نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 131

موضوع: آسمان ارتباط آرکا - پیش فروش سرور مجازی 8 هزارتومان

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید arisu آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    7 پست

پیش فرض پاسخ : آسمان ارتباط آرکا - پیش فروش سرور مجازی 8 هزارتومان

نقل قول نوشته اصلی توسط n4ser نمایش پست ها
    من زمانی که سرویس خاستم بگیرم گفتن موجود ندارن خب مجود نداشتن درست ولی بعدا که خبر گرفتم گفتن موجود شده و من گفتم سریع میخوام لازم دارم فرداش گفتم کی تحویل میدین >> گفتن دیر تحویل میدهند << دقیقا همین حرفو گفتن یا نه تو گروه؟ روز دوم خبر گرفتم دیدم هنوز موجود نیست سوم چهارم پنجم بود که به من گفتن سیستم عامل نصب شده و تقریبا اماده هست تا فلان ساعت تحویل میدن و اون ساعت هم گذشت تحویل ندادن شما خودتون قضاوت کنید وقتی سرور میخری فروشنده باید یک تایم حدودی رو مشخص کنه حالا از اون تایم هم گذشت مورد نداره اما نه اینکه بخاطر یک افر هزار تومانی ادمو مسخره خودش بکنه این میشه با شعور فهم مشتری بازی کردن و سرکار گذاشتن اقاجان نمیخای بدی سرور رو نده اون هزار تومان ارزش نداره ولی وقتی هی امروز فردا میکنه ادم فهم داره شعور داره بالاخره صدای ادم در میاد مگه مردم مسخره هستن؟ هرکیم میخاد طرفداری کنه بکنه من جوابی نمیدم بهش و من ادم کینه ای نیستم من از این ناراحت شدم که ادمو الت دست قرار دادن هرکیم جای من باشه از بدتر رفتار میکنه اقاجان عزیزم این راهی که تو میری ما هزار سال پیش رفتیم حالا رفته واسه من شات گذاشته اینش خیلی جالبه ببین پسرجان برای هرکی بخای فیلم بازی کنی واسه من هیچکاره ای از قدیم گفتم جلو قاضیو ملاق بازی؟ ---- وقتی سرویسی بخریم تحویل داده نشه این میشه کلاه برداری این میشه مردومو مسخره کردن

بعضی مواقع پیش میاد حالا بخاطر درخاست زیاد برای سرور و مشکلات سخت افزاری و نرمافزاری حتی مشکل خصوصی هم ممکنه باشد . حالا مگر ایشان گفتند پول شما را نمیدهند که بد صحبت میکنید ؟

مطمئن باشید سرور را تحویل بدهند هم تاریخ تحویل را همان روز ثبت میکنند چون برای خودم هم همینکار را انجام دادند

شما اگر اسم تاپیک را هم ببینید نوشته اند پیش فروش یعنی یکم معطلی دارد اما بهر حال با کیفیت بالا و قیمت خوبی تحویل میدهند.

فقط مشکلی که ایشان دارند این است که بیشتر از اینکه در وبسایت خودشان باشند در تلگرام تشریف دارند...
    ویرایش توسط arisu : January 24th, 2017 در ساعت 22:13

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)