نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: فروش سایت و تیم امنیتی Iedb.Ir ( ویژه و فوری )

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن bahra آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    230
    تشکر تشکر شده 
    237
    تشکر شده در
    170 پست

پیش فرض پاسخ : فروش سایت و تیم امنیتی Iedb.Ir ( ویژه و فوری )

نقل قول نوشته اصلی توسط IrIsT نمایش پست ها
    سلام داداش.خوبی؟آره.خیلیا رو چون آینده دار بودن منع میکردم که خدارو شکر میکنم که با اینکه اگه بگم کدوم تیم ها بودن و کیا بودن که الان باز شاخ شدن که شاخشون شکسته شده,تعجب میکنید.دوست ندارم سایت های آینده دار,افراد خوب و با پشتکار از دنیای اینترنت برن.
    شماهم همینطور.نذاشتم و نخواهم گذاشت که بری.چون ینده خوبی داری.منصفانه,اخلاق,رفتار,پش تیبانی,حمایت و ..... همه یکجور بهم مرتبط هستش
    تیم iedb.ir یک تیم ریشه دار هستش.قبلا خدا شاهده وقتی فکرشو میکنم میخوام بفروشم,خیلی ناراحت میشم و خداشاهده اشکام در میاد.چون رحمت کشیدیم.خیلیا کمک کردند و خیلیا حتی سرور رایگان دادن که سایت من فعال باشه.توی 15 سال تیم داری که فقط iedb از 2013 فعال شده که هدفش اکسپلویت و باگ و تیم امنیتی بود,بالا پایین زیادی داشت که خدارو شکر رفع شده و حتی از لحاظ رنکینگ,رتبه,بالای 500 اکسپلویت فقط به نام تیم که درون گوگل میبینید,و خیلی کارای دیگه کردیم.چون عشقمون بعد از سایت اصلیمون irist.ir این iedb.ir هستش.
    بعضی وقتها فکر میکنم واسه این کار پیر شدم.شوق و شوری که داشتم و به جاهایی که رسوندم اول لطف خدا بوده,دوم کمک تک تک شما خوبان و دیگر دوستان عزیز.
    واسه همین دلم نمیاد.ما اوج گرفتیم.به کسی هم نگفتیم.چون هدفمون قدرت طلبی نبود.اگه باشه همین الان میتونیم این کارو بکنیم.خیلی فعالیت ها هست که فقط راه بیفته,به نام تیم سوددهی خواهد داشت.اما الان واقعا اون شوق و شور رو ندارم.4 تا سایت دیگه مرتبط با هکینگ دارم,چندتا سایت موزیک و .... که سخته واقعیتش اداره کردن اینا
    همچنین دخل و خرج جور در نمیاد.چون نه برای قدرت بوده,نه برای پول.اما یکی که چندتا دوست داشته باشه و فکرشون کار کنه,درامدزایی شدیدی میتوونن بکنن و همچنین خوشحالم که سایتم داره میچرخه
    هزینه سرور یکم زیاده واسم.واسه همین 5 یا 6 ماه خیلی تو اذیت هستم و یک مهلت چند ماهه به خودم و تیم میخوایم.همچنین یک فضای زیاد واسه یکی دوتا سایت دیگه زیر مجموعه iedb.ir
    مثلا هاست دانلود یا vps برای اون,اما باید خرج کرد.که آپلودسنتر رو بیارم بالا که دائمی باشه.
    یا طرح های دیگه.الان خیلی چیزای دیگه زیرمجموع iedb باز شده.xssed.ir irist.ir kkli.ir iedb.ir song-dl.ir songdownload.ir و ......
    همشون رو من دارم اداره میکنم.یک سرور هم هست که مخصوص تیم درست شده که به نوع خودش به نظرم بی نظیره.چون واقعا یک ماه,بیشتر وقت امنیت و سرعتش کردم که تیم iedb به مشکل نخوره و الان حدودا 120 روز آپتایم داره از 130 روز.
    همچنین دارم شرکت راه میندازم که اونم خرج داره.واسه همین حتی به چند نفر گفتم که فقط بالای 5م , هرچقدر تونستید بدین,iedb.ir دستتون امانت.پولتونو برگشت دادم سایت برگرده دست خودم.فقط پورتالش 2م خرج برداشته و همچنین یک پورتال mybb که الان استفاده میکنم,پورتال بهینه شده و تایید شده از سمت مدیران mybb هستش که چطور از یک سیست مقدیمی,بهترین استفاده و بدون باگ و مشکل امنیتی استفاده میکنم.اینم خرج زیادی داشته.
    همین پولی که نیاز دارم.بین 1م تا 7م.خرج سرور ماهی 60ت,خرج سرور جدید دیگه که ماهی اونم حداقل 60ت یا بیشتر در میاد برای آپلودسنتر,و همچنین یک ریسیلر برای فروختن هاست و همچنین همکار و کسی که اطمینان کنه و بتونه سایتی واسم بالا بیاره که واسش همکاری سرور و هاست و .... بفروشم و مشکلات سایت و مشکلات خودم و پولی که واقعا نیاز دارم.,واقعا سخته.مخصوصا خیلیا میخوان که من نباشم.از همه لحاظ میخوان زیر پامو خالی کنن.اما میدونن که من رفتنی نیستم.مشکلم حل بشه.حتی از لحاظ سرور و یکم پولی که نیاز دارم,هستم و انشالله با کمک خدا خواهم بود.چون چندبار شده 10 روز ببندم,اما بعد روز 11 دوباره باز کردم.دیدم نمیشه بدون تیم باشم.یکم وضعیت واسم سخت شده.
    خریدار هست تا 15م.اما خارجی.نمیخوام تیم خارجی شه.حتی بهمم گفتن که باید توی تیم باشم و مدیریت رو باز من باشم.اما یکم نیازمند استراحتم و اینکه پول گیرم بیاد و ایده هامو پیاده سازی کنم.
    خیلی اذیتم برادرم.خیلی.واسه همین سایتی که چند سال جون کندیم که به اینجا برسه و بدون هیچ ادعایی,میتونید توی گوگل کلمات کلیدی بزنید,ببینید کجاها قرار داره و میبینید چیا واسه تیم میاد,اما مجبورم.بدجور هم مجبورم.
    عزیزم سایتت خیلی قدمت داره حیفه بفروشی.
    اگه مجبوری مثلا یک سال اجاره بده.

فرستاده شده از LG-H960ِ من با Tapatalk

2. تعداد تشکر ها از bahra به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)