نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: بک لینک با کیفیت و قیمت مناسب برای وبسایت آی تی نیازمندیم

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Farid Saadat آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    193
    تشکر تشکر شده 
    816
    تشکر شده در
    599 پست

پیش فرض پاسخ : بک لینک با کیفیت و قیمت مناسب برای وبسایت آی تی نیازمندیم

دوست عزیز iranian-portal ، متاسفانه داشتم منشن میکردم که پاک کردید و مشکل دار شدم بنده.

محض اطلاع جنابعالی باید عرض کنم بنده نگفتم 100 تا بک لینک میخوام 2 هزار تومان مثلا. قیمت همه دوستان رو میگیرم ، بودجه خودم رو نگاه می کنم و سپس اقدام به خرید میکنم ، نه اینکه بگم هرکی می خواد ، 100 تا بک لینک میخرم 2 هزار تومان ، پول در آوردن هم سخت هست و یک منشی تمام وقت 500 تومان میگیره... همیشه برای تمامی حرفه ها ارزش قائل بودم و به همه اشخاص شخصیت دادم و همین رو هم پس گرفتم و به کسی توهین نکردم مگر در مواقعی که حس کردم داره به شعورم توهین میشه ( عینا مورد جنابعالی ).

لازم به ذکر هست که عرض کنم بنده تعرفه بالاتری نسبت به همکاران خودم دارم ولی از نظر کیفیت ، مشتریان دیدند که در سریع ترین زمان ممکن هم کامنت گرفتن از پست ها و هم بازدید. در حال حاظر هم ( از 2 روز گذشته ) زمان سفارش گرفتنم تموم شده و سفارش هم نمیگیرم ولی در تاپیک جنابعالی شرکت کردم ، چراکه وظیفه خودم میدونستم در حالیکه تمام مشتریان بنده حقیر مطلع هستند که هرگز خودم پست کپی کار نمی کنم و میدم بقیه کار کنن چراکه واسه سایت مضر هست و بنده هیچوقت وجدانم اجازه ضرر رسانی نمیده پس دلیلی نداشته که بخوام تخریبی انجام بدم و ندادم هم ، تنها دلیل شرکت بنده ، این بوده که خواستم حق هیچ کسی ضایع نشه و کاری که به نظر بنده درست بوده رو انجام دادم.

در نهایت هم عرض کنم که اگر دلخوری از بنده در دل دارید ، بنده پوزش خواهم ولی هنوز هم این حرف رو میزنم ، پستی 1000 ریال برای هر نوع پستی ، بی انصافی هست.

ضمنا متشکر از جنابعالی که حاشیه رو ادامه نخواهید داد.

ارادتمند. با آرزوی پیروزمندی
    کارشناس سئو، مشاور خدمات و خرید سرور

2. تعداد تشکر ها از Farid Saadat به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)