0000.jpg
0010.jpg
02.jpg
003.jpg
سلام...دوست عزیز توی عکس ها مشخص هست چطوری دامنه و دیتابیس ایجاد کنید خیلی راحت هست ..
تا جایی که من یادم هست زمانی که شما پلسک را روی سرور نصب میکنید خودش دیتابیس (sql server )را روی سرور اتوماتیک نصب میکرد .. بعید میدونم نیاز به نصب دستی دیتابیس باشه ..من همون نسخه دمو که گفتید را دیدم همه این امکانات اضاف کردن دامنه و ساب دامنه و دیتابیس را دارد ...مطمئن هستید نسخه دیگه ای نصب نکردید ؟؟ یا در موقع نصب اررو و خطایی ندید ..؟؟ معمولا اگر اشتباه نصب کرده باشید یا در نصب مشکلی پیس بیاد شما این گزینه ها را ندارید ..یکبار سرور را ریستارت کنید ببینید این گزینه ها میاد یا خیر .
اگر بعد از ریستارت اوکی نشد ..
با توجه به اینکه شما دیتابیس رو دستی نصب کردید ...به نظرم اگر دسترسی ادمین دارید یک تعویض سیستم عامل انجام بدید و سپس فقط پلسک را نصب کنید ...چون با خودش احتمال زیاد 95% دیتابیس را هم نصب خاهد کرد ..شما چون دستی نصب کردید ..این پلسک اومده دیتابیس احتمالا نصب کنه دیده نصبه ..قاطی کرده ..
توی سایت خودش گفته که موقع نصب دیتابیس را نصب میکنه ..و نیازی به نصب دستی دیتابیس نیست...
https://docs.plesk.com/release-notes...-requirements/
Plesk Onyx for Microsoft Windows distribution packages include the following components:
- Plesk Premium Antivirus 6.0
- Kaspersky Anti-Virus 8.105.5810
- Microsoft SQL Server Express 2008 R2 SP2
- Microsoft SQL Server Express 2012 SP1
- Microsoft SQL Server Express 2012 SP3
- Microsoft SQL Server Express 2014 SP1
- Microsoft SQL Server 2016
- MySQL 5.5.52
- MySQL 5.6.33
- و....
توی رسلو همون عکسی که قرار دادید درست هست و جلوی A رکورد آی پی سرور را ادد کنید و پس از نصب پلسک و افزودن دامنه شما فقط نیاز هست آی پی سرور را در ادامه افزودن دامنه به پلسک نشون بدید و خودش اتوماتیک میسازه ..راستی من برای تعریف ns1 و ns2 باید روی پلسک A رکورد تعریف کنم ؟؟