نوشته اصلی توسط
Raymvnd
درود دوستان..
من ایده زیاد دارم....
همین طور که در سالهای در کشور ایران تعدادی لینوکس بومی ساخته شده ولی موفق نبود و کاربران به سمت نرفتند و بودجه های کلانی که واسه ساخت لینوکس بومی اختصاص داده معلوم نیست به کجا رفته ...
شاید ایده من زیادی باشه ولی پروژه بلند مدت در نظر گرفتم...
قرار بود لینوکس جای ویندوز در سیستم های ادارات بگیره ولی متاسفانه این امر محقق نشد و با این که تمام سیستم های دولتی از ویندوز های ۹۸ و ایکس پی هستند در مقابل حملات سایبری بسیار آسیب پذیر هستند...
ایده ای که دارم طرح ساخت لینوکس مستقل و با میزکار اختصاصی است...
لینوکس مستقل اینه که دارای پکیچ مینجر و مخزن مستقل با دستور متفاوت است که بتونید با یک یا سه دستور ساده نرم افزارها با پسوند deb و tar.xz و چند تای دیگر به راحتی نصب شوند و این حالت باید اینترنت داشته باشید و تقریبا عملکرد مثل آرچ است.
درباره دسکتاپ ما طرحی داریم که اختصاصی بسازیم و از دسکتاپ های موجود استفاده نکنیم و سازگار با سخت افزارهای قدیمی باشد.
ما می خواهیم با این طرح تمام ادارات کشور رو به لینوکس مجهز کنیم و از شر ویندوز خلاص کنیم و هم چون کاربران عادی می تونن از لینوکس استفاده کنن و این کار باعث میشه حداقل بتونیم آسیب پذیرهای موجود رو در کشور حل کنیم...
برای اجرای این طرح هیچ بودجه ای از دولت دریافت نخواهیم کرد و توسط کاربران تامین خواهد شد.
می خواهیم نظر شما درباره این طرح بشنویم...