البته اینترنت در ایران الان واقعا به صرفه هست !
همه چی توی ایران از 5 سال پیش تا الان حداقلش 3 برابر شده به جز اینترنت حتی کمتر هم شده !
الان بالفرض مثال ایرانسل 4g : داره 48 گیگ اینترنت با یکسال زمان مصرف رو بهتون میده 120 هزار تومان یعنی هر گیگ : 2500 تومان .
افرادی که 1 گیگ , 1 گیگ میخواهند خرید کنند خوب صد در صد که مصرفشون خیلی کمه و حتی بابت هر گیگ 12000 تومان هم پرداخت کنند بهشون فشار نمیاد اما کسانی که میگویند ما پرمصرف هستیم پس حجم بالا خریداری میکنند و بازهم فشاری بهشون نمیاد .
Adsl دیگه باید به تاریخ بپیونده ! ارتباط پایدار ناپایدار هست در اصل ! ارتباط با سیم طبیعتا باید ارتباطی پایدار باشه اما همه جا با مشکل مواجه هست دلیلش هم که به صورت عقلانی که بخواین حساب کنین ارتباط یک سیم از مرکز مخابراط تا محل شما با قطعی و هزاران مشکل دیگه ممکنه مواجه شه .
خدا پدر و مادر تامین اجتمائی رو بیامرزه که رایتل رو به اینجا رسوند و استارت شبکه های پسرعت 3g رو رایتل زد در ایران ! تا قبل رایتل 2g هم به زور داشت ارائه میشد همینکه رایتل مجوزش صادر شد و تبلیغاتش شروع شد همراه اول و ایرانسل به خودشون اومدند و کمی خرج به روز کردن تجهیزاتشون کردند .
در حال حاضر من adsl منزل و محل کار رو که های وب بود رو کنسل کردم و دارم از رایتل استفاده میکنم سرعتم هم تا 4 مگابایت میره . زمانی هم که حجمی که نیاز دارم خیلی بالا هست یک بسته ایرانسل شبانه فعال میکنم و فایل هامو راحت و با سرعت بالا دانلود میکنم .