-
January 21st, 2017, 16:01
عضو انجمن
پاسخ : راهنمایی در مورد سایت شرکتی
سلام دوست عزیز ، کنترل پنل ها ، همه خارجی هستن ، cpanel , direct admin توسط شرکت های خارجی توسعه داده شده اند.
اگر کلمات و عبارات ایرانی در دایرکت ادمین مشاهده میکنید ، اینها دستکاری شده و فارسی شده هستند. در کل ایرانی نداریم.
سی پنل هم بخاطر ظاهر و یکسری امکانات و کاربرپسند بودن ، و پایداری بهتر ، در رتبه ی اول معمولا قرار میگیره و بعد دایرکت ادمین.
-
تعداد تشکر ها از blueserver به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2017 16:01
# ADS
-
January 21st, 2017, 16:10
با سلام. خب طبیعتا اگر هاست رو از داخل کشور دریافت کنید؛ سایت با سرعت بیشتری بارگذاری می شود.
اما در مورد کنترل پنل اکثر هاستینگ های ایرانی (تا جایی که من اطلاع دارم ) هاست ایران رو با کنترل پنل دایرکت ادمین عرضه می کنند. که هم منابع کمتری مصرف می کنه و هم کاربران تازه کار رو گیج نمی کنه. (بر خلاف سی پنل!! ) البته یکی از شرکت های هاستینگ رو می شناسم که هاست ایران رو با کنترل پنل سی پنل نیز می فروشد. نام نمی برم تا تبلیغات نشه.
این نظر شخصی بنده بود
به زودی ...
در این مکان آدرس سایت قرار میگیرد!
-
تعداد تشکر ها از dkr.amir به دلیل پست مفید
-
January 21st, 2017, 23:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
MaX-1900
ممنون از دوستان
یه سوال دیگه هم داشتم؛کنترل پنل لینوکس ایرانی دایرکت ادمین و لینوکس خارحی سی پنل هستش
ظاهرا طبق مطالبی که مطالعه کردم،سی پنل کاراییش بهتر و راحت تر هست،خب این وسط لینوکس ایرانی
با کنرل پنل سی پنل وجود داره یا کلا دایرگت ادمین هستش؟!
چون من در نظر دارم لینوکس ایرانی تهیه کنم حالا ممنون میشم دوستان طبق تجربه هاشون بنده رو راهنمایی کنن
که در کل لینوکس ایرانی بگیریم یا خارجی؟!
هاست ایرانی بگیرید پینگ پایین تری داره و بهتر هست.
کنترل پنل هم قطعا سی پنل. بعضی از شرکت های هاست ایران با کنترل پنل سی پنل هم دارند از اونها تهیه کنید.
اما بنظر اگر سرویس هاست ایران با کنترل پنل سی پنل پیدا نکردید همان هاست خارج مثلا آلمان یا فرانسه تهیه کنید با کنترل سی پنل.
سی پنل از هر نظر از دایرکت ادمین سر تر هست.
-
تعداد تشکر ها از persiancoder به دلیل پست مفید