سلام من از هتزنر ليزوب و او وي اچ سرور دارم ايا چنين امكاني وجود داره كه نام اين ديتا سنتر ها حذف بشه و نام شركت خودمون باشه؟ اي پي ها به نام خودم باشه؟ اگر ميشه بايد چيكار كنم؟
سلام من از هتزنر ليزوب و او وي اچ سرور دارم ايا چنين امكاني وجود داره كه نام اين ديتا سنتر ها حذف بشه و نام شركت خودمون باشه؟ اي پي ها به نام خودم باشه؟ اگر ميشه بايد چيكار كنم؟
سلام.
با دیتاسنتر تماس بگیرید ببنید اجازه روت شدن آی پی و ASN رو بهتون میدن یا خیر .
احتمالا با دریافت هزینه ماهانه ( حدودا 100 یورو ) این اجازه رو لیز وب بده چون آی پی هاشون محدود هست و گرون .
ovh که یک دنیا آی پی داره و برای فروش آی پی های خودش هم که شده این مورد رو قبول نمیکنه .
در نهایت شما میتونید یک سرور از جایی که کولو میکنن بخرید تا به اسم دیتاسنتر نباشه ( مثلا کولوکراسینگ آمریکا یا serverius هلند
ببینید اینکه نام دیتاسنتر حذف بشه و کلا ب نام شما باشه رو ک جناب ایزدی توضیح دادن.
ولی اگر منظورتون این هست ک شما در حال استفاده از یک تعدادی آي پی مثلا /27 از یک دیتاسنتر هستید و میخواید نام شخص استفاده کننده یا حالا صاحب فعلی این آي پی ها رو خودتون قرار بدید ک مثلا ابیوز ها رو مستقیم دریافت کنید یا ... ، اینکار بصورت رایگان توسط پنل دیتاسنتر های هتزنز و OVH قابل انجام هست. (یک nic handle در رایپ میسازید و ...) ب عبارت دیگه اسم شما هم ب whois اضافه میشه ولی اسم و مشخصات دیتاسنتر همچنان هست ، چون مالکیت آي پی (ها) متعلق ب دیتاسنتر هست!
در حالت دوم ، وقتی از آي پی whois بگیرید اول مشخصات دیتاسنتر میاد ، بعد مشخصات شما ، البته در هر سایت whois یی نمایش داده نمیشه ، در سایت های معتبری مثل خود ripe یا arin و یا سایت هایی ک از api این دو استفاده میکنند میتونید ببینید.
مثلا اینجا : https://apps.db.ripe.net/search/query.html
ویرایش توسط OmidX : February 1st, 2017 در ساعت 23:41
...Zzzz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)