درود
1- نیک نیم من ساده هست چی چی نیست !
2- کلاه برداری یعنی دقیقا همین کاری که صورت گرفته یعنی به دروغ سروری با اپتامیم 99 درصدی فروخته شده اما سروری با وضعیت تاسف بار تحویل شده در نتیجه شما هنوز سرور با اپتام 99 درصد تحویل ندادید ( نه بمن نه بقیه مشتریان ) که میاید به مشتریها میگید که در ازای 48 ساعت دو روز اضافه تر شارژ میکنید شما که هنوز سرور با مشخصات و اپتایم گفته شده تحویل ندادید شارژ چیو میخواهید دو روز زیاد کنید ؟ این کار تمسخر مشتریانتون و یک توهینه . شایسته هست بهتر عمل کنید .
3- جواب نداید ؟ بله در زمان داون شدن به ناگهان شماره شما در شبکه اصلا موجود نیست .
4- پولتونو خوردم ؟ بله وقتی به کاربرانتون وعده سروری با مشخصات و اپتیام خاصی میدید ولی چیز دیگری تحویل میدید با اپ تایم افتضاح این قرار داد خود به خود باطل و سمبل کلاه برداری محسوب میشه احتمالا میدونید این کار تو تموم دنیا از جمله سیستم قضایی ایران جرمه
جالبه که با خونسردی میگید 48 ساعت دیگر سرور بالا میاد براتون عادیه نه ؟
طبیعتا بله سخته پس ارامش خودتون رو حفظ کنید و توی ذهنتون از کاربرهاتون و یا دیگر همکارهاتون و یا دوستتون ، دشمن نسازید هیچکدوم اینها براتون یک تهدید نیستن حتی رقبای نزدیک شما الان بزرگترین تهدید برای شما خودتون هستد که دارید با رفتار همراه با دروغ و مدیریتی غلط تیشه به ریشه خودتون میزنید .وا کردن دهن خیلی راهته ولی کنترلش خیلی سخته
در نهایت تاکید میکنم که مبلغ بنده رو مسترد کنید . بقد کفایت سرور شما رو تحمل کردم . تا همینجاشم به خاطر علی تقوی بوده که قبلا اونجا بود وگرنه احتمالا پیام خصوصی همینجا رو دیدید ( ظاهرا امروز دیدید اونم پس از این مدت همینش جالبه ) که تقاضای استرداد مبلغ داشتم . جهت اطلاع کاربران چون پشتیبانی پاسخی نمیداد به اجبار از طریق پیام خصوصی انجمن درخواست تحویل سرور سرور کرده بودم تا شاید کسی بطور اتفاقی ببینه !