-
September 29th, 2010, 12:46
جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای
جشنواره پاییزی لرد نیک اغاز شد

بنا بر تصمیم گرفته شده جشنواره پاییزی لرد نیک به همراه یک نوت بوک دل استو دیو 1558
مشخصات کلی نوت بوک :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.6 کیلوگرم
پردازنده: Intel 1.6 Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 500 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: ATI Radeon HD 5470 DDR3 1024 MB UpTo 3579 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - مودم اکسترنال - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - iLink - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی
قیمت سرور ها به صورت سالانه هست
مشخصات سرور های این سری از جشنواره
Dual Xeon X5650 (31.2GHz total on 12 cores) 6.4 GT/s QPI 12MB L2 cache
24GB DDR3 ECC Registered RAM
---
محدودیتی در تعداد سرور های مجازی نیست و تاپر شدن 4 سرور از همین نوع ادامه خواهد داشت
--
نام کالا : Special Service 1
شرح کالا : 128 مگ رم 10 گیگ هارد
دیتا سنتر ایکس ال هاست
پردازنده قوی زئون 2x5650
24 هسته ای
تظمین پایداری 99.99%
قیمت : ۶۰۰,۰۰۰ ریال
لرد نبک | میزبانی وب | نمایندگی هاست و دامنه | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت
نام کالا : Special Service 2
شرح کالا : 256 مگ رم 20 گیگ هارد
دیتا سنتر ایکس ال هاست
پردازنده قوی زئون 2x5650
تظمین پایداری 99.99%
قیمت : ۱,۰۸۰,۰۰۰ ریال
لرد نبک | میزبانی وب | نمایندگی هاست و دامنه | سرور مجازی| ثبت دامنه | طراحی وبسایت
نام کالا : Special Service 3
شرح کالا : 512 مگ رم 30 گیگ هارد
دیتا سنتر ایکس ال هاست
پردازنده قوی زئون 2x5650
تظمین پایداری 99.99%
قیمت : ۱,۳۵۰,۰۰۰ ریال
نام کالا : Special Service 4
شرح کالا : 1 گیگ رم 40 گیگ هارد
دیتا سنتر ایکس ال هاست
پردازنده قوی زئون 2x5650
تظمین پایداری 99.99%
قیمت : ۲,۲۰۰,۰۰۰ ریال
تلفن اطلاعات : 02177744413
ویرایش توسط LordVPS : September 29th, 2010 در ساعت 12:48
-
-
September 29th, 2010 12:46
# ADS
-
November 6th, 2010, 01:52
پاسخ : جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای
عجب وضعیتی شده. من که جرات نمیکنم الان به کسی هاست بدم. مثلا میخواستیم چندتا اکانت بدیم به مشتریهامون تا کلاس کارمون حفظ بشه اما میترسم بدتر باعث آبروریزی بشه. واقعا دلیل اینهمه داون شدن ها چیه؟
-
-
November 6th, 2010, 16:43
پاسخ : جشنواره پاییزی سرور های سالانه - تخفیف 50 % به همراه یک نوت بوک دل استودیو 1558 به عنوان جایزه - سرور های 24 هسته ای
به این علت هست که ما سالیانه پول دادیم.اما آقایون ماهیانه پول میدادند.حالا موندن توش.به نظر من قید پولتون را بزنید لااقل بروید از یک جا بگیرید که اعصابتون راحت باشه.فقط 2 ماه اول خوب بود بعدش دیگه واقعا به درد سطل آشغال هم نمی خوره.دوستانی که vps واقعا خوب دارند در آمریکا با پورت واقعا قوی به من پیام دهند..
-
-
November 6th, 2010, 16:45
این لرد وی پی اس اصلا به تیکتاش سر میزنه؟
آقا مگه شما نگفتی پولو بک میکنی!
الان یه هفته شده که خبری از سرور و پول من نیست!
پس شما چه کار میکنید اونجا؟!
بهتونم که میگیم میگید دارم کشک می سابم!
آخه اینم شد حرف؟
-
-
November 6th, 2010, 18:50
حالا نوت بوک رو کی برنده شد؟
-
-
November 6th, 2010, 19:49
عضو انجمن
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
-
-
November 6th, 2010, 21:54
البته به این بدی هایی که میگی نیست
یعنی جونه تو من اگه مشتریامو از دست بدم تمومه دیگه
میبرنم زندان
-
-
November 6th, 2010, 22:27
افتضاحترین سرویسی که گرفتم همین بوده در ابتدی کار بدلیل تاخیری که رخ داد درخواست بازگشت وجه کردم ولی وجه برگشت داده نشد پس از تحویل هم سرور پی در پی داون شده تا امروز
نکته اینجاست چطور همچنان لرد وی پی اس مجازه که تاپیک فروش بزنه چطور تا کنون مدیران انجمن این مورد رو بررسی نکردند و اخطار ندادند .
اینجا یک کلاه برداری بزرگ صورت گرفته فردی که اصلا توانایی مدیریت فنی و یا اقتصادی یک سرور رو نداشته موفق شده دست به فروش بزرگی بزنه و حالا اینجوری بمونه توش و بعدشم هم بهانه های احتمالی شبیه طنز اقای علی تقوی داشته باشه
بدبختانه نه پشتیبانی با چت وجود داره و نه با تلفن حتی اون یک شماره 0937 تو این مواقع مسدود میشه تا کسی نتونه تماس بگیره بخش پشتیبانی با تیکت هم که تعطیل میشه گرچه بودنشم فایده ای نداره چون پشتیبانی لرد وی پی اس عملا تعطیل شده .
وقتی در گذشته نوشتم سرور داون شد اقای خطیبی نوشتند که نیم ساعت دیگه بالا میاد اما چند ساعت بعد اومد چرا ؟
البته بعدش باز هم پی در پی داون میشد چرا ؟
نمیدونم مشگل چیه احتمالا یا روی یک سرور بیش از حد و توانش وی پی اس ساخته شده و یا پول دیتا سنتر ایکس ال هاست پرداخت نشده چون سرورهای اون دیتا سنتر داره با قدرت کار میکنه و این یک مشگل مدیریت داخلی لرد وی پی اس هست احتمالا در ساعات بعدی سرور اپ میشه و باز هم پی در پی داون میشه
فروش و فعالیت لرد وی پی اس بدین شکل غیر قانونی و جرمه
اگر هم اقای خطیبی مشگل مالی و یا فنی رو حل کنن چه کلا و چه موقتا حل بشه باز هم گفتن اپ شد کفایت نمیکنه یا باید به میزان کافی به زمان استفاده کل کاربران افزوده بشه ( گرچه انچنان سرویس از هر نظر افتضاح بوده که احتمالا با افزودن یک ماه به شارژ هر کاربر هم ارزشی نداره ) و یا هزینه رو به کل کاربرانی که روی سرور ایکس ال هاست بودند مسترد کنند .
شخصا تقاضای استرداد وجه خودم رو دارم
موفق باشید
ویرایش توسط atmahasan : November 6th, 2010 در ساعت 22:51
-
-
November 6th, 2010, 23:01
عضو انجمن
فراخوان عمومی کاربران لردنیک (LordVPS)
نظری ندارم!
ویرایش توسط REXNET : November 24th, 2010 در ساعت 02:19
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
-
-
November 6th, 2010, 23:38
هه هه
اقای تقوی عزیز که معلومه خودشون دارن سرور میگرین و از الان شروع کردن به بازار یابی
اقای من چه میدونم چی چی
شما به چی میگی کلاه برداری ؟؟؟؟؟
جواب ندادم ؟ پولتونو خوردم ؟
وا کزدن دهن خیلی راهته ولی کنترلش خیلی سخته
در هر صورت دشمن هم زیاد داریم و دوستان هم در کنار بقیه وای میستن
در هر صورت الان دان هستیم و این دانی تا 48 ساعت ادامه پیدا خواهد کرد .
سرور های جدید در سافت لیر خریداری شده و در انتقال پیدا خواهند کرد.
ازاین پس تمامی یوزر ها قرار داد رسمی در یافت خواهند کرد( شرکت رایان شبکه الوند )
تمامی دوستانی که سرور دارن
با ذکر ای پی و شماره تلفن
به abtinserver@gmail.com
بفرستن
تا لسیت دقیقی داشته باشیم
-
-
November 6th, 2010, 23:44
من فرستادم، ببینیم چی میشه
-