حال یه تعداد بازدید ار دست بدید بهتره تا سایتتون دان بشه و همه بازدید کننده ها رو از دست بدید
-