-
February 15th, 2017, 23:21
عضو جدید
نظر در مورد سایت next1network
سلام دوستان عزیز
دوستان عزیز میخوام بدونم کسی با این سایت کار کرده ؟
http://nex1network.com
مثل اینکه شماره کلیک ها هم برای سایت و هم تلگرام خوبه
ولی بنده دو روز و نصفی هست که عضوشم و در اول عضویت یه تیکت دادم الان ۴۸ ساعته جواب ندادن
اینماد دارن ولی میخوام بدونم با این وضع پاسخگویی تیکت آیا تسویه حساب انجام میشه ؟
اگر کسی میدونه انجام نمیشه زودتر بهم خبر بده همکاریم رو قطع کنم چون ۲ روزه ۴۲ تومن موجودی دارم الکی بالا نبرم
-
-
February 15th, 2017 23:21
# ADS
-
February 15th, 2017, 23:28
عضو انجمن
پاسخ : نظر در مورد سایت next1network
-
-
February 15th, 2017, 23:29
فک کنم تاپیکش ببود که پول بالا کشییده بود!
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
-
February 15th, 2017, 23:30
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
SamaN DL
امتحانش نکردم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
almandata
فک کنم تاپیکش ببود که پول بالا کشییده بود!
یا خدا نگو .... :-
-
-
February 16th, 2017, 00:20
با سلام ...
استارتر عزیز ، شبکه تبلیغاتی نکس وان نتورک به واسطه یک گروه آذری زبان در سال 94 - 95 تشکیل شد . یه مدت خیلی حرفه ای شروع به کار کردن و به قول معروف سری در سر ها پیدا کردن . اگر به سیستم و محتوای cms این سایت دقت کنید ، سایت بر پایه وردپرس بنا نهاده شده و طراحی و کد نویسی هم محصول گروه تارنما سازان وب پارس هست . همه این موارد رو گفتم که یه مقدار اطلاعات در خصوص این سرویس به شما و دیگر کاربران داده باشم ...
اما در خصوص سوال شما ، باید خدمتتون عرض کنم که ظاهرا این اواخر کسب و کارشون با اختلال مواجه شده . من خودم یکی از کاربران این سرویس هستم اما هیچوقت پاسخ تیکت های خودم رو در 1 ماه و نیم اخیر دریافت نکردم . تنها سایت ها رو تایید میکنن اما بنری بعضا بنر های نمایش داده نمیشن و از این نظر دارای مشکل هستن . اگر از من بپرسید ، پیشنهاد میکنم که از این سرویس استفاده نکنید . شبکه های تبلیغاتی دیگه ای هم وجود دارن که حرفه ای فعالیت میکنن ( چه برای سایت و چه برای تلگرام ) ...
موفق باشید ...
-
-
February 16th, 2017, 00:55
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
ldda company
با سلام ...
استارتر عزیز ، شبکه تبلیغاتی نکس وان نتورک به واسطه یک گروه آذری زبان در سال 94 - 95 تشکیل شد . یه مدت خیلی حرفه ای شروع به کار کردن و به قول معروف سری در سر ها پیدا کردن . اگر به سیستم و محتوای cms این سایت دقت کنید ، سایت بر پایه وردپرس بنا نهاده شده و طراحی و کد نویسی هم محصول گروه تارنما سازان وب پارس هست . همه این موارد رو گفتم که یه مقدار اطلاعات در خصوص این سرویس به شما و دیگر کاربران داده باشم ...
اما در خصوص سوال شما ، باید خدمتتون عرض کنم که ظاهرا این اواخر کسب و کارشون با اختلال مواجه شده . من خودم یکی از کاربران این سرویس هستم اما هیچوقت پاسخ تیکت های خودم رو در 1 ماه و نیم اخیر دریافت نکردم . تنها سایت ها رو تایید میکنن اما بنری بعضا بنر های نمایش داده نمیشن و از این نظر دارای مشکل هستن . اگر از من بپرسید ، پیشنهاد میکنم که از این سرویس استفاده نکنید . شبکه های تبلیغاتی دیگه ای هم وجود دارن که حرفه ای فعالیت میکنن ( چه برای سایت و چه برای تلگرام ) ...
موفق باشید ...
قربان در مورد تسویه حساب چیزی نفرمودین ایا تسویه حساب شما انجام شده ؟
-
-
February 16th, 2017, 03:45
عضو جدید
به تیکت ها پاسخ نمیدن من هرچقدر تیکت زدم زنگ زدم ج ندادن ! البته کارمو هنوز شروع نکرده بودم فقط چند تا سوال قبل استارت داشتم که دیدم جواب ندادن بیخیال شدم
-
-
February 16th, 2017, 20:08

نوشته اصلی توسط
___.Hrs.___
قربان در مورد تسویه حساب چیزی نفرمودین ایا تسویه حساب شما انجام شده ؟
والا من میخواستم فعالیت و همکاری رو باهاشون شروع کنم اما وقتی دیدم تیکتی پاسخ داده نمیشه ، بیخیال شدم ...
-
-
February 20th, 2017, 23:28
عضو جدید
تیکت رو بدون هیچگونه پاسخی بستن ...
در حال حاضر درخواست برداشت ۵۰ هزار تومان زدم ایشالا که انجام بشه ...
اگه نشه اعلام میکنم که هیچ سایتی همکاری رو با این وبسایت شروع نکنه
-
-
February 21st, 2017, 01:59
عضو انجمن
دوست عزیز
از سایت https://anetwork.ir/ استفاده کنید
..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) : https://t.me/archicom
-