-
February 5th, 2017, 16:46
استفاده از سرور مجازی ویندوز به عنوان میزبان سایت و هاست دانلود
سلام من یه سرور مجازی می خام بخرم که رمش 4 گیگ هست و 2 هسته سی پی یو و 500 گیگ حافظه و سوال من اینه من روس کنترل پنل وب سایت پنل نصب کنم می تونم هم به عنوان میزبان سایت ازش استفاده کنم هم به عنوان هاست دانلود و به سرور فشار نمی اد سایت فیلم هست که البته تاه تعصیصص و بازدید نداره زیاد ولی طول یک ماه بازدید زیاد می شه ممنون می شم راهنماییم کنید
-
-
February 5th, 2017 16:46
# ADS
-
February 5th, 2017, 16:58
پاسخ : استفاده از سرور مجازی ویندوز به عنوان میزبان سایت و هاست دانلود
با سلام
خیر مشکلی نداره
البته تا وقتی میزان بازدید سایت شما افزایش نداشته باشه
و نیاز به منابع بیشتر نباشه
شما میتونید با نصب کنترل پنل هایی مثل Plesk , iis , xampp یک سایت رو میزبانی کنید
البته پیشنهاد میشه خود سایت رو با یک هاست اشتراکی Cpanel میزبانی کنید (برای امنیت بیشتر)
و از سرور ویندوز برای هاست دانلود استفاده کنید
موفق باشید
ویرایش توسط Amy : February 5th, 2017 در ساعت 16:59
-
-
February 5th, 2017, 17:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
isa128
سلام من یه سرور مجازی می خام بخرم که رمش 4 گیگ هست و 2 هسته سی پی یو و 500 گیگ حافظه و سوال من اینه من روس کنترل پنل وب سایت پنل نصب کنم می تونم هم به عنوان میزبان سایت ازش استفاده کنم هم به عنوان هاست دانلود و به سرور فشار نمی اد سایت فیلم هست که البته تاه تعصیصص و بازدید نداره زیاد ولی طول یک ماه بازدید زیاد می شه ممنون می شم راهنماییم کنید
سلام
برای اینکار بهتر هست سایت از هاست دانلود جدا کنید
هاست ماهانه بین 5-20 هزارتومان با امکانات خوب میتوانید از همکاران تهیه کنید (در بخش درخواست سرویس پست بدهید)
-
-
February 5th, 2017, 17:52
سرور میزبانی و سرور دانلود رو یکی نکنید، هاست برای میزبانی تهیه کنید و سرور دانلود رو جدا خرید کنید
-
-
February 5th, 2017, 18:03
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
isa128
درود؛
امکان استفاده ترکیبی از سرور به عنوان میزبانی وب و هاست دانلود (با کانفیگ مناسب) امکان پذیر است ولی این موردی که شما فرمودید نتیجه خوبی نخواهد داشت.
موفق باشید.
-
-
February 5th, 2017, 18:27
عضو انجمن
هم به لحاظ امنیتی و هم سرعت و کیفیت بهتره هاست دانلود و هاست وب سایتتون از هم جدا باشه. و اگر تجربه ای در این زمینه ندارید بهتر هر کدوم رو جدا تهیه کنید.
برای کار اصولی یک هاست دانلود نیاز دارید، یک هاست برای میزبانی دامنه و یک سرور مجازی ویندوزی برای دانلود و آپلود
-
-
February 5th, 2017, 23:21
درود
تجربه ای که داشتیم ، اگر سنگین بشه جوابگو نخواهد بود.
-