سلام دوستان
میخواستم از کسایی که تجربه کار با فروشگاه ساز های مختلف رو دارند بپرسم که کدوم سیستم رو پیشنهاد میدن؟ هم از لحاظ امکانات و هم از لحاظ ظاهر و کار کردن با سیستم و...
سلام دوستان
میخواستم از کسایی که تجربه کار با فروشگاه ساز های مختلف رو دارند بپرسم که کدوم سیستم رو پیشنهاد میدن؟ هم از لحاظ امکانات و هم از لحاظ ظاهر و کار کردن با سیستم و...
درود دوست عزیز نمیگم بهترین ولی ووکامرس پیشنهاد میشه
اپن کارت و پرستاشاپ
البته باز خودتون جستجو کنید کاملا تفاوتها را متوجه میشید.
اما من خودم بیشتر از 5 ساله از اپن کارت استفاده میکنم و بسیار راضیم.
اگر یه مقدار از کدنویسی (css , php) بدونید, خیلی راحت میتونید یه قالب حرفه ای را برای خودتون شخصی سازی کنید و استفاده کنید
افزونه و ماژول هم که هرچی بخواهید برای اپنکارت هست .
کلا چون این سیستم مخصوص فروشگاه ساخته شده از هرلحاظ از فروشگاه سازهای دیگه بهتره.
موفق باشید
سلام،
باید ببینید هدف و نیازتون چی هست و چه امکاناتی مد نظر دارید.
در بین سه فروشگاه ساز "مجنتو"، "پرستاشاپ" و "اپن کارت"، با مجنتو اصلا کار نکردم، پرستاشاپ رو در حد چند بار نصب و چند ویرایش کار کردم، اما با اپن کارت مدتهاست به عنوان استفاده کننده و توسعه دهنده کار می کنم. و طبیعتا به خاطر شناختی که از این سیستم دارم، همین مورد رو به شما هم پیشنهاد می کنم.
ووکامرس در اصل یک افزونه هست که برای وردپرس نوشته شده و خیلی از کاربران بعنوان فروشگاه ساز استفاده میکنن.
شاید اینجا جای بحث قدیمی که کدوم بهتره نباشه . خودتون میتونید بطور کامل برای هرکدوم تحقیق کنید.
قبلا (حدود 5 سال پیش) ایرادهایی به سئو و امنیت اپنکارت میگرفتن که الان در نسخه جدید 2.3.0.2 کاملا بهینه شده
سئو اوپن کارت و افزونه های سئوش قابل تایید هستن؟
..:: ServerMan , Department of Information Technology - Server Management ::..
خریدار ارزهای دیجیتال ( بیتکوین ، بیتکوین کش ، اتریوم ) : https://t.me/archicom
بدون تردید پرستاشاپ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)