دوستان عزیز ، خرید از دیجی کالا هم میتونه خوب باشه و هم بد . شما در وهله اول باید ببینید آیا جنسی که مد نظر دارید رو میتونید در اطراف محل زندگیتون با همون شرایط دیجیکالا پیدا کنید یا خیر ، بعد تصمیم گیری کنید ...
خیلی از دوستان میگن خرید از دیجیکالا حماقت هست اما من شخصا همچین فکری نمیکنم . بالاخره خرید از هر جایی مزایا و معایب خودش رو داراست . اما من شخصا مثل اکثریت دوستان بهتون پیشنهاد میکنم که اول از هر جای دیگه ای در شهر خودتون دنبال کالای مد نظر بگردید . از دوست و آشنا سوال کنید و بعد از تحقیق و بررسی خرید کنید . نه اینکه مثلا سرتون رو به این بهانه که دیجیکالا بهترین فروشگاه آنلاین منطقه هست ، بندازید پایین و ازش خرید کنید و بعدا تازه متوجه بشید که متوجه ضرر هم شدید !!
من یادمه چند سال قبل قصد خرید آیپد داشتم ، وقتی در شهر و محل زندگی خودم پرس و جو کردم ، با اختلاف قیمتی 500 هزار تومان ارزانتر نسبت به دیجی کالا کالای مد نظرم رو پیدا کردم که اتفاقا خیلی هم خوب بود ...
در کل باید با فکر باز خرید کنید تا به مشکل نخورید . هر چند به عنوان نظر پایانی ، خرید نکردن از دیجیکالا رو تا حد امکان به خرید کردن ازش ترجیح میدم و به دوستان هم پیشنهاد میکنم ...
موفق باشید ...