هیچ اشکالی نداره به نظر من کار جالب و خیلی خوبی هست
من کارشون رو تحسین میکنم واقعا اولین و برترین فروشگاه اینترنتیه
هیچ اشکالی نداره به نظر من کار جالب و خیلی خوبی هست
من کارشون رو تحسین میکنم واقعا اولین و برترین فروشگاه اینترنتیه
بله !!!!!!!!!
برای کسانی که ماهیانه بین 200م تا 1 میلیارد حقوق میگیرند
خرید چنین خودروهایی برایشان مثل اسباب بازی برای تارو طایفه شان است
و وقت همایونی نباید صرف بازدید از نمایشگاه های خودرو شود !
و دیجی کالا چرا سود نکند؟
اما مردم عادی و کسانی که با حقوق 600 و 700 تومنی زندگی میکنند
اگر بعد از 30 سال بخوان ماشین پراید بخرند
مطمئن باشید مجبورن کل بازار رو زیر و رو کنند. چرا؟ چون هزینه ای که میدن کل زندگیشونه
مطمن باشید کسایی که الان بیرون ماشین های 200 -800 میلیونی سوار میشن خرید هم انجام میدن از اینجور جاها ! شاید شما و من نداشته باشیم 200 میلیون اینترنتی پرداخت کنیم ولی هستند دوستانی که تعداد صفر های حسابشون به 10-15 تا صفر میرسه...
دیجی کالا هم هیچوقت نگفته ارزون ترین قیمت و میده گفته بهترین قیمت رو چه حسابی معلوم نیست بهترین قیمت ! ی جور جواب قانع کننده برای گران فروشی و نون برند خوردنه ... مثل اپل و غیره
مطمن باشید شاید ابتدای فروش قیمت ماشین ها کمتر باشه از دلالان محترم نمایشگاهی ولی چندی بعد سر به فلک میرسه تفاوتشون
و ماشین 100% به سود دیچی کالاس وقتی مدیرش میگه 2000 کالا با متوسط قیمت 600 هزار تومن میفروشیم با احتساب 20% سود روزی 200-300 میلیون سودشه 10تا ماشین بفروشه کل سود بقیه جنساشه ! هر ماشین 5-15 میلیون سود میکنه اونم خارجی
ویرایش توسط gigabyte2052 : January 29th, 2017 در ساعت 18:54
إِنَّ الْإِنْسَانَ لَفِي خُسْرٍ ﴿۲﴾
كه واقعا انسان دستخوش زيان است (۲)
حرکت خوب و به جایی بود. البته در نظر داشته باشید که این کار به صورت غیرمستقیم روی برندشون هم تاثیر گذار بوده و از هر لحاظ سود کردند
درود...
قبلا آمازون می خواد ماشین بفروشه ولی دیجی کالا سریع اجرا کرد...
به نظرم اینکار می تونه باعث حذف دلالان خودرو در بازار شود...
دیجی کالا اگه بخواد در حوزه فروش خودرو موفق شود حتما باید خودرو با حاشیه سود پایین عرضه کنه ور گرنه نمی تونه در این حوزه دوام بیاره...بهرحال پیشرفت بزرگی برای دیجی کالا محسوب میشه....
عیبش کجاست؟؟
دیجی کالا سود زیادی میکنه ، نوش جانش!
چون نه انحصاریه نه ***ی میکنه نه چیزی....
تونسته اطمینان مردم رو جلب کنه.
کسی که ۵۰۰ میلیون میده پول ماشین،دیگه یکی دو میلیون بالا پایین که فرقی براش نداره
این کار باعث میشه خیلی ها قیمت خودرو رو از دیجی کالا استعلام کنن
- امضاء این کاربر به دَلیل نَقض قَوانین سایت ، توسُطِ مُدیر حَذف شُده است.
- جَهَتِ مُطالِعه قَوانین ، این قِسمت کلیک کُنید.
سلام ، یک سوال داشتم ، مثلا کسی سفارش بده از دیجی کالا ماشین رو چطوری بهش تحویل میدن ؟
درود
دوستان یک طوری دارن میگن دست دلال ها بسته میشه انگار دیجی کالا تولید کننده هست و خودش داره عرضه مستقیم انجام میده
خوب دیجی کالا هم دلال هست و در حقیقت دلال آنلاین هست !
این کارش هم ایرادی نداره ولی در کل فکر نکنم کسی ماشین بخواهد بخره اون هم گران قیمت خارجی بدون دیدن ماشین از نزدیک اینکار را بکنه ( ماشین های ایرانی که از سایت های سایپا و ایران خودرو خریداری میشه مساله ای متفاوت و ماشین مشخص هست )
در کل من که پول ندارم بخرم ولی تنها سودش اینه که میشه قیمت ماشین های خارجی را مثل بقیه وسایل از سایتش درآورد و همچنین توضیحات محصولات را با توجه به پولدار بودن این سایت و راه اندازی تیم ترجمه مثل خیلی محصولات از این سایت مطالعه کرد ، مثل گوشی های موبایلش که از بازار همیشه 5درصد گران تر هست ولی ریوو کاملی از گوشی و کارکرد اون را از gsmarena ترجمه میکنه و تو سایتش قرار میده
ویرایش توسط iraniam2000 : January 29th, 2017 در ساعت 23:12
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)