سایت ما فیل شده مقصر رو پیدا کردیم..زرین پاله!! ما رو به جرم کلاه براری گرفتن..زرین پال لومون داد!! ما داشتیم سر مرز قاچاق میکردیم دیدیم مامورا با دو تا داداشا جلومونه!! مقصر زرین پاله....غذام سوخت مقصر زرین پاله!!
خوشم میاد ماجرای لنگر کشتی و قطعی مخابرات اینبار برای فیل شدن سایتهای درگاه مقصر همینطوری همش زرین پاله!! طرف بند انگشت کوچیکه زرین پال نیست سایت زده یه درگاه گرفته داره کاسبی میکنه *****ش میکنن میندازه گردن زرین پال!!
زرین پال اینقدر تراکنش داره که نیازی اصلا به پیگیری و قلدر بازی فیل کردن سایتهای درپیتی درگاه نداره.. جدیدا مد شده سریع میندازن مشکلاتشون رو سر زرین پال!! خودشونو تبرعه میکنند...
من نه طرفدار زرین پالم نه خوشم میاد از کسی اما چندین و چند ساله انواع درگاه ها رو گرفتم..انصافا هیچکدومشون مثل زرین پال خوب نبوده.. 15 تا درگاه گرفتم برای سایتهای مختلفم داده زرین پال رفتم یه سایتی 5 بار درخواست کردم ..کلاس گذاشته برام شجره نامه پدرمو خواسته!! خواستن بگن قانونمندیم مثلا!! گفتم برید بدرک جمع کنید کازه کوزتونو...
بحث پوله...تراکنش و پول مردم بحثشه..کشک نیست هر کسی از راه برسه یه درگاه بگیره بشینه با پول مردم کاسبی کنه..نه کشکه نه راحته..مشخصه به این راحتی نمیزارند فعالیت کنید همش گیر میدند و *****..
حالا میخواهید طرفداری زرین پال کنید یا نه بکوبیدش به خودتون مربوطه..اما خواهشن اجازه ندید هر مشکلی پیدا میکنند رو به راحتی با گردن انداختن دیگری خودشونو تبرعه کنند.