جناب Raymvnd عزیز
بنده اول از همه به خاطر دید زیبایی که دارید از شما تشکر می کنم و دوست دارم با اینکه همین الانش یک عده هستند که از این کار هیچ منفعت یا مضرتی نمی بینند، اما دارند با شما مخالفت می کنند، موفق بشید.
قطعاً میشه چنین کاری کرد. البته نه دست تنها! باید یک گروه و یک برنامه پشتش باشه و باید تمامیِ مزایا و معایب کار و همچنین دوست و دشمن رو شناخت. مثلاً شما اینکه میگید توسعۀ چنین طرحی به خود مردم مرتبطه و به دولت ربطی نداره، این حرف اصلاً درست نیست! چه بسیار طرح های بومی و خوبی که به خاطر سیاست های غلط حکومتی با شکست روبرو شدند! دولتی که این همه قدرت داره نمی تونه یا نمیخاد ایده های بزرگ رو عملی کنه، یک نفر می تونه چنین کاری رو انجام بده؟!!
اما در هر صورت خواستن توانستن است. البته خواستنی که به همراه برنامه ریزیِ دقیق باشه. باید زرنگ بود و منافع خیلی ها رو با کاری که می کنیم درگیر کنیم تا همونا بیان کمکمون کنند.
نیتی که شما دارید واقعاً قابل تقدیره. بنده خودم اگر با چنین شخصی یا گروهی با چنین هدفی روبرو بشم، اگرم هیچی نداشته باشم، دستم جارو می گیرم و جارو می کشم تا بتونم نقشی توی این کار داشته باشم.
به هر حال همه چی رو باید دید و داستان رو از همۀ جوانب سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، و ... بررسی کرد.