زیاد غصه نخور، من بدترش سرم اومده!! برند REXNET رو من باش دامین گرفته بودم چند سال پیش، هم com هم net هم uk و us و fr و de و ca ، ولی چون باهاشون کار نمی کردم، یه مدت حواسم بهشون نبود و تمدید نکردم تا اینکه دیدم چند تاشون فروخته شده!! مشکل اصلی اینه که com رو یک شرکت غول بنام KDDI ژاپن که سرویس های مخابراتی میده هم تو ژاپن هم تو اروپا و آمریکا برای یکی از مشتریان اش ثبت کرده. اون مشتری نفهم هم این دامین رو redirect کرده به یک دامین دیگه و اصلا اسم شرکت شون هیچ ربطی به REXNET نداره!! من بارها زنگ زدم به شرکتی که این دامین رو خریده و فقط از منشی شنیدم که میگه: " موس موس، موس موسی!!! " :D احتمالا ترجمه اش میشه، الو یا همچین چیزی، هر چی به انگلیسی بهش گفتم من میخوام با یک نفر انگلیسی صحبت کنم، باز دختره میگه : "موس موسی" !! اینم از منشی های ژاپنی!! با کلی بدبختی شماره network اصلی رو پیدا کردم و خوشبختانه اونجا یک نفر انگلیسی بلد بود! بهم شماره شرکت ثبت کننده و هاستینگ رو داد، ولی اونا کار منو راه ننداختند و گفتند که باید با خود مشتری صحبت کنم!! حالا بیا درستش کن!! باز باید می رفتم سراغ "موس موسی جون!!" هر چی ایمیل دادم که آقا این دامین مال منه، علامت تجاری دارم، شرکت ثبت شده و ... ، جواب نیومد که نیومد!! آخر سرم رفتم با گوگل جمله "اونجا کسی انگلیسی بلده؟ من میخوام با یک نفر انگلیسی صحبت کنم." رو ترجمه کردم و با یک سایت دیگه تبدیل به Speech کردمش که بلکه پخش کنیم پشت تلفن، اون منشی زبون نفهم منظور ما رو متوجه بشه! ولی وقتی تموم شد، دوباره گفت "موس موس!!!" :D دیگه اینجا بود که میخواستم کله اش رو بکنم!!

فکر کنم باید یه وکیل برای این کار بگیرم!

---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------

راستی ببینم اینجا صحبت JustHost هست؟! نبینم به این شرکت توهین بشه ها!! 5000 تا یوزر چیه؟! این ابر کمپانی حداقل یکی دو میلیون کاربر داره!! ولی باید بدونید که خیلی با ایران بده! خیلی خیلی بدتر از شرکت های دیگه گیر میده، نکنه سر همین باهاش دعواتون شده؟! من حس خوندن پست های قبلی رو ندارم... :D