نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: بهترین فروشگاه ساز!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن ParsWebIT آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    846
    تشکر شده در
    557 پست

پیش فرض پاسخ : بهترین فروشگاه ساز!

به نظر من هیچ یک از اسکریپتهای رایگان مانند اپن کارت یا پرستا شاپ یا توماتو کارت و امثال این ارزش پایه ریزی یک فروشگاه خوب رو ندارند
    مگر صرفا جهت ویترین وگرنه در بحث بنا کردن سایت اینطوری بعدا به انچنان مشکلاتی میخورید که ارزش روزها وقتتون هدر میره
    البته برای فروشگاههای کوچک و با حجم مشتری کم خوب هست

من خودم مجنتو رو قبول دارم به دلابل متعدد که توضیح موارد طولانی میشه
    در نهایت استفاده فروشگاههای بزرگ از این سیستم در فروشهای خیلی بالا
    و اینکه ebay الان مالکش هست که این نوید خیلی خوبی رو میده برای توسعه و همچنین امنیت کار
    و اینکه شما میتونید Enterprise Edition رو هم ببینید
    و در اینجا https://magento.com/security میتونید موارد امنیتی رو بررسی و چک کنید

یک توضیح کم رو بخونید

مجنتو یک سیستم‌های مدیریت محتوا متن‌باز برای وب سایت‌های تجارت الکترونیکی است. این نرم‌افزار در ابتدا توسط شرکتVarien، یک شرکت خصوصی در ایالات متحده که مقر آن در کالور سیتی کالیفرنیا است با کمک داوطلبان توسعه داده شد.
    Varien اولین نسخه عمومی این نرم‌افزار را در ۳۱ مارس، ۲۰۰۸. منتشر کرد. روی روبین، مدیر عامل سابق Varien چندی بعد سهم قابل توجهی از این شرکت را به ebay که هم اکنون تنها مالک آن است به فروش رساند. با توجه به تحقیقاتی که توسط aheadWorks در اکتبر ۲۰۱۴ انجام شد، سهم بازار مجنتو در میان ۳۰ پلتفرم فروشگاه ساز محبوب، حدود ۳۰ درصد است.

مجنتو از مدیریت پایگاه داده رابطه‌ای Mysql، زبان برنامه نویسی پی اچ پی(PHP) و عناصری از فریم ورک زند (Zend Framework) استفاده می‌کند. همچنین مجنتو از قرار دادهای برنامه نویسی شیء گرا و معماری model-view-controller تبعیت کرده و از مدل entity–attribute–value برای ذخیره داده استفاده می‌کند.
    فناوری وب پارس
    هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
    ۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS

2. تعداد تشکر ها از ParsWebIT به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)