بنده جهت شکایت از شما و یا سرور شما مشکل دارد تاپیک ایجاد نکردم و صرفا برای اطمینان از چیزی که یقین داشتم تاپیک ایجاد شد تا از دوستان و همکاران گرامی مشورت گرفته شود چون پشتیبانی تست مجدد را بر عهده منه کاربر گذاشته بود مجدد تست کنید.
تاپیک فروش شما در این انجمن بوده و بنده هم از طریق همین انجمن نسبت به خرید سرور اقدام کرده ام ولی حالا چه شده که با تاپیک پاسخ و پرسش واکنش نشان می دهید؟
1: پاسخ به چیزی گفته می شود که کارمند شما به سرور وصل شود تست نمایید و بگوید بله مشکل دارد و بررسی می شود نه اینکه بگوید فلان دیتاسنتر با ما مشکل دارد سرعت را محدود کرده است این یعنی شما حق دانلود با سرعت بیشتر از سایت های دیتاسنتر x y z را ندارید.
2: اگر اشتباه نکنم تاپیک فروش شما در این انجمن بوده و بنده از همین انجمن هدایت شده ام و البته اگر دقت کنید در تیتر اسمی از شکایت یا الما هاست مشاهده نمی کنید چون این تاپیک فقط برای رفع سئوالات خود بنده ایجاد شده بود، که با پاسخ بی منطق پشتیبانی شما اقدام به انتشار عکس تیکت کردم.
3: بله بنده در جلسه بودم و خاموش بود.
4: به هر حال اگر سرور از طلا هم از رداستیشن بدهند حتی کانکت هم نخواهم شد دوتا وی پی اس خود را هم درخواست لغو زده ام چون به شعور مشتری توهین می شود، لااقل شما از آی پی ها استفاده کنید.
5: انشالله کاربران تجربه می کنند و منم هم در این باره اظهار نظر نمی کنم.
وقتی کارمند شما زحمت تست به خود نمی دهد و مجدد تست را به خود کاربر مشکل دار واگذار میکند این را درک نمی کند اگر کاربر تست صحیح یا غلط انجام داده بود سراغ من پشتیبان نمی آمد.
شما باید همیشه غیر ممکن ها را هم در نظر بگیرید، بگوید 100 سرور فروختیم شاید این سرور مشکل دارد و در همان روز تست نمایید نه اینکه مجدد به کاربر ارجاع دهید سورس معتبر تست کنید کاربر تا این حد توان داشته و تستش با خطا روبه رو شده است نه اینکه بعد از دو روز اقدام به تست نمایید.
به هر حال بنده در تیکت هم عنوان کردم که از شما راضی هستم انسان خوبی هستین پشتیبانی خوبی دارید و بنده تمایل به استفاده از سرویس های شمارا ندارم .
ممنون از تک تک دوستانی که بند را همراهی کردند
ختم تاپیک![]()