خب من متاسفانه نه استاد هستم و نه فرد با تجربه؛ ولی به عنوان یه کاربر معمولی نظرم رو اعلام می کنم. یادم میاد دو سال پیش همه در واتس اپ مشغول بودن و من زمانی که تلگرام ویندوز رو نصب کردم هیچ امکانی به جز ارسال و دریافت پیام نداشت! حتی نمی شد عکس پروفایلت رو که قبلا گذاشتی حذف کنی!دوست دارم استادان عزیز و افراد با تجربه ، تجربیاتشون رو در این زمینه به اشتراک بزارند . نظر های مثب و منفی شور رو بدون کم کاسی به ما بگن
به نظر من هرچیزی در این دنیا یه شروع و پایانی داره و مردم الان منتظر یه پیام رسان متفاوت هستند.
اگر این توانایی رو دارید که یه چیز متفاوت خلق کنید و در اختیار کاربران قرار دهید؛ پروژه رو استارت کنید.
البته این مورد هم باید در نظر گرفت که ایشون هم درست میگن و بحث مجوز در ایران واقعا خیلی تامل برانگیزه.دوست عزیز بحث برنامه نویسیش اکی هم باشه بحث مجوز هاش خیلی پیچیده است !
نمونه پیام رسان ایرانی که هیچ امکانات خاصی نداره (فقط ارسال و دریافت پیام + کانال) پیام رسان گپ هست که شرکت سازنده هزینه زیادی برای تبلیغات نیز انجام داده است.
من در حال حاضر از one chat نیز استفاده می کنم. که بد نیست. اگر فرصت کردید این موارد رو هم چک کنید.