-
February 2nd, 2017, 16:59
هزینه های نسباتا بالا برای کانفیگ کنترل پنل
سلام
ما قصد سرویس دهی میزبانی معمولی با سی پنل برای کاربر های محدود ( کاربران خودمان ) رو سرور خودمان استفاده کنیم ( چون اکنون ریسلر از یک فروشنده دارم که پاسخگو نیاز بندی نیست ... بگذریم زیاد بحث نمیکنم)
من خواستم سروری از هتزنر تهیه کنم و به فردی متخصص بدم تا برام کانفیگ کنه به شرط اینکه یه قرارداد دست نویس ساده بنویسه و اثر انگشت کنه
با قیمت های نسباتا بالایی مواجه شدم !
از 80 تا 950 هزارتومن بهم قیمت دادن !!
آیا واقعا این قیمت برای کانفیگ چنین سرویسی متعارف هست؟
آیا واقعا کانفیگ چنین سرویس اینقدر وقت گیر و زمان بر هست که چنین هزینه هایی تایین میشود ؟
آیا واقعا سی پنل نیاز به این چنین کانفیگ هایی دارد ؟
آیا ... .؟
-
تعداد تشکر ها از hoster به دلیل پست مفید
-
February 2nd, 2017 16:59
# ADS
-
February 2nd, 2017, 20:39
پاسخ : هزینه های نسباتا بالا برای کانفیگ کنترل پنل
ویرایش توسط hoster : February 2nd, 2017 در ساعت 20:52
-
تعداد تشکر ها از hoster به دلیل پست مفید
-
February 2nd, 2017, 20:44
مسلما دشواری های خاص خودشو داره کانفیگ
اما قیمت معقول بین 80 تا 150 هستش
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید
-
February 2nd, 2017, 20:48
عضو دائم
درود
دوست گرامی هزینه ای که هر شخصی به در قبال manage سرور شما دریافت میکند بستگی به توانایی و دانش فنی و تجربه آن شخص در مدیریت سرور دارد. هیچ نرخ مصوبی در این زمینه وجود ندارد. و مسلما هر کسی نسبت به تجربه کاری دانش فنی و و سابقه ای که در مدیریت سرورهای مختلف داشته است هزینه از شما دریافت میکند.
:: کارشناس فنی هاستینگ و مدیریت سرور
:: کانفیگ حرفه ای سرور مجازی و اختصاصی و رفع اشکال سرور از سال 1388
:: وب سایت :
www.nginxweb.ir | تلفن شرکت:
02191300834
-
تعداد تشکر ها از nginxweb به دلیل پست مفید
-
February 2nd, 2017, 20:52
عضو جدید
درود و احترام
دوست عزیز کانفیگ چند مدل داریم بخاطر همین موارد هست هزینه ها متفاوت هست
کانفیگ اولیه مثلا اگر شما از هرکدوم از سرویس دهنده های اینجا سروری خرید کنید کانفیگاولیه را رایگان میکنند ولی نه در اون حدی که فکرشو کنید یک مورد معمولی هست
حالا برخی استاتید هستن بخاطر علمشون هم هزینه میگیرن که ........
ولی قیمت های ثابت همون طور که عرض شد توسط دوستمون بین 80 تا 150 هست
بازم بستگی به نوع کانفیگ داره
البته خاطر نشان شود کانفیگی که بخواهد با قرارداد تنظیم شود مسلما هزینه بالایی دریافت میشه احتمال داره شما تغییراتی ایجاد کنید که در سرور تنظیم نبوده ووووو
دارای نماد اعتماد --- Skype:host_net9 TEL:09360011171
تعمیرتخصصی نوت بوک - PC شماره ثبت 11009
-
تعداد تشکر ها از host-net به دلیل پست مفید
-
February 2nd, 2017, 22:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hoster
سلام
ما قصد سرویس دهی میزبانی معمولی با سی پنل برای کاربر های محدود ( کاربران خودمان ) رو سرور خودمان استفاده کنیم ( چون اکنون ریسلر از یک فروشنده دارم که پاسخگو نیاز بندی نیست ... بگذریم زیاد بحث نمیکنم)
من خواستم سروری از هتزنر تهیه کنم و به فردی متخصص بدم تا برام کانفیگ کنه به شرط اینکه یه قرارداد دست نویس ساده بنویسه و اثر انگشت کنه
با قیمت های نسباتا بالایی مواجه شدم !
از 80 تا 950 هزارتومن بهم قیمت دادن !!
آیا واقعا این قیمت برای کانفیگ چنین سرویسی متعارف هست؟
آیا واقعا کانفیگ چنین سرویس اینقدر وقت گیر و زمان بر هست که چنین هزینه هایی تایین میشود ؟
آیا واقعا سی پنل نیاز به این چنین کانفیگ هایی دارد ؟
آیا ... .؟
درود؛
هزینه کانفیگ بالای 950 تومان .. چند میلیون تومان هم موجود است! هزینه دریافتی بستگی به تخصص فرد یا افرادی که کار را انجام میدهند دارد.
ضمنا قرارداد نوشتن دست هاستینگ یا کانفیگ کننده را در خیلی از موارد باز میگذارد.. زیاد هم امیدوار نباشید که فقط به نفع شماست..
موفق باشید.
-
-
February 3rd, 2017, 00:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nginxweb
درود
دوست گرامی هزینه ای که هر شخصی به در قبال manage سرور شما دریافت میکند بستگی به توانایی و دانش فنی و تجربه آن شخص در مدیریت سرور دارد. هیچ نرخ مصوبی در این زمینه وجود ندارد. و مسلما هر کسی نسبت به تجربه کاری دانش فنی و و سابقه ای که در مدیریت سرورهای مختلف داشته است هزینه از شما دریافت میکند.
سلام
جناب محمد زاده با اجازتون منم یک مورد اضافه کنم که تکمیل بشه
ممکنه طرف توهم زده که لینوس توروالدز اما در عمل هیچی بلد نیست
شما آدم واردی هستید و میدونید کانفیگ و امنیت دو مقوله ای هستند که ادعا بردار نیستند
اگر کسی بخواد قیمت غیره متعارف بگیره باید هر از گاهی ارنجش رو چک کنه و منوط به چند خط کد تو php.ini و بستن چند پورت فایروال نباشه
ضمنا دوستانی که دارند پول لایسنس به سی پنل میدهند چرا فکر میکنید این پول فقط برای حق استفاده است؟ اصلا اینطور نیست سی پنل وظیفه داره سوالات و نیازهای شما رو حل کنه پس شما فقط پول لایسنس نمیدین پول چیزهای دیگه هم میدین پس تا میتونید استفاده کنید از خودش
پ.ن:بعضی کانفیگ های خاص مثلا کالاستر و ... هزینه هاش متفاوته وگرنه نصب یک کنترل پنل و کانفیگ مناسب برای یک هاستینگ همون قیمتهائی هست که دوستان شناخته شده در انجمن میگیرند بین 70-150 تومن نه بیشتر و اگر کسی قیمت بیشتر بخواد بگیره باید تایم بیشتری بعنوان خدماتش به مشتری بده مثلا یکماه تا 1000 سال بهرحال بر این اساس قیمت ها بالا بره نه دانش!!!!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Z.eus
درود؛
هزینه کانفیگ بالای 950 تومان .. چند میلیون تومان هم موجود است! هزینه دریافتی بستگی به تخصص فرد یا افرادی که کار را انجام میدهند دارد.
ضمنا قرارداد نوشتن دست هاستینگ یا کانفیگ کننده را در خیلی از موارد باز میگذارد.. زیاد هم امیدوار نباشید که فقط به نفع شماست..
موفق باشید.
سلام
میشه بجز خرید چند اپلیکیشن لایسنس دار بفرمائید این هزینه بابت چی برای کانفیگ یک سرور هاست اشتراکی باید پرداخت بشه؟ و کجای دنیا این پول رو میگیرند؟ خفن ترین دیتا سنتر ها برای منیج لول 1 فری هستند و لول دو 50$ و لول 3 تهش 100$ ماهیانه
یاد آوری کنم در لول سه میتونید بگید براتون دیتا بیس هم بسازند دی:
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها ازhegza به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2017, 00:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hegza
سلام
میشه بجز خرید چند اپلیکیشن لایسنس دار بفرمائید این هزینه بابت چی برای کانفیگ یک سرور هاست اشتراکی باید پرداخت بشه؟ و کجای دنیا این پول رو میگیرند؟ خفن ترین دیتا سنتر ها برای منیج لول 1 فری هستند و لول دو 50$ و لول 3 تهش 100$ ماهیانه
یاد آوری کنم در لول سه میتونید بگید براتون دیتا بیس هم بسازند دی:
درود؛
اگر با دقت بخوانید، عرض بنده این است که این بازه قیمت هم وجود دارد؛ نه اینکه الزاما شما باید 1 میلیون تومان بابت کانفیگ پرداخت کنید.
همچنین دیتاسنتری که با 50$ کانفیگ تخصصی امنیتی و بهینه سازی را انجام میدهد را معرفی کنید.
و ممنون از یادآوری شما بابت ساخت دیتابیس :- )
-
تعداد تشکر ها از Z.eus به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2017, 01:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Z.eus
درود؛
اگر با دقت بخوانید، عرض بنده این است که این بازه قیمت هم وجود دارد؛ نه اینکه الزاما شما باید 1 میلیون تومان بابت کانفیگ پرداخت کنید.
همچنین دیتاسنتری که با 50$ کانفیگ تخصصی امنیتی و بهینه سازی را انجام میدهد را معرفی کنید.
و ممنون از یادآوری شما بابت ساخت دیتابیس :- )
درود
https://www.ukservers.com/enterprise...er-management/
https://iweb.com/managed-hosting
https://www.hetzner.de/ot/hosting/pr...-produktmatrix
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
تعداد تشکر ها از hegza به دلیل پست مفید
-
February 3rd, 2017, 05:33
سلام
دوست عزیز طبیعتا کانفیگ قوی هزینه بالایی دارد.
اگر میخواید کار حرفه ای و تجاری کنید دنبال کانفیگ قوی باشید در غیر این صورت همان کانفیگ های معمولی مناسب حال شما است.
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram:
@ramezanniay_mehrshad
-