سلام.
پیرو اطلاعیهای که چند روز پیش یوزر farmanrava در همین تاپیک ارسال کرده بودند امروز در تلگرام به آقای نصرآبادی (pooriyansr@) پیام دادم و مشکل تسویه حساب رو مطرح کردم.
ایشون لطف کردن ظرف چندین ثانیه پاسخ دادن و حدودا 10 دقیقه بعد مبلغ مورد نظر (336هزار تومان) به حساب بنده واریز شد.
بنده قبلا هم در همین تاپیک عرض کرده بودم که سیباپال یکی از بهترین هاست. طی این مدتی هم که براشون مشکلی پیش اومده بود در تاپیک علیهشون مطلبی درج نکردم چون واقعا درکشون میکردم که توی چه شرایطی هستند. خوب بالاخره برای هر مجموعهای ممکنه مشکل پیش بیاد و این یک مسئله عادی هست. بالاخره کسی که واقعا طرفدار سیباپال بوده بایستی توی این شرایط هم هواشو داشته باشه!
همینکه با وجود عدم باز شدن حسابهاشون اطلاعیه دادن که کاربرا پیام بدن و مبلغ درخواستی رو تسویه کنند اونهم نه تنها مبلغ خالی بلکه به همراه سود مبلغ، این خودشن نشون میده تا چه حدی برای کاربراشون احترام قائل شدند. دیگه اون کسی که با سیباپال از اول بوده متوجه میشم چی میگم.
مجددا آرزو میکنم که هرچه بهتر و قویتر از قبل به کارشون ادامه بدن. ما واقعا دوست داریم که سیباپال حضور داشته باشه.![]()