-
February 7th, 2017, 22:36
عضو جدید
پاسخ : آیا لایسنس اشتراکی whmcs داریم؟؟
از یک طرف خود شما هم مقصر هستید هرجا ارزون هست نباید بدون برسی جلو رفت
اشتراکی اصلا لایسنس نداریم
دوستانی هم که لایسنس رایگان یا به قول خودشون اشتراکی میدن کلا خلاف قانونی و شرعی میکنن
همین کارها هست که یوزرهارو به سمت مفت خری ووو میکشونه
یکم باید سرویس دهی سرو سنگین باشه نه اینکه زحمتتون رو رایگان بدین و اعتبار همه رو خراب کنید
ولی با شکایت و ارائه کلیه مدارک لازم میتونید هم خسارت هم مبلغ گرفته شده از شما رو پس بگیرید
دارای نماد اعتماد --- Skype:host_net9 TEL:09360011171
تعمیرتخصصی نوت بوک - PC شماره ثبت 11009
-
تعداد تشکر ها ازhost-net به دلیل پست مفید
-
February 7th, 2017 22:36
# ADS
-
February 7th, 2017, 22:41
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
host-net
از یک طرف خود شما هم مقصر هستید هرجا ارزون هست نباید بدون برسی جلو رفت
اشتراکی اصلا لایسنس نداریم
دوستانی هم که لایسنس رایگان یا به قول خودشون اشتراکی میدن کلا خلاف قانونی و شرعی میکنن
همین کارها هست که یوزرهارو به سمت مفت خری ووو میکشونه
یکم باید سرویس دهی سرو سنگین باشه نه اینکه زحمتتون رو رایگان بدین و اعتبار همه رو خراب کنید
ولی با شکایت و ارائه کلیه مدارک لازم میتونید هم خسارت هم مبلغ گرفته شده از شما رو پس بگیرید
بله حرفتون درسته عزیز
بنده اطلاع درستی از قیمت نداشتم و بر حسب اعتماد و حسن نیت ایشون اقدام کردم چون تقریبا تمام کارهای سایت و همه چیزو سپردم به ایشون
قیمت آنچنان مطرح نبود بحث اعتماد بود که سو استفاده کردن و فکر میکنم من تنها قربانیشون نباشم
باز هم تشکر از نظرتون عزیزم من فردا از طریق دادسرا انشالله اقدام میکنم تا ببینیم خدا چی میخواد
-
-
February 7th, 2017, 22:42
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
lifeserver
شکایت که میکنم ولی خب چیزی دستمو نمیگیره
ولی همین که یه شکایت روشون بشه و پرونده سازی بشه خودش خوبه
و همینکه دوستان بشناسن بد نیست
بله از فروشندگان داخل انجمن هستن که این اواخر هم یک تاپیک با تخفیف ویژه فروش سرور زدن
از تمامی صحبت هامون هم اسکرین گرفته شده که نیاز شه پیوست میشه
و جالب هست که هیچ دفاعی هم نمیخوان کنن و مدعی بشن !!!!!
ایشون ادمین سایت
ovh-web هستن یا همون آقا محسن
تنها چیزی که به من گفتن این بود که ناراحتی برو شکایت کن !!!!
- - - Updated - - -
اینارو به شما گفتن به من نگفتن ؟؟؟؟
طبق شناختی که دارم اینا فقط حرفه عزیز
یاسین کیه ؟؟؟؟
شات رو ببینید !!!!!
برای همه حرفها مدرک هست الان شات رو ببینید
من باید پنل داشته باشم کو پنلم ؟؟؟؟
سلام.
پنل مهم نیست؛ مهم این هست دامنه در whmcs.com وریفای گردد .
ریسلر ها به کاربر پنلی در whmcs.com ارائه نمیکنند و ما نیز پنلی ارائه نمیکنیم؛ ولی لایسنس اورجینال و اصل را در اختیار کاربر میگذاریم .
-
-
February 7th, 2017, 22:46
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mhiizadi
سلام.
پنل مهم نیست؛ مهم این هست دامنه در whmcs.com وریفای گردد .
ریسلر ها به کاربر پنلی در whmcs.com ارائه نمیکنند و ما نیز پنلی ارائه نمیکنیم؛ ولی لایسنس اورجینال و اصل را در اختیار کاربر میگذاریم .
کاملا درسته حرفتون ولی من رو خساب این شات گفتن طبق گفته خودشون که انجام ندادن !
والا نمیدونم چی بگم
-
-
February 7th, 2017, 23:05
دمش گرم برای چیز مفتی 120 تومن گرفته=d>
کار هرکسی نیستاااااااااااااااااااا :|
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
تعداد تشکر ها ازalmandata به دلیل پست مفید
-
February 7th, 2017, 23:13
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
almandata
دمش گرم برای چیز مفتی 120 تومن گرفته=d>
کار هرکسی نیستاااااااااااااااااااا :|
همچنان مقاومت میکنن !!!!!
:|
-
-
February 8th, 2017, 15:52
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lifeserver
همچنان مقاومت میکنن !!!!!
:|
دوست عزیز اول امیدوارم مشکلتون حل بشه به زودی ایشالا
دوم هم که هم شما و هم دوستایی که از ovh-web سرویس دیگه ای مثل هاست و سرور و لایسنس و... دارن ، ممنون میشم نظراتشونو در مورد این مجموعه بگن تا بنده و بقیه دوستان نیز استفاده کنیم
مجموعه تجاری تاتسو | ارائه دهنده خدمات برتر میزبانی وب
هاست ، سرور ، دامنه ، لایسنس ، پنل پیامک و ....
https://Tatso.IR | ID tlgrm : @tatso_ir | 041-34520804 | 09210956672
-
تعداد تشکر ها از dizaji_saeed به دلیل پست مفید
-
February 8th, 2017, 15:57

نوشته اصلی توسط
dizaji_saeed
دوم هم که هم شما و هم دوستایی که از ovh-web سرویس دیگه ای مثل هاست و سرور و لایسنس و... دارن ، ممنون میشم نظراتشونو در مورد این مجموعه بگن تا بنده و بقیه دوستان نیز استفاده کنیم
ایشون آدم صالحی هستند فقط اینکه کسی که نمایندش هستند آدم *** به تمام معنایی هست و متاسفانه اسم این آقا بد در میره.
یک نمایندگی vps و یک نمایندگی هاست دارند و یک vps هم با رم 4 گیگ سی پنل زدند و هرگاه که سرویس دهندشون چیزی ارائه میکنه سریع میان و با درصدی سود میفروشند مثلا همین لایسنس whmcs نمونش هست...
-
-
February 8th, 2017, 16:00
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
dizaji_saeed
ممنونم عزیز
والا بهونه آوردن گفتن که امروز دارن میرن سفر خارج از ایران و تا اواسط فرودین نیستن !!!! بهونه پشت بهونه !!!!!
گفتن برمیگردن لایسنس رو اوکی میکنن،یعنی چیزی حدود ۳ماه باید منو الاف کنن،من امروز از طریق دادسرا اقدام کردم تا ببیم نتیجه چی میشه،درمورد سرویس های دیگه بنده ازشون یه اختصاصی دارم که سرور رو بعد از خرید ۴۸ ساعت بعد تحویل دادن و ۱۶ آی پی هم داشتم که ۸ تاشو سریع دادن ولی ۸تای بعدی ۱ ماه طول کشید وهردفعه یه بهونه آوردن که سرم شلوغه،کلی مشتری دارم چه بدونم سفارش شما کدومه و یا دیتاسنتر تعطیله،کلا طرز برخورد خوبی ندارن منکه چه برخورد با مشتریشونو تایید میکنم چه صحت سلامت محصولاتشون رو،ولی در حدی که کار راه بنداز باشه بد نیست،بنده شخصا پیشنهاد نمیکنم ، طرز برخورد،افکار و کارهاشون بچه گانه هست
- - - Updated - - -
ح

نوشته اصلی توسط
SilverScent
ایشون آدم صالحی هستند فقط اینکه کسی که نمایندش هستند آدم *** به تمام معنایی هست و متاسفانه اسم این آقا بد در میره.
یک نمایندگی vps و یک نمایندگی هاست دارند و یک vps هم با رم 4 گیگ سی پنل زدند و هرگاه که سرویس دهندشون چیزی ارائه میکنه سریع میان و با درصدی سود میفروشند مثلا همین لایسنس whmcs نمونش هست...
عزیز برام سوال شده که چرا اینارو فقط شما میدونید و هیچ حرفی از نماینده و کس دیگری نزدن!!! مشخصه دارن زیر آبی میرن،این نماینده که میگید کی هستن که آبرو ایشون رفته!؟؟؟ بگید ما یقه اون طرفو بگیریم نه ایشون رو
-
تعداد تشکر ها از lifeserver به دلیل پست مفید
-
February 8th, 2017, 16:08

نوشته اصلی توسط
lifeserver
ممنونم عزیز
والا بهونه آوردن گفتن که امروز دارن میرن سفر خارج از ایران و تا اواسط فرودین نیستن !!!! بهونه پشت بهونه !!!!!
گفتن برمیگردن لایسنس رو اوکی میکنن،یعنی چیزی حدود ۳ماه باید منو الاف کنن،من امروز از طریق دادسرا اقدام کردم تا ببیم نتیجه چی میشه،درمورد سرویس های دیگه بنده ازشون یه اختصاصی دارم که سرور رو بعد از خرید ۴۸ ساعت بعد تحویل دادن و ۱۶ آی پی هم داشتم که ۸ تاشو سریع دادن ولی ۸تای بعدی ۱ ماه طول کشید وهردفعه یه بهونه آوردن که سرم شلوغه،کلی مشتری دارم چه بدونم سفارش شما کدومه و یا دیتاسنتر تعطیله،کلا طرز برخورد خوبی ندارن منکه چه برخورد با مشتریشونو تایید میکنم چه صحت سلامت محصولاتشون رو،ولی در حدی که کار راه بنداز باشه بد نیست،بنده شخصا پیشنهاد نمیکنم ، طرز برخورد،افکار و کارهاشون بچه گانه هست
- - - Updated - - -
ح
عزیز برام سوال شده که چرا اینارو فقط شما میدونید و هیچ حرفی از نماینده و کس دیگری نزدن!!! مشخصه دارن زیر آبی میرن،این نماینده که میگید کی هستن که آبرو ایشون رفته!؟؟؟ بگید ما یقه اون طرفو بگیریم نه ایشون رو
قبلا از طریق همکارشون این اطلاعات گیرمون اومده.
یه یاروییه مال دهات بنستانه.
-