نوشته اصلی توسط
n4ser
من زمانی که سرویس خاستم بگیرم گفتن موجود ندارن خب مجود نداشتن درست ولی بعدا که خبر گرفتم گفتن موجود شده و من گفتم سریع میخوام لازم دارم فرداش گفتم کی تحویل میدین >> گفتن دیر تحویل میدهند << دقیقا همین حرفو گفتن یا نه تو گروه؟ روز دوم خبر گرفتم دیدم هنوز موجود نیست سوم چهارم پنجم بود که به من گفتن سیستم عامل نصب شده و تقریبا اماده هست تا فلان ساعت تحویل میدن و اون ساعت هم گذشت تحویل ندادن شما خودتون قضاوت کنید وقتی سرور میخری فروشنده باید یک تایم حدودی رو مشخص کنه حالا از اون تایم هم گذشت مورد نداره اما نه اینکه بخاطر یک افر هزار تومانی ادمو مسخره خودش بکنه این میشه با شعور فهم مشتری بازی کردن و سرکار گذاشتن اقاجان نمیخای بدی سرور رو نده اون هزار تومان ارزش نداره ولی وقتی هی امروز فردا میکنه ادم فهم داره شعور داره بالاخره صدای ادم در میاد مگه مردم مسخره هستن؟ هرکیم میخاد طرفداری کنه بکنه من جوابی نمیدم بهش و من ادم کینه ای نیستم من از این ناراحت شدم که ادمو الت دست قرار دادن هرکیم جای من باشه از بدتر رفتار میکنه اقاجان عزیزم این راهی که تو میری ما هزار سال پیش رفتیم حالا رفته واسه من شات گذاشته اینش خیلی جالبه ببین پسرجان برای هرکی بخای فیلم بازی کنی واسه من هیچکاره ای از قدیم گفتم جلو قاضیو ملاق بازی؟ ---- وقتی سرویسی بخریم تحویل داده نشه این میشه کلاه برداری این میشه مردومو مسخره کردن