خلایق هرچه لایق
چرا واسطه ها رو از میان بر نمی دارید؟
وقتی بانکها التماس می کنند برای دادن درگاه، چرا سراغ این شرکت های بوق می رید؟
الان حتی وی پی ان فروش ها درگاه مستقیم بانکی دارند :||:|:|:|:|:
خلایق هرچه لایق
چرا واسطه ها رو از میان بر نمی دارید؟
وقتی بانکها التماس می کنند برای دادن درگاه، چرا سراغ این شرکت های بوق می رید؟
الان حتی وی پی ان فروش ها درگاه مستقیم بانکی دارند :||:|:|:|:|:
به نظر بنده با دامین pay1.ir سایتو بالا بیارید بره پی کارش :D
والا![]()
به خاطر راحتی..شما میشینی خونت.یک عکس با موبایلت از شناسنامه و کارت ملیت میگیری.میدی زرین پال.بهت چندین درگاه بانکی میدن!! مازولها مختلف پرداخت و کلی امکانات رایگان که واقعا عالی هست.
اما بانک چی؟ باید پا بشی بری بانک ثبت نام کنی هربار هم مشکلی خوردی خودتو بکشی بانک.تازه با این کار هم یک درگاه میگیری!! ( بماند که ان بانک مازول پرداختشو برای سیستم سایت شما داره و امکاناتی هم نداره)
چیز پی ان فروشها هم مجبورن.چون درگاه های یغیر مستقیم نظارت دارند مستقیم اما بانکها مستقیم معمولا نظارتی ندارند رو سیستمشون مگر شکایت بشه.
اگر بانکها شرایط گرفتن درگاه ها رو اسان تر مثل زرین پال میکردند مشخصا همه مستقیم از بانکها میگرفتند..
من نمیدانم فامیل هستند یا نیستند ولی برام جالبه بدانم شما بر چه اساسی میگید نیستند ؟ مگه اونها که فیلطر میکنند همگی از یک سیاره دیگه اومدن که فک و فامیل نداشته باشند ؟
باز هم میگم من نمیدانم هستند یا نیستند و البته نمیگم هم زرین پال مقصر هست ولی اینکه یکی با مجوز رسمی بانک مرکزی حق فعالیت نداشته باشه و یکی دیگه بدون مجوز داشته باشه عجیب هست
الان من میتونم بدون مجوز بانک مرکزی برم یک موسسه مالی و بانک واسه خودم راه بیاندازم و تازه بیام بگم مثلا بانک ملت را نیروی انتظامی ببنده تا من مشتری داشته باشم ؟
چیزی که من دیدم تو ایران روابط بر ضوایط حاکم هست و البته بزرگ ترین رابطه همان اسکناس هست که میشه باهاش روغن و کرم خرید و سبیل و جاهای دیگه اونی که سر کار هست را چرب کرد ....
تاپیک بحث pay.ir بود نمیدونم زرین پال چی شد این وسط اسمش اومد :|
دوتا برادر گیه :|
من چرا هیچی نمیدونم :|
ما فقط نشستیم پشت سیستم میبینیم هی **** میشه هی نمیشه !
اما چیزی که با پست ها دستگیرم شد هر کدوم اینها مال یکی از این دوتا داداشی هست که میگید !!!![]()
[QUOTE=lifeserver;1635570]تاپیک بحث pay.ir بود نمیدونم زرین پال چی شد این وسط اسمش اومد :|
دوتا برادر گیه :|
من چرا هیچی نمیدونم :|
ما فقط نشستیم پشت سیستم میبینیم هی **** میشه هی نمیشه !
اما چیزی که با پست ها دستگیرم شد هر کدوم اینها مال یکی از این دوتا داداشی هست که میگید !!! :-
همچنان ***** است.
آنچه بین یک رهبر و یک پیرو تمایز ایجاد میکند، «خلاقیت و ابتکار» است
ارتباط Iranianroot
باز شده برای من
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
باز شده مشکلی نداره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)