-
January 20th, 2017, 19:34
درخواست سیستم وبلاگ دهی + سوال در این مورد
به نام خداوند بخشنده مهربان
با سلام . دوستان من الان چند وقتی میشه که قصد راه اندازی یک سیستم وبلاگدهی خوب رو دارم . اما به دلیل یکسری اتفاقاتی که برام پیش اومد ، نتونستم این سیستم رو راه اندازی کنم . الان میخوام این کار رو انجام بدم . اما خب هنوز هم ابهاماتی برام وجود داره در این مورد .
امکانات کلی که مد نظرم هست :
1 ) ساخت وبلاگ توسط کاربران سیستم
2 ) ایجاد انجمن برای وبلاگ ها
3 ) ایجاد فروشگاه برای وبلاگ ( این مورد اصلا الزامی نیست )
4 ) مکان های تبلیغاتی در وبلاگ ها .
5 ) و دیگر امکانات رایج اینجور سیستم ها !!
راستش من در چند جا ، دیدم که سیستم های وبلاگ دهی رو به فروش میرسونن . اما خب این تاپیک رو ایجاد کردم تا ببینم ، آیا از طریق وردپرس میشه این موارد رو پیاده سازی کرد ؟
یه چیز مهمی که وجود داره راجع به اینجور پروژه ها ، بحث امنیت اطلاعات اونهاست . از طرفی به خاطر اینکه من دوست دارم قالب های سیستم پویا و زیبا باشه ، بنابراین به این فکر کردم که با وردپرس این سیستم رو بیارم بالا .
از دوستانی که اطلاعات در این زمینه دارن ، از جمله : شناخت سیستم های مشابه که برای فروش گذاشته شدن ، یا توانایی انجام این درخواست و بالاآوردن این سیستم با وردپرس ، ممنون میشم اطلاع رسانی کنن و نظراتشون رو در همین تاپیک بنویسن .
ممنون
-
-
January 20th, 2017 19:34
# ADS
-
January 20th, 2017, 19:45
پاسخ : درخواست سیستم وبلاگ دهی + سوال در این مورد
سلام
تمام این امکانات و حتی امکانات بیش تری از جمله اتصال دامنه ، هاست دانلود و.. در وردپرس شبکه وجود دارد .
ولی فشار زیادی به سرور mysql وارد میکند.
توصیه میکنم به دنبال این کار نرید ، چون مردم در ایران دیگر به جامعه وبلاگ نویسان اهمیت نمیدهد و اکثرا مشغول شبکه های اجتماعی نظیر تلگرام و.. شدند.
-
تعداد تشکر ها ازcheapmizban به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2017, 19:53
پیام خصوصی دادم
با ورد پرس که نمیشه یک سیستم وبلاگ دهی کامل راه اندازی کرد
-
تعداد تشکر ها ازccirco به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2017, 20:02

نوشته اصلی توسط
cheapmizban
سلام
تمام این امکانات و حتی امکانات بیش تری از جمله اتصال دامنه ، هاست دانلود و.. در وردپرس شبکه وجود دارد .
ولی فشار زیادی به سرور mysql وارد میکند.
توصیه میکنم به دنبال این کار نرید ، چون مردم در ایران دیگر به جامعه وبلاگ نویسان اهمیت نمیدهد و اکثرا مشغول شبکه های اجتماعی نظیر تلگرام و.. شدند.
ضمن تشکر بابت شرکت در تاپیک ، مردم عادی بله دنبال این موارد نیستن اما خب سیستم های وبلاگدهی اهداف دیگه ای رو دنبال میکنن . از جمله اینکه یک وبلاگ در بلند مدت میتونه بازدید بالایی به دست بیاره و تبلیغات خوبی رو هم انجام بده و اینجور موارد ...
البته اینو هم بگم که من همین الان و در این لحظه نخواستم این سیستم رو راه اندازی کنم!! و طبیعتا این تاپیک رو زدم تا از تمامی جوانب انجام این کار اطلاع پیدا کنم . مجدد بابت نظرتون تشکر میکنم ...
-
تعداد تشکر ها از ldda company به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2017, 20:10
سلام
جهت اطلاعات بیشتر ای دی تلگرامم رو اد کنید
@alefweb
-
تعداد تشکر ها از alefweb به دلیل پست مفید
-
January 20th, 2017, 20:15
میدونید دوستان ، چیزی که خیلی مهم هست ، امکانات و قالب های خوب و زیبا برای چنین سیستمی هست . البته از طرفی زدن وبلاگدهی با وردپرس ، همونطور که دوستان گفتن ، به منابع سرور فشار زیادی وارد میکنه اما خب ، ارزشش رو داره . بخاطر اینکه با یک سری ترفند و ایده ، میشه سیستم رو به جاهای خوبی رسوند .
اما خب من چند وقت قبل هم که دنبال انجام این کار بودم ، واقعا شخص خاصی ور نتونستم پیدا کنم که تمام موارد رو انجام بده . از جمله اینکه هزینه تمام شده کار هم خیلی برای من مهم هست و بودجه من هم زیاد نیست . برای همین ظاهرا انجام این کار با وردپرس لذت بخش به نظر میاد اما خود این انجام شدنش هم داستان ها داره ...
-
-
January 21st, 2017, 22:00
خب دوستان یک روز از زمانی که این تاپیک رو در انجمن درج کردم ، گذشت . اما هنوز هم به مورد خاصی نرسیدم ...
ممنون میشم باز هم بررسی کنید و در بحث شرکت کنید ...
همونطور که گفتم ، ظاهرا شخص خاصی در سطح نت نمیتونه این مورد رو انجام بده ، حداقل تا حالا که کسی نبوده ...
-
-
January 21st, 2017, 22:07
سلام ، اسکریپت مورد نظرو موجود داریم ، در تماس باشید ...
امکان ایجاد انجمن ، فروشگاه و ...
@realeyes
-
-
January 21st, 2017, 22:22

نوشته اصلی توسط
kavoshco
سلام ، اسکریپت مورد نظرو موجود داریم ، در تماس باشید ...
امکان ایجاد انجمن ، فروشگاه و ...
@realeyes
شما از گروه امن افای کاوش با نام تجازی ایمن کاوش هستید ؟
به همون اندازه که از خدمات زرین شما و گروهتون استفاده کردیم برامون کافیه ، اسکریپت وبلاگدهی پیشکش ...
( ضمن نیازی هم نیست پاسخ این پیام من رو بدید ، سر فرصت تاپیکی در این خصوص منتشر میکنم )
خب ، بی صبرانه منتظر نظرات و پیشنهادات دیگر دوستان هستم ...
-
-
January 21st, 2017, 22:28

نوشته اصلی توسط
ldda company
شما
از گروه امن افای کاوش با نام تجازی ایمن کاوش هستید ؟
به همون اندازه که از خدمات زرین شما و گروهتون استفاده کردیم برامون کافیه ، اسکریپت وبلاگدهی پیشکش ... 
( ضمن نیازی هم نیست پاسخ این پیام من رو بدید ، سر فرصت تاپیکی در این خصوص منتشر میکنم )
خب ، بی صبرانه منتظر نظرات و پیشنهادات دیگر دوستان هستم ...
بفرمایید منتشر کنید ، بیصبرانه منتظر هستیم
-