سلام
به نظر منم تقصیر مشتریه و بعد از اون شخصاً تقصیر رسانه ها می دونم.
می دونید چرا؟ چون الان شما خودتونو نبینید که ماشاالا همه فول کامپیوتر هستید، افراد خارج از این انجمن بعضاً کسایی هستن که حتی کار های ساده ویندوز مثل نمایش فایل های مخفی ویندوز با یه تیک Show Hidden Files در بخش Folder Options هم بلد نیستن اما به واسطه شبکه های اجتماعی و خیلی اتفاقات دیگه تازه موفق تر از من و شما دارن زندگی میکنن.باور کنید خیلی از وب مستر های مالک سایت های معروف رو می شناسم که مثلاً سایت وردپرسی خیلی معروفی هم دارن اما باهاشون که ایمیلی مکاتبه میکردم حتی یه خط از اون همه کد سایتشون هم سر در نمیاوردن و براحتی هم کسی که شیاد باشه می تونه سرشون کلاه بذاره.
منظورم کلاً اینه که برای این دست زیاد شده چون خیلی ها که هنوز تخصص کار خودشون رو پیدا نکردن وارد عرصه شدن و برای اینم تقصیر رسانه ها میندازم چون این همه دری وری به خورد مردم میدن چرا نباید 4 تا برنامه خوب آموزش رایگان (تاکید میکنم رایگان) کامپیوتر تو تلویزیون داشته باشیم؟؟
نمیگم آموزش نیست هست اما همش پولیه مثلاً تلویزیون تبلیغ میکنه بسته آموزشی ICDL و آموزش نصب ویندوز بعد مدل تبلیغاتی آوردن زنه میگه تا قبل از این آموزش مجبور بودم کامپیوتر پر از اطلاعات شخصیم رو ببرم پیش تعمیر کار اما الان خودم ویندوزش رو عوض میکنم
یه برنامه به روز هم ظهر جمعه میده اونم شهادت میشه نمیده ولادت میشه نمیده 22 بهمن میشه نمیده کلاً وایستادن ببینن چه بهونه ای هست که این برنامه رو قطع کنیم جالب اینجاست که پخش زنده هم نیست و از خیلی وقت پیش ضبط میشه اما خب اینم برنامه آموزشی نمی تونه حساب بشه چون بخش اخبار فناوری و گیم که کلاً به کنار یه بخش معرفی سایت و نرم افزار داره که شده بخش اسپانسرینگ برنامه می مونه یه بخش نکات و ترفند ها که اونم سریع تند تند می خواد یه چیزی بگه تموم شه اصلاً خودمو میذارم جای یه مبتدی نمی فهمم چی میگه
برای همین چون تو حیطه کامپیوتری در بزرگترین رسانه یعنی تلویزیون آموزش رایگان نیست اکثراً تو مملکت ما جا افتاده مردم حین راه انداختن یه پروژه بزرگ تازه یادگیری خودشون هم از صفر شروع میکنن یعنی همون پروژه تستی یادگیری میشه مثلاً یه سایت معروف.
برای همین اکثراً هستن مشتری هایی که اطلاعات کافی ندارن و فقط کافیه هاستینگه (حتی اگه از این تازه راه افتاده های بی در و پیکر باشه) یکم کلمات قلمبه سلمبه به کار ببره تا طرف خام بشه و فلان قدر پول بی زبون رو بده دست اینا.
اما من خودم به شخصه می تونم بگم از چندین سال پیش که هیچی از هاست و اینا نمی دونستم بعد از کلی وبلاگ نویسی در کلیه وبلاگدهی ها یادمه با کلی استرس تصمیم گرفتم یه سایت وردپرس بزنم و اون موقع آخرین ورژن وردپرس 2.5 بود و هنوز تم داشبورد کلاسیک قبلیش رو داشت.یادمه به خاطر 36 هزار تومان سالیانه پول هاست از 2 ماه قبلش برنامه ریزی و تحقیق میکردم حتی مطالب سایتم هم تو یه فایل Word نوشته بودم که 2 ماه بعد چی ها منتشر کنم :D
تجربه حداقلی وبلاگ نویسی + راهنمایی یکی از بچه های یه انجمن دیگه خیلی باعث شد که خرید خوبی داشته باشم اما متاسفانه الان با ورود این شبکه های اجتماعی طرف هیچی هم بلد نیستا ولی چون کار با تلگرام و اینستاگرام رو تونسته فکر میکنه کل مقوله زیر رشته های کامپیوتری هم مثل آب خوردن انجام میشه و سر همین موضوع هم هست که اعتبار و ارزش رشته های بزرگ کامپیوتری مثل IT میاد پایین و همه فکر میکنن یه رشته ساده است که هر کسی می تونه با نمرات عالی ازش فارغ التحصیل بشه.