-
January 21st, 2017, 22:50
عضو انجمن
-
-
January 21st, 2017 22:50
# ADS
-
January 21st, 2017, 22:53
پاسخ : چند سوال در مورد آسیاتک و درخواست راهنمایی
سرعت دانلود
اسیاتک من نامحدود دارم
بالاترین سرعتم 20 تا 30 هستش
اما های وب کم کم 800 هستش تا 4 مگ هم میره پیشنهاد میدم راجب های وب یه تحقیقی کنید
فعالیتی ندارم اینجا

تاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید

مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
-
تعداد تشکر ها ازalmandata به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2017, 22:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
almandata
سرعت دانلود
اسیاتک من نامحدود دارم
بالاترین سرعتم 20 تا 30 هستش
اما های وب کم کم 800 هستش تا 4 مگ هم میره پیشنهاد میدم راجب های وب یه تحقیقی کنید
راستش دو گزینه های وب و صبانت را هم در نظر دارم ، دوست من 20 گیگ از صبانت داره با دانلود رایگان شبانه که میگه هر شب 20 گیگ دانلود داره و البته های وب را هم به خاطر یک سرویس حجمی با نام فشفشه تعریف میکنند که فکر کنم مثل سرویس نیترو همارا هستش
تو سرویس نیترو با سرعت 1 مگ دانلود میشه کرد که مدت زمانش برای استفاده 10 روز و حجم 20 گیگ با قیمت 14 هزار تومان هست و تنها سرویسی هست که تو این شرکت به درد میخوره
-
-
January 21st, 2017, 23:08

نوشته اصلی توسط
iraniam2000
راستش دو گزینه های وب و صبانت را هم در نظر دارم ، دوست من 20 گیگ از صبانت داره با دانلود رایگان شبانه که میگه هر شب 20 گیگ دانلود داره و البته های وب را هم به خاطر یک سرویس حجمی با نام فشفشه تعریف میکنند که فکر کنم مثل سرویس نیترو همارا هستش
تو سرویس نیترو با سرعت 1 مگ دانلود میشه کرد که مدت زمانش برای استفاده 10 روز و حجم 20 گیگ با قیمت 14 هزار تومان هست و تنها سرویسی هست که تو این شرکت به درد میخوره
های وب
بسته داره عالیه یکساله میگیری 2ونیم گیگ که میشه 38 هزار تومان
ماهانه 50 گیگ حجم میگیری که میشه 30 هزار تومان جوابگوت هستش
تنها ایراد های وب شبانه رایگان نداره
وگرنه از همه بهتره
فعالیتی ندارم اینجا

-
تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2017, 23:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
almandata
های وب
بسته داره عالیه یکساله میگیری 2ونیم گیگ که میشه 38 هزار تومان
ماهانه 50 گیگ حجم میگیری که میشه 30 هزار تومان جوابگوت هستش
تنها ایراد های وب شبانه رایگان نداره
وگرنه از همه بهتره
ممنون از راهنمایی ، بله 50 گیگ در ماه برام کافی و اضافه هست ، منتظر جواب سوالاتم از دوستان آسیاتکی هستم الان انتخاب دومم های وب شد
راستی 2.5 گیگ در سال تو های وب گویا ارزان شده (30 هزارتومان هستش ) و تنها شرکتی که همیشه گران میکنه تو ایران فکر کنم همارا سیستم هستش !
-
-
January 21st, 2017, 23:22
عضو انجمن
سلام
منظور از ساعت رایگان استفاده از همان 265 گیگ هست
حجم مازاد میتونید خرید کنید و تغییر سرویس در صورت اتمام نیز امکان پذیره
سرعت دانلود بر روی این سرویس نیز عالی هست و براحتی درصورتی که خط نلفنتون مشکلی نداشته باشه تا یک و 600 مگابایت در ثانیه میتونید دانلود داشته باشین
فقط بعد از خرید با 1544 تماس بگیرید تا سرعت رو به 16 مگ ارتقا بدن
اسیاتک بسته هایی با شرایط نیترو یا فشفشه های وب نداره.
-
تعداد تشکر ها از shetabanhost به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2017, 23:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shetabanhost
سلام
منظور از ساعت رایگان استفاده از همان 265 گیگ هست
حجم مازاد میتونید خرید کنید و تغییر سرویس در صورت اتمام نیز امکان پذیره
سرعت دانلود بر روی این سرویس نیز عالی هست و براحتی درصورتی که خط نلفنتون مشکلی نداشته باشه تا یک و 600 مگابایت در ثانیه میتونید دانلود داشته باشین
فقط بعد از خرید با 1544 تماس بگیرید تا سرعت رو به 16 مگ ارتقا بدن
اسیاتک بسته هایی با شرایط نیترو یا فشفشه های وب نداره.
تو سایت پی سی ورلد تعدادی از کاربران گفته بودن تو اون ساعات حجم محاسبه نمیشه و کلا رایگان هست و 265 گیگ هم فقط حرف هست و چون تو سایت هم رایگان زده بود برام سوال پیش اومد
روی سرویس فعلیم که راحت وقتی بسته نیترو میخرم 1 مگ سرعت میده و فکر نکنم مشکلی باشه
ممنون از راهنمایی و کمکی که کردید
(راستی تو زنجان هم همارا سیستم سرویس دهی داره اصلا طرفش نرید که من تو تبریز دو خیابان باهاشون فاصله دارم نمیتونم جواب بگیرم از اینها وای به جاهای دیگه )
-
تعداد تشکر ها از iraniam2000 به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2017, 23:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iraniam2000
تو سایت پی سی ورلد تعدادی از کاربران گفته بودن تو اون ساعات حجم محاسبه نمیشه و کلا رایگان هست و 265 گیگ هم فقط حرف هست و چون تو سایت هم رایگان زده بود برام سوال پیش اومد
روی سرویس فعلیم که راحت وقتی بسته نیترو میخرم 1 مگ سرعت میده و فکر نکنم مشکلی باشه
ممنون از راهنمایی و کمکی که کردید
(راستی تو زنجان هم همارا سیستم سرویس دهی داره اصلا طرفش نرید که من تو تبریز دو خیابان باهاشون فاصله دارم نمیتونم جواب بگیرم از اینها وای به جاهای دیگه )
بنده تست نکردم این مورد رو اما امکانش هست از سایت هایی مثل سافت 98 که از سرورهای اسیاتک استفاده میکنن دانلود رایگان باشه
پیشنهاد میکنم با 1544 تماس بگیرین بدرستی راهنمایی میکنن و به پاسخ همه سوال هاتون میرسین
اولین باره اسم همارا سیستم رو میشنوم و قطعا سمتش نمیریم 
برای دفتر از اینترنت ایرانسل و آسیاتک استفاده میکنیم و هردو کیفیت مطلوبی دارن
منزل هم محدود به مخابرات هستیم و خوشبختانه کیفیت مخابرات استان هم عالیه و سرویس 30 گیگ با 100 دقیقه مکالمه رایگان و سرعت 16 مگ رو ماهانه 32 هزار تومان خریداری کردیم و برخلاف نظرات مردم که رضایتی از مخابرات ندارن، ما از مخابرات زنجان واقعا راضی هستیم.
-
تعداد تشکر ها از shetabanhost به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2017, 23:36

نوشته اصلی توسط
iraniam2000
ممنون از راهنمایی ، بله 50 گیگ در ماه برام کافی و اضافه هست ، منتظر جواب سوالاتم از دوستان آسیاتکی هستم الان انتخاب دومم های وب شد
راستی 2.5 گیگ در سال تو های وب گویا ارزان شده (30 هزارتومان هستش ) و تنها شرکتی که همیشه گران میکنه تو ایران فکر کنم همارا سیستم هستش !

5هزار
هزینه رانژه
3100 تومن مالیات
بسته سفید بهترین گزینه اس
فعالیتی ندارم اینجا

-
تعداد تشکر ها از almandata به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2017, 23:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shetabanhost
بنده تست نکردم این مورد رو اما امکانش هست از سایت هایی مثل سافت 98 که از سرورهای اسیاتک استفاده میکنن دانلود رایگان باشه
پیشنهاد میکنم با 1544 تماس بگیرین بدرستی راهنمایی میکنن و به پاسخ همه سوال هاتون میرسین
اولین باره اسم همارا سیستم رو میشنوم و قطعا سمتش نمیریم
برای دفتر از اینترنت ایرانسل و آسیاتک استفاده میکنیم و هردو کیفیت مطلوبی دارن
منزل هم محدود به مخابرات هستیم و خوشبختانه کیفیت مخابرات استان هم عالیه و سرویس 30 گیگ با 100 دقیقه مکالمه رایگان و سرعت 16 مگ رو ماهانه 32 هزار تومان خریداری کردیم و برخلاف نظرات مردم که رضایتی از مخابرات ندارن، ما از مخابرات زنجان واقعا راضی هستیم.
سرور که خودم از آسیاتک سه تا دارم و اگر رایگان باشه کلا جز وب گردی مصرفی ندارم ، البته تو سایت خودش دو تا سایت معرفی کرده و نوشته فقط از اونها رایگان هست هر چند همین حجم با این قیمت به نظر من مفت هست
تو سایت پی سی ورلد کاربرها نوشتن زنگ زدن پشتیبانی گفته خودتان باید حساب کنید !!!!!
من هم چهار تا سرویس دارم که متاسفانه هر چهار تا چه در دفتر کار و چه در منزل همگی همارا سیستم هستن و منزل اولین جایی هست که تغییر میخوام بدم و بعد دفتر ....

نوشته اصلی توسط
almandata
5هزار
هزینه رانژه
3100 تومن مالیات
بسته سفید بهترین گزینه اس
آقا مالیات گران شده :دی
نکنه میخوان خرج پلاسکو را بگیرن که مالیات را گران کردن ؟
واقعا ممنونم کاش همه مثل شما سعی میکردن به بقیه کمک کنند
-