-
January 10th, 2017, 20:26
-
تعداد تشکر ها ازdc.saeed به دلیل پست مفید
-
January 10th, 2017 20:26
# ADS
-
February 3rd, 2017, 20:43
پاسخ : فروش ویژه ی سرور های SSD NVMe ، با بیش از 25 برابر سرعت بیشتر ؛ شروع قیمت از 10,000 تومان

نوشته اصلی توسط
ashkan.n.t
باشه آقا فدا سرت ، همینکه باز میای اینجا اطلاع میدی دمت گرم ، پشتیبانی مهمتر از سرویسه ، فقط اگر بتونید همیشه قبلش یه اطلاع بدید خیلی عالی میشه
ویرایش شد
ویرایش توسط armin007 : February 3rd, 2017 در ساعت 20:46
-
-
February 9th, 2017, 15:33
پاسخ : فروش ویژه ی سرور های SSD NVMe ، با بیش از 25 برابر سرعت بیشتر ؛ شروع قیمت از 10,000 تومان
مشکل سرورهای NVMe حل شد ؟
دوست عزیز دلیل پایین بودن قیمت ها چیست ؟
کیفیت رو تضمین می کنید ؟ من وی پی اس با رم بالا می خوام ، کانفیگ هم برام زمان بر هست ، نمی خوام مجبور به جابه جایی بشم .
ببخشید بابت این سوال ها . با تشکر
-
-
February 9th, 2017, 19:51

نوشته اصلی توسط
Dragon0o0o
کیفیت رو تضمین می کنید ؟ من وی پی اس با رم بالا می خوام ، کانفیگ هم برام زمان بر هست ، نمی خوام مجبور به جابه جایی بشم .
سلام دوست
من از ایشون3عدد سرور دارم
3 ماه هستش
کیفیت و سرعت فوق العاده ای دارن سرور هاشون که من شدیدا ازشون راضی هستم
فقط نسبت به پشتیبانی انلاین شون تیکت ها دیر پاسخ داده میشه
-
تعداد تشکر ها از amir2647 به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2017, 10:54
عضو انجمن
سلام . بنده قصد انتقال سرور دارم .
تورنت شخصی از تورنت عمومی مجاز هست ؟ همون مستقیم کردن لینک برای استفاده شخصی ؟ ptr ریکورد میشه رو ای پی ثبت کرد ؟
کنترل پنل دارید ؟ تست رو چطور میشه گرفت ؟
-
-
February 10th, 2017, 11:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Dragon0o0o
بله مشکل سرور های NVMe رفع گردید.
علت مناسبتر بودن قیمت ها :
- خرید مستقیم و بدون واسطه از دیتاسنتر ها
- درآمد ارزی و ورود ارز از سایت های انگلیسی زبان خودمان
سرور های nvme کیفیت بسیار مطلوبی دارند و بنظر میرسد در صورت تهیه رضایت جنابعالی را جلب خواهد کرد .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
amir2647
سلام دوست
من از ایشون3عدد سرور دارم
3 ماه هستش
کیفیت و سرعت فوق العاده ای دارن سرور هاشون که من شدیدا ازشون راضی هستم
فقط نسبت به پشتیبانی انلاین شون تیکت ها دیر پاسخ داده میشه
از انتقاد شما متشکرم و این تضمین به شما و دیگر عزیزان داده میشود که این مورد نیز از ابتدا هفته جاری برطرف خواهد شد .
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
talebi1372
سلام . بنده قصد انتقال سرور دارم .
تورنت شخصی از تورنت عمومی مجاز هست ؟ همون مستقیم کردن لینک برای استفاده شخصی ؟ ptr ریکورد میشه رو ای پی ثبت کرد ؟
کنترل پنل دارید ؟ تست رو چطور میشه گرفت ؟
- تورنت شخصی مجاز میباشد .
- بله امکان ثبت Reverse IP برای آی پی شما وجود دارد .
- کنترل پنل ریبوت فعال میباشد .
- به دلیل سوء استفاده ی برخی از کابران از سرویس های تست ، سرویس تست ارائه نمیشود .
با احترام
-
-
February 11th, 2017, 11:19
عضو جدید
با سلام دوست عزیز تلگرام شما کار نمیکنه ؟
بنده نیاز به سرور 2003 دارم قابل ارایه هستش یا نه ؟
ویرایش توسط shahr0kh : February 11th, 2017 در ساعت 11:49
-
تعداد تشکر ها از shahr0kh به دلیل پست مفید
-
February 11th, 2017, 12:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shahr0kh
با سلام دوست عزیز تلگرام شما کار نمیکنه ؟
بنده نیاز به سرور 2003 دارم قابل ارایه هستش یا نه ؟
در تگرام در خدمت شما هستیم . همچنین میتوانید با هر یک شماره تماس های وارد شده در امضا یا سایت ، با ما تماس حاصل فرمایید .
بله امکان ارائه .ویندوز 2003 ، وجود دارد .
با تشکر
-
-
February 14th, 2017, 13:23
عضو جدید
استارتر در مورد اعتراضات صحبتی دارین چون من قصد خرید داشتم
-
-
February 14th, 2017, 13:41

نوشته اصلی توسط
satiran
پیشنهاد میکنم اگه سرویس خریداری کردید حتما روزی دو یا سه بار بک اپ گیری کنید ( بسته به اپدیت های سایتتون ) چون ممکنه فردای وجود نداشته باشد !!
البته روی سرور های شرکت دیگری بک اپ گیری کنید
-
-
February 14th, 2017, 17:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
satiran
سلام و درود
البته جناب armin007 لطف دارند و نظر ایشان بسیار محترم است .
هر میزبانی کم و کاستی هایی دارد و ما کاملا این موضوع را میپذیریم و بی وقفه درصدد رفع و کاهش این کاستی ها هستیم . اقداماتی نیز در همین راستا صورت گرفته است و امید است که نتیجه بخش باشد .
در مورد کاربر محترم ، idinkhabis نیز باید عرض کنم که ایشان در تیکتی از ما درخواست سرویس تست به جهت بررسی نصب نرم افزار خاصی کردند و بنده خدمتشان عرض نمودم که سرویس تست ارائه نمیشود و میتوانند سرویس مورد نظرشان را خریداری کرده و در صورتی که موفق به نصب نرم افزار نشدند ، هزینه پرداختی را به طور کامل برگشت دهیم . ایشان نیز خریداری کردند و پس از خرید ، درخواست بررسی نرم افزار را برای ما ارسال کردند و این مورد را بررسی کردیم ، از آنجایی که این مورد اندکی زمانبر بود و ما میبایست بر روی چندین سرور متفاوت نصب میکردیم با توجه به این موضع پاسخدهی به تیکت ایشان با تاخیر انجام گرفت . شایان ذکر است که موفق به نصب این نرم افزار نشدیم و خدمتشان عرض کردیم که باید از نوع خاصی از سرور ها در دیتاسنتر OVH استفاده نمایند و همچنین هزینه را طبق قولی که داده بودیم ، به صورت کامل عودت دادیم .
با تشکر عزیزانی که با نظرات سازنده ی خود ما در این مسیر حمایت میکنند
موفق باشید
-