پوزش یک سوال داشتمسلام
من به دلیل حملات زیاد روی سرورم تقریبا میزبانی اکثر دیتاسنتر ها رو تجربه کردم و تنها دو دیتاسنتر بود که سرور با سخت افزار مناسب و شبکه بی دردسر و پایدار پیدا کردم یکی OVH یکی YesUpHost !
چون سخت افزار نو تهیه میشه و شبکه سخت گیری ایجاد کرده پایداری فوق العاده ای داره و کمترین میزان سوختن هارد و ... به تایید تمامی همکاران مربوط به همین دیتاسنتر هست.
حدود 4-5 سال هست از OVH سرور دارم با آیپی ایران وارد پنل او وی اچ میشم و حتی از موضوع اطلاع دارند که مدیریت سرور با یک ایرانی هست ولی مشکلی نبوده . دیتاسنتری هم نیست الکی ابیوز بفرسته تو 4-5 سال فقط 2 بار ابیوز گرفتم یکی بدگانفیگ و یکی بخاطر اینکه خریدار سرور انگلیسی بود و من با آیپی ایران وارد پنل میشدم فکر کردند اکانت هک شده که بعد از تایید تلفنی حل شد.
از کسی سرور خریداری کنید که توانایی تماس تلفنی با دیتاسنتر رو داشته باشه تا مشکلی پیش نیاد.
چنین اتفاقی روی دیتاسنتر ovh امکان ندارد زمانی که توسط سرور مشکلی برای دیتاسنتر پیش بیاد آیپی بسته میشه و از پنل دیتاسنتر با یک کلیک باز میشه !
یا همکاری که سرور ازشون خریدید بهتون دروغ تحویل دادن موضوع چیز دیگری بوده یا اینکه با این بحث قصد تبلیغ هتزنر رو دارید دیتاسنتری که (با عرض معذرت ) معروف به گاوداری هست!
شما با مشخصات ایرانی پنل ساختید توی ovh ؟؟ چطوری وری فای کردید؟ چون موقع ثبت نام کشور ایران رو نداره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)