نقل قول نوشته اصلی توسط H.G.N نمایش پست ها
سلام

دوست عزیز نزدیک به 5 سال هست های وب دارم مزیتش این هست که کاربرانش رو بر اساس میزبان خرید ، سابقه و ... امتیاز بندی میکنه و در موقع تماس با پشتیبانی در نوبت اول قرار می ده یا موقع هدیه میزان حجم دریافتی یک کاربر 7 ستاره 2 برابر کاربر 1 ستاره هست یا برای کاربران 7 ستاره هر شش ماه یکبار 100 گیگابایت حجم رایگان 10 روزه میده ! فقط گاها افت سرعت داریم که مربوط به تمامی افرادی هست که از این isp در شهر مل سرویس گرفتن که متاسفانه چندین و چند بار با پشتیبانی تماس گرفتیم رفع نشد. فعلا با این شرایط داریم میسازیم.

در مورد صبانت همین چند روز پیش درخواست جمع آوری رو گفتم ارسال کنن به مخابرات برای من خیلی خیلی افت سرعت و قطعی مکرری داشت که با پشتیبانی تماس میگرفتم جواب قانع کننده ای نمیدادن برای همین بعد 6 ماه استفاده درخواست جمع آوری دادم.

آسیاتک همین سرویسی که مد نظر شماست سفارش دادم 113.000 ت نامه رانژه رفته مخابرات هنوز سرویسم فعال نشده برای همین باید وصل بشه تا چند روز تست کنم ببینم چه طوری هست.

موفق باشید
راستش این سیستم امتیاز بندی را همارا هم به شیوه عجیبی چند ساله داره ، مثلا من الان 2000 امتیاز بعد ده سال دارم که 12 روز رایگان سرویس میده که جالبه بدانید این 12 روز رایگان 5 سال قبل با امتیاز کمتر 20 روز بود یعنی امتیاز که میره بالا بدتر میشه !
من الان برام کیفیت و پشتیبانی مهم ترین مساله هست و کاش سرویس شما را تا فردا فعال کنند تا زحمت بکشید یک تست انجام بدید و من را از شک دربیارید
صبانت را سال 86 داشتم که 50 گیگ را اون زمان حدود 200 هزار تومان دادن که کیفیت بدی نداشت ولی 4 ماهه تمامش کردم و از پارس آنلاین سرویس سه ماهه اون زمان گرفتم که دو ماه بعد با داد و بیداد و دعوا تونستم وادارشون کنم جمع کنند ، نمیدانم هنوز هم همانطور مانده یا نه ؟ ولی باید بگم از همارا مذخرف تر همان پارس آنلاین تبریز بود ، ولی خوب ده سال گذشته و شاید بهتر شدن