-
November 6th, 2010, 12:31
پاسخ : اکانت رایگان 4Shared و Hotfile برای بچه های WHT عزیز

نوشته اصلی توسط
M.S.R
من شانس ندارم هر موقع امدم از اکانت دیگران استفاده کنم یکی دیگر قبلش پس را عوض کرده.
آره بعد از این همه تاکید که حرکت غیر اخلاقی نکنید آخر ... Forget passwd میکنم دوباره پسورد جدید رو اینجا میزارم .
اگه 4shared هم مثل Hotfile موقع تعویض پسورد کد امنیتی میخواست اینطوری نمیشد . ایراد نداره سختی ها به اتمام رسید امشب ( شنبه ) قهرمان میاد بالا
ویرایش توسط Arte : November 6th, 2010 در ساعت 12:35
-
-
November 6th, 2010 12:31
# ADS
-
November 6th, 2010, 14:56
عضو جدید
-
-
November 6th, 2010, 15:00
-
-
November 6th, 2010, 16:45
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Sina7
باز هم کار نمیکنه این ملت خیلی بی جنبه هست واقعا نمیدونم پیش خودشون چی فکرمیکنند
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
November 6th, 2010, 18:24
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Arte
آره بعد از این همه تاکید که حرکت غیر اخلاقی نکنید آخر ... Forget passwd میکنم دوباره پسورد جدید رو اینجا میزارم .
اگه 4shared هم مثل Hotfile موقع تعویض پسورد کد امنیتی میخواست اینطوری نمیشد . ایراد نداره سختی ها به اتمام رسید امشب ( شنبه ) قهرمان میاد بالا

گفتم دیگه تاپیک نزنم اکانت 4shared قیمتش چنده ایا برای فروش دارید یکی نیاز دارم یکسری فایل هست میرور هم نداره توی 4shared اپلود شده اگرهم خودتون ندارید شخص مطمن جهت فروش سراغ دارید معرفی کنید با تشکر
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
-
-
November 6th, 2010, 19:25

نوشته اصلی توسط
giga
گفتم دیگه تاپیک نزنم اکانت 4shared قیمتش چنده ایا برای فروش دارید یکی نیاز دارم یکسری فایل هست میرور هم نداره توی 4shared اپلود شده اگرهم خودتون ندارید شخص مطمن جهت فروش سراغ دارید معرفی کنید با تشکر
برات پسورد جدید 4shared رو پ .خ میزنم .
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------

نوشته اصلی توسط
sohrab.khan
جدی حالا که انقدر طرفدار داره پریمیومش رو قرار میدیم .
-
تعداد تشکر ها ازArte به دلیل پست مفید
-
November 7th, 2010, 00:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
Arte
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------
ورود دوباره رپیدفای قهرمان رو تبریک میگم به امید روزی که هیچ وقت داون نشد
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید
-
November 7th, 2010, 01:27
عضو دائم
دیر رسیدیم ته دیگشم خوردند
ته دیگ به جهنم ظرفش رو کجا بردید؟؟؟؟؟؟
-
-
November 7th, 2010, 12:39
آره FileServe اکانت پرمیومش رو بزارید اخیرا خیلی از سایت ها لینک فایل ها رو با FileServe منتشر می کنند مثلا من ویندوز 7 رو از FileServe دانلود کردم

نوشته اصلی توسط
Arte
-
تعداد تشکر ها از sohrab.khan به دلیل پست مفید
-
November 7th, 2010, 13:41
-