نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: نظرتون در مورد شروع مجدد سایت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید azarplan آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

پیش فرض پاسخ : نظرتون در مورد شروع مجدد سایت

نقل قول نوشته اصلی توسط toorej نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب
    دوستان حدود دو ماه پیش سایت بنده بدون اخطار قبلی فیــلتر شد و بنده با توجه به ایراد هایی که گرفتن نتونستم بازش کنم امروز که دارم مشاهده میکنم میبینم حدود 70 درصد سایتهایی که در زمینه کاری خودم میشناختم یا فیــلتر شدن یا محدود شدن
    از اینرو تصمیم گرفتم یه سایت بزنم و ثبتش نکنم و به همون کار سابق که پخش موزیک بود بپردازم, حالا میخوام نظرتون رو راجب اینکار بدونم
    سایت رو کاملا ازش بک آپ گرفتم و دارمش و سئو هم شده و مطمئنم با تجربه ای که در این زمینه داریم میتونیم زود بیایم بالا،البته برای من فقط و فقط بازدید ملاکه و رتبه الکسا از نظر من کلا کشکه چون میشه بازدید فیک خرید و در کوتاه ترین زمان ممکن کمش کرد
    خب حالا نظراتتون که خیلی برام مهمه
    درود
    اگه واقعا علاقه به این کار دارین و یک نوع فعالیت سرگرم کننده برای شما هستش و دنبال درامدی ازش نیستین میشه گفت بهترین گزینس | ولی اگه دنبال درامد زایی از سایت هستین گزینه های دیگه ای هم وجود داره که میتونین از اونا بهره ببرین چون رقیبای سایت موزیک خودتون میدونین که زیاده و با سرچ یک آهنگ چندین سایت با همون موضوع میاره ک بعضیاشون فیکن و برای گرفتن بازدید هستش مثل سایت های بک لینک و بعضیا واقعی با لینک مستقیم هستن

و نظر بنده در مورد ثبت کردن سایتتون در ساماندهی مثبت هستش چون سایت بزرگ موزیکی مثله پاپ موزیک که مدتی قبل ***** شد توسط همون ثبتشون در ساماندهی پیگیری کردن و در نهایت رفع ***** کردن | اگرم سایت شما بدون اطلاع قبلی ***** شده اگه تو ساماندهی ثبت شده باشه دلیل رو ازشون جویا باشید شاید به خاطر یک لینک مثل آهنگ های خارجی سایت رو ***** کردن بارفع آن و حذف آن صفحه دوباره رفع ***** میکنن | هر چند مراحلش زیاده ولی شدنیه
    موفق و پیروز باشید یاعلی

2. تعداد تشکر ها از azarplan به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)