-
December 21st, 2016, 23:27
عضو انجمن
**** پیشنهادات ویژه پرتو سرور ****
با سلام و احترام
طبق اطلاعیه های قبلی، پیشنهادات جدید پرتو سرور را به اطلاع کاربران عزیز می رسانیم.
ویرایش توسط mohammadlover : January 20th, 2017 در ساعت 22:42
پرتو سرور
هاست - مستر ریسلر - سرور مجازی - نمایندگی سرور مجازی
نماد دو ستاره - ثبت شده در ساماندهی Telegram : @partoserver_sup
-
تعداد تشکر ها ازmohammadlover به دلیل پست مفید
AmirWWP, fara.online, golro, hoseinit, Iranicaserver, jafar-alizadeh, jiksearch, khiavnet, m2020k2012, morteza1200, och, offgij, Reza G, rezaan, sahar_tym, w.h.t
-
December 21st, 2016 23:27
# ADS
-
February 11th, 2017, 10:58
عضو انجمن
پاسخ : **** پیشنهادات ویژه پرتو سرور ****
سلام
ممنون از دوستانی که داخل تاپیک ابراز شعور کردن و به خاطر 3.000 تومن ما رو "کلاهبرداری حرفه ای به معنای واقعی" خطاب کردن. انشاالله صراط مستقیم رو در پیش بگیرند.
دوستانی که براشون مشکل پیش اومده بود مشکلشون این بود که ایمیل و خبرهای داخل سایت رو نمیخوندن. اگر میدیدن اینو هم میدیدن که همکارمون خبر گذاشته که مشکل چی هست و چطوری رفع میشه. مشکل فقط همین بود.
سرور هیچ یوزری هم قطع نشده بود و کاملا آنلاین بودن و به خاطر مشکلی که توضیح داده شده امکان بررسی تیکت ها و رسیدگی نبوده که دوستان به این صورت رفتار کردن.
به هر حال از لطف دوستان ممنونم.
تمام تیکت هایی که تو این چند روز ارسال شده برای برگشت مبلغ، رسیدگی شده و بدون هیچ مشکلی مبلغ واریز شده.
دوستان دیگه هم که فعلا تیکت ثبت نکردن لطفا زودتر پیگیری کنند تا مشکلی برای سرویسشون پیش نیاد.
موفق باشید
پرتو سرور
-
تعداد تشکر ها ازmohammadlover به دلیل پست مفید
-
February 11th, 2017, 14:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mohammadlover
سلام
ممنون از دوستانی که داخل تاپیک ابراز شعور کردن و به خاطر 3.000 تومن ما رو "کلاهبرداری حرفه ای به معنای واقعی" خطاب کردن. انشاالله صراط مستقیم رو در پیش بگیرند.
دوستانی که براشون مشکل پیش اومده بود مشکلشون این بود که ایمیل و خبرهای داخل سایت رو نمیخوندن. اگر میدیدن اینو هم میدیدن که همکارمون خبر گذاشته که مشکل چی هست و چطوری رفع میشه. مشکل فقط همین بود.
سرور هیچ یوزری هم قطع نشده بود و کاملا آنلاین بودن و به خاطر مشکلی که توضیح داده شده امکان بررسی تیکت ها و رسیدگی نبوده که دوستان به این صورت رفتار کردن.
به هر حال از لطف دوستان ممنونم.
تمام تیکت هایی که تو این چند روز ارسال شده برای برگشت مبلغ، رسیدگی شده و بدون هیچ مشکلی مبلغ واریز شده.
دوستان دیگه هم که فعلا تیکت ثبت نکردن لطفا زودتر پیگیری کنند تا مشکلی برای سرویسشون پیش نیاد.
موفق باشید
شما به جای بی شعور کردن مردم و امر به معروف برو خودتو اصلاح کن ، اگه عرضه نداری به مردم ، الکی سرویس نده
-
-
February 12th, 2017, 07:20
سلام دوستان من در اوایل تاپیک اعلام کرده بودم که از ایشون خرید کردم و راضی هستم و واقعا همینطور بود که جناب ادمین پاک کردن الان امدم دیدم چه خبره اینجا الان دلیلشو فهمیدم ، من یک توضیح بدم از ایشون من از طریق سایتشون مبلغ ۲۸ تومان واریز کردم برای دامین فکر میکردم میفروشن چون تو یک قسمتی از سایتشون بود ولی بعد متوجه شدم که دامین نمیفروشن و به ایشون تو تلگرام پیام دادم و ایشون اگر اشتباه نکنم بعد ۲ روز کامل پولم رو برگرداندن (اخه اگر کلاه بردار بودن نمیدادن دیگه ) حالا چند روز پیش ایمیلی دریافت کردم اسکرین شاتش میزارم که مشکل خورده سرور ایران عکس از ایمیلم ضمیمه میکنم تاریخشو دقت کنید و بعد هم کنسل کردن امروز من شماره حساب دادم که واریز کنن و منتظرم ولی دوستان سرور امریکام من مشکل نداره راحت لوگین میشم و یک نکته دیگه تیکت ها قدیمیم هم که واسه تقریبا ۱ ماه پیش بود پاک شده فکر کنم سایتشون مشکل داره به هر حال امید وارم مشکل همه حل شه
Screen Shot 2017-02-11 at 22.42.32.png
-
تعداد تشکر ها از och به دلیل پست مفید
-
February 12th, 2017, 21:38
امروز متوجه شدم قرار سرور امریکام هم کنسل شه که پولشو بر میگردونند کلا گویا قراره فعلا خدمات ارایه نکنن حیف شد واقعا
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
February 13th, 2017, 08:54
Critical Error
Could not connect to the database.
لطف کنید درست کنید سرورو الان 2 روزه سرور ما به مشکل خورده نمی دونیم چی کار کنیم!
سرور ما به مشکل خورده و نیاز به دیستارت داره و امکان دسترسی به remote desktop نیست.
-
تعداد تشکر ها از amirhmatini به دلیل پست مفید
-
February 14th, 2017, 20:54
دوستان پول من امروز واریز شد واسه هردو سرورم[emoji106]
-
-
February 14th, 2017, 21:27
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
och
دوستان پول من امروز واریز شد واسه هردو سرورم[emoji106]
ب سلامتی...!!
-
تعداد تشکر ها از deltamusic به دلیل پست مفید
-
February 14th, 2017, 22:56
عضو انجمن
با سلام
بنده بابت مشکلات پیش آمده از یوزرهای عزیزمون عذرخواهی میکنم. مشکلات پیش اومده به نحوی بود که فعلا امکان ادامه سرویس دهی وجود نداشت.
انشاالله تا چند مدت دیگه با قدرت مضاعف در خدمت یوزرهای عزیزمون خواهیم بود.
تمامی تیکت ها و ایمیل های ارسالی به ایمیل اعلام شده برای تسویه، رسیدگی و تمام موارد واریز شده. واریز مبالغ هم در حداقل زمان ممکن انجام شده که مشکلی برای این عزیزان پیش نیاد و بتونن سرویس جایگزین تهیه کنند.
با آرزوی موفقیت برای عزیزان
پرتو سرور
-
تعداد تشکر ها از mohammadlover به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2017, 00:51
برای بنده واریز نشده ، ایمیل هم فرستادم ولی متاسفانه هیچکس پاسخگو نیست !!!
-
-
March 2nd, 2017, 23:21
برای من هم واریز نشده سایتم هم از کار افتاده چند روزه.
چندین بار هم ایمیل زدم ولی پاسخی نیومد.
لطفا رسیدگی کنید.
دامنه تبلیغات دات آی آر
-