درود
دوست عزیز شما چرا داد و هوار میزنی ؟! مگر تو این مملکت خبرنگار و خبرگزاری نیست که هر کی یک دوربین و گوشی گرفته افتاده تو خیابان و شده خبرنگار خود خوانده ؟ مگه خبرنگاری کشک و هر کسی مجازه خبرنگاری کنه ؟
اولا این مسئولان از بین همین مردم با فرهنگ و با شعور انتخاب شدن
دوما همین مردم باشعور ، دانا ، عاقل و با فرهنگ کسایی را سر کار گذاشتن که بودجه آتش نشانی را خرج جنگ تو 50 کشور دارند میکنند و تو تمام دنیا برای ساختمان های بلند در هنگام آتش سوزی از راه هوا وارد عمل میشن ولی تو ایران کو امکانات ....
در آخر خدمت شما بخشی از قوانین کشور آلمان را در هنگام حوادث میگم تا بدانید این افرادی که امروز باعث اختلال در کمک رسانی و اطفاء حریق شدن ، اینها که با خودخواهی خود باعث شدن پدری نتونه امشب راهی خانه اش بشه و فرزندی فردا اولین جمعه بی پدرش را تجربه کنه تو خیلی جاها مجرم هستن ...سال گذشته از محل عوارض شهرداری باید ۱۴۰میلیارد در اختیار آتشنشانی قرار میگرفت که تنها ۲۵میلیارد پرداخت شد
- - - Updated - - -اگر رانندهای در آلمان راه را برای خودروهای امدادی باز نکند، مسئول اتفاقاتی است که پیش میآید.
اگر مسير حركت خودروهای امدادى را مسدود كنيد سر و كارتان با دادستان و دادگاه عالى ست؛ حتی ممکن است به جرم جرح یا قتل بازداشت شوید.
بى توجهى به آژير و اخطار خودروهاى امدادى در صورت نداشتن صدمه جانى جريمه نقدى تا ١٠٠٠ یورو به همراه دارد.
در بعضی موارد انسداد راه مامورين امداد و نجات يا وسايل نقليه تا پنج سال زندان به همراه دارد.
اگر بخاطر این اقدام مشکلی برای افراد حادثه پیش بیاید، در صورت گزارش پزشک و یا شهادت مامورين امدادى، فرد با اتهام اقدام به جرح و یا حتی قتل شبه عمد رو به رو است.
همچنین گرفتن عكس و فيلم از مجروحين پيگرد قانونى دارد و در مواردى یک سال زندان نیز به همراه دارد
ببخشید با دعا مشکل حل میشه ؟ من 700 کیلومتر با تهرن فاصلهخ دارم ولی وظیفه ما اتفاقا به نظر من بحث هست و اینکه از مسئولان پاسخ بخوایم و اینجا بحث کنیم که چه کار میشه کرد از این فلاکت و بدبختی نجات پیدا کنیم و چرا عده ای امروز به خاطر بی لیاقتی یک عده مسئول و برخی عوامل دیگه کشته شدن ؟
باید ببینیم وظیفه ما چیه در اینجور مواقع ؟ باید ببینیم وظیفه مسئولان چی بوده و در آینده چی هست ؟ هر چند تو این کشور انتخابات یعنی کشک ولی خوب چاره ای نیست و باید به مسئولان نالایق اگر از دستمان برمیاد رای ندیم
در مورد دعا کردن هم نکته که نظر بنده هست را عرض میکنم
ﻧﺰﺩﯾﮏ 38 ﺳﺎﻟﻪ ﻫﻤﻪ ﺟﻮﺭ ﺩﻋﺎ ﻭ ﻋﺰﺍ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﻧﺎﻟﻪ ﻭ ﻧﻔﺮﯾﻦ ﮐﺮﺩﯾﻢ
8 ﺳﺎﻝ ﺑﺎ ﻧﺼﻒ ﺩﻧﯿﺎ ﺟﻨﮕﯿﺪﯾﻢ
10 ﺳﺎﻟﻪ ﺩﺭ ﺗﺤﺮﯾﻢ ﺍﺯ ﻧﺎﺧﻨﮕﯿﺮ ﺗﺎ ﺩﺍﺭﻭﯼ
ﺳﺮﻃﺎﻥ ﻭ ﺍﯾﺪﺯ ﻭ ﺯﮔﯿﻞ ﻫﺴﺘﯿﻢ
ﭼﻪ ﺣﮑﻤﺘﯽهستش که ﺭﻭﺯ ﺑﻪ ﺭﻭﺯ ﻫﻤﮥ ﺩﻧﯿﺎ ﭘﯿﺸﺮﻓﺖ
ﻣﯿﮑﻨﻦ ؟
ﺗﺮﮐﯿﻪ ﻗﻄﺐ ﺻﻨﻌﺘﯽ ﻣﻨﻄﻘﻪ ﻣﯿﺸﻪ
ﺩﺑﯽ ﻻﺱ ﻭﮔﺎﺱ ﺁﺳﯿﺎ ﻣﯿﺸﻪ
ﮐﺮﻩ ﺟﻨﻮﺑﯽ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﺍﺗﻮﻣﺒﯿﻞ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺭﺍ ﻣﺎﻝ خودش ﻣﯿﮑﻨﻪ
ﻗﻄﺮ ﺛﺮﻭﺗﻤﻨﺪ ﺗﺮﯾﻦ ﮐﺸﻮﺭ ﺩﻧﯿﺎ ﻣﯿﺸﻪ ..............
ﻣﺎ ﺍﺯ ﺳﻮﻣﺎﻟﯽ ﻭ ﺑﻨﮕﻼﺩﺵ ﻓﻘﯿﺮ ﺗﺮ ﻣﯿﺸﯿﻢ
ﺗﻮ ﺻﻒ ﺳﺒﺪ ﮐﺎﻻ ﺁﺩﻡ ﻫﺎ ﻣﯿﻤﯿﺮند
ﯾﻪ ﺟﺎﯼ ﮐﺎﺭ ﻣﺎ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﯿﺴﺖ
ﯾﺎ ﺩﻋﺎ ﻫﺎ ﺭو ﻋﻮﺿﯽ ﻣﯿﺨﻮﻧﯿﻢ
ﯾﺎ ﺩﻋﺎﯼ ﻋﻮﺿﯽ میخونیم
ﯾﺎ ﻋﻮﺿﯽ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﺨﻮﻧﯿﻢ
ﯾﺎ ﺑﺎ ﻋﻮﺿﯽ ﻫﺎ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﺨﻮﻧﯿﻢ
ﯾﺎ ﻋﻮﺿﯽ ﻫﺎ ﺑﺮﺍﻣﻮﻥ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﺨﻮﻧﻦ
ﯾﺎ ﻋﻮﺿﻤﻮﻥ ﮐﺮﺩﻥ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺩﻋﺎ ﺑﺨﻮﻧﯿﻢ
یا جای عوضی زندگی میکنیم