ممنون از شما دوست عزیز که وقت گذاشتید و تجربیات ارزشمند خودتون رو در اختیار سایر افراد قرار دادید.
حقیقتش نوشتن پست اول 10 روز مطالعه (از صفر شروع کردم)+ 8 ساعت نوشتن و ویرایشش طول کشید

بالاخره یکبار باید یکی وقت می گذاشت و این موضوع رو با تمام سوالات (یک فرد مبتدی) مطرح میکرد.چند سوال دیگه با توجه به توضیحاتتون:
الف)
5- شما اگر کلا SSD بردارید خیلی بهتره؛ چون هاست دانلودتون جداست نیازی به فضا ندارید و پیشنهادم تهیه یه سرور فول اس اس دیه .
می تونم از یک هاردش به عنوان هاست دانلود استفاده بکنم؟ یا اینکه ممکنه سرعت سایت یا دانلود پایین بیاد؟ چون پهنای باند رو 1 گیگ بر ثانیه ذکر کرده اند.(چون الان برای 100 گیگ ماهیانه 70 هزارتومان پرداخت می کنم.اگر بشه و کیفیت کار پایین نیاد که این هزینه از دوشم برداشته میشه)
ب)
همچنین توجه کنید با انجام مجازی سازی سرعت و کیفیت کاهش یافته و مانند یک سرور با نصب سیستم عامل ویندوز یا لینوکس مستقیم کار نخواهد کرد .
این افت سرعت با توجه با خواسته من(سایت+ویندوزسرور مجازی) خیلی محسوس خواهد بود؟
ج)
موقع ثبت کردن یکی از آپشن ها 16 GB USB Stick می باشد.این کاربردش برای چی هست؟ کارت شبکه iNIC برای چه مقاصدی کاربرد دارد و آیا نیاز من خواهدبود؟ رید سخت افزاری چطور.آیا نیاز خواهد بود؟
د)قیمت
px61-nvme برابر 59 یورو +119 یورو هزینه ست آپ اولیه هست.درست می گم؟
ه)توی بنچ مارک ها سی پیو
Intel Core i7-6700 تقریبا برابر
Intel Xeon E3-1275 v5 می باشد.(این مورد رو مطرح کردم چون اختلاف قیمتشون 20 یورو می باشد و میتونه خیلی در هزینه های من صرفه جویی بکنه)
پس چرا اینقدر تفاوت قیمت بین
EX41S-SSD و
PX61-SSD می باشد؟ (به جز رم ECC)
اینجا یک بحثی رو مطرح کردم و گفتند که I7 بهتر از Xeon هست.چون نسل ششمی هست.ولی تجربه کاری شما دوستان قطعا در انتخاب تاثیر خواهد داشت.
سپاس بی کران از محبت شما