نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: فروش سایت و تیم امنیتی Iedb.Ir ( ویژه و فوری )

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سایت و تیم امنیتی Iedb.Ir ( ویژه و فوری )

من تعجبم کسی با دانش فنی شما رفته تو کارهایی که نه درامد انچنانی هست نه اینده ای!! رفتید سایت موزیک زدید؟ تیم امنیتی بدون درامد اخرش چی میخواد بشه؟ مشخصه که سقوط خواهید کرد و اخرش این میشه! شما با این دانشتون میتونستید یک هاستینگ برای خودتون بزنید یا حداقل با دوستان همکاری میکردید یا استخدام میشدید کلی پول در میاوردید.
    بله این چند وقته مخصوصا این چند ماه اخیر درامدها افتضاح شده و من مغازه دار هم گرفتار بدهی شدم..هر جا پرسیدم اوضاع فعلا همین بوده و کل ایران بیکار شدن و رفتن زیر قرض و بدهی و مشکلات مالی..بهتره برای مشکل مالیتون راه حل دیگری پیدا کنید..فروختن سایت چاره نیست.
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    608
    تشکر تشکر شده 
    585
    تشکر شده در
    432 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سایت و تیم امنیتی Iedb.Ir ( ویژه و فوری )

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    من تعجبم کسی با دانش فنی شما رفته تو کارهایی که نه درامد انچنانی هست نه اینده ای!! رفتید سایت موزیک زدید؟ تیم امنیتی بدون درامد اخرش چی میخواد بشه؟ مشخصه که سقوط خواهید کرد و اخرش این میشه! شما با این دانشتون میتونستید یک هاستینگ برای خودتون بزنید یا حداقل با دوستان همکاری میکردید یا استخدام میشدید کلی پول در میاوردید.
    بله این چند وقته مخصوصا این چند ماه اخیر درامدها افتضاح شده و من مغازه دار هم گرفتار بدهی شدم..هر جا پرسیدم اوضاع فعلا همین بوده و کل ایران بیکار شدن و رفتن زیر قرض و بدهی و مشکلات مالی..بهتره برای مشکل مالیتون راه حل دیگری پیدا کنید..فروختن سایت چاره نیست.
    سلام داداشم.خیلی ها همین سوال رو میکنن.بهتره بگم.جایی نبوده برای کار برم.دیدم نه.حداکثرش 200ت بود یا تهش 400ت.که پول کرایه نمیشه.
    تیم امنیتی که از سال 205 باز کردم و الان iedb 2013 راه افتاده,هیچ سقوطی نداره.چون بعد از حل شدن مشکلم,خریداریش میکنم.یا امانیت دست یکی میدم و فقط قرارداد میبندم که هیچ استفاده از این دیتاها نکنه اگه امانت باشه.م
    شتری تا 20م هم دارم.اما خارج از کشور و میدونید که هم سایت خارجی میشه,که اصلا نمیخوام خارجی بشه,هم ایننکه یهو 20م بیاد حسابت باید حساب به هزاران نفر پس بدی.واسه همین فعلا اونارو نادیده گرفتم.
    سایت موزیک,یکی از سایت هامونه.این سایت اشتراکیه من و یکی از بهترین دوستان که داداشم حساب میشه هستش.اولاش درامد زا بود.اما به لطف همکاران,کاری جز خالی کردن زیر پا رو بلد نبودن.ولی ما واستادیم.
    این iedb.ir اصلا از بین نمیره.تا زمانی که خدا بخواد و من زنده باشم.حتی اگه یک دامنه خالی باشه.چون با 4 نام بزرگ شدم.خدا.امیر.IrIsT و Iedb
    سایت iedb.ir در اصل یک سایت ایرانی ثبت اکسپلویت هستش که چندبار دیتابیس از بین رفته,اما چند ساله داریم نگه میداریم و میخوام باشه و انشالله باشه.به ایرانی بودنش افتخار میکنم.به اینکه خارجی ها ایمیل میدن برای ثبت باگ ها,به اینکه با خیلی از تیمها آشنا شدیم و کار میکنیم.
    تالار گفتمانش برای دور هم جمع شدن هستش.وگرنه تیم اکسپلویت و امنیتی هستش.
    سایت های فرعی که غیر از هکینگ هستش,برای اوغات فراغت ما بود که مثلا song-dl.ir 5 ساله داره کار میکنه که یک ساله کارش جدی شده.
    یا سایت irist.ir که اینم به ایرانی بودنش افتخار میکنم چون برای ثبت سایت های هک شده هستش که یک ماهه شروع به کار شده و مثل همیشه ایرانی ها کمک میکنند.
    یا xssed.ir که اینم نمونه ایرانی سایت ثبت سایت های آسیب گذیر هستش
    روز اولی که داخل شبگرد آغاز به کار تیم iedb.ir رو اعلام کردم,همه گفتن به 6 ماه نمیرسه بسته میشه.دیدن از 6ماه گذشت شد 1 سال.دیگه حملات و خیلی چیزا شروع شد که فقط زمین بزنن.اما خدارو شاکرم که طی این چندسال فقط نام خوب ازش مونده که فقط همین مهمه.سایت های ایرانی باید زیادتر باشن و یک سایت دیگه هم که باید ایرانی باشه,داره راه میفته.
    هیچ سقوطی در کار نیست داداشم.اگه میخواستم سقوط کنم چندین سال پیش سقوط می کردم.مثل الان نمیجنگیدم و با این همه حرف و حدیق و دشمن که میخوان مثل این اسکریپت بالا بیارن,نمیجنگیدم.
    یا اینکه فقط دیتابیس رو میخوان که بابتش 5م پول میدن.اما خداشاهده جواب من این بوده که تا زمانی که من ادمین هستم,یک پست رو به کسی نمیدم که پول بگیرم.چه برسه دیتابیس.
    مشکلات مالی سر خود همین سایت هستش.چون داره شرکتش راه میفته.تا الان 20م خرج شده.یکم پول کم آوردم که تصمیم گرفتم فعلا بدم به یک آدم مطمئن که فقط ایده پردازی کنه و بکشه بالا و بچرخونه تا باز خودم بخرمش.
    در مورد به استخدام گرفتن جوونا,باید بگم موافقم.با 9 تا مدرکی که دارم,طرف اومده میگه بیا تو پاستیل فروشی کار کن,ماهی 150ت.
    که واقعا تجاوز روحی شدم.اما بازم میجنگم.تا جایی میجنگم و جنگیدم که مثل تمام سایت های ایرانی و تیم های ایرانی,روی ایپی اصلی هستش.تا اینکه cdn استفاده بشه.تا جایی داریم پیش میریم که خیلی ایده ها واسش دارم که به درامدزایی میرسه.اما اینم لازمه پول داره.
    دیگه باید مثل همیشه قوی باشم.چون این تیم مال همه هستش.مال من نیست.مال همه شماها و دیگر دوستانه.
    واسه همین خودم میخوام تا زمانی که هستم,سرپا نگهش دارم.اما الان فقط پول نیاز دارم که صرف کارای خود شرکتش کنم.بعد باز خودم سایت رو با قیمت روز میخرمش.نیاز باشه قرارداد با تضمین معتبر میبندم که هیچ اطلاعاتی از سایت لو نره و استفاده شخصی نشه.
    مگه اینکه کامل فروخته شه وئ من دیگه این سایت رو نداشته باشم.
    ممنون داداشم.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)