نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: راهنمایی راجع به سرور دانلود و کلا خدمات هاستینگ

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

پیش فرض راهنمایی راجع به سرور دانلود و کلا خدمات هاستینگ

درود دوستان گرامی
    چندین بار من مشکل مطرح کردم و فعلا جواب درست و حسابی نگرفتم.من 3 تا سایت دارم.که قبلا مورد حمله بود و چندین جا منتقل کردم و مشکل حل نشد.الان از یه شرکت معروف ایرانی که اسم نمیبرم سرویس گرفتم که انصافا کارشون عالی هست.فقط مشکلی که الان دارم ، چون من از پلاگین easy digital download استفاده میکنم ، مشکلی که پیش اومده اینه از امروز ظهر وقتی خرید میشه کاربر روی لینک دانلود که کلیک میکنه موقع وصل شدن به لینک دانلود با خطا مواجه میشه و چون هاستم داخل ایران هست و بسیاری راضی هستم از سرعتش و اینکه مورد حمله قرار نمیگیره ، عوضش سرور دانلودم خارج از ایران هست و شرکتی که هاست دانلود داده میگه چون ارتباط سرور ایران با خارج قطع شده مشکل از اون هست و ربطی به ما نداره در حالی که من دو تا سایت دارم که روی هاست ایران هست.یکی خوب کار میکنه و یکی مشکل داره.اگر مشکل باشه طبیعتا اون یکی هم نباید کار کنه.حتی شرکتی که سرور دانلود داده میگه روی هاست ایران نباش چون تو گوگل و سئو بهت ضربه میزنه چون سرورهای ایران همیشه قطع هست و 30 درصد ارتباط خارج داره.من هم میخواستم بپرسم اینطوری هست چرا پس بزرگترین سایت های دانلود ایران روی سرور و هاست های ایران هستند؟
    آیا دوستان صلاح می دونند که فایلهامو بیارم رو هاست دانلود های ایران؟
    چون اکثر سایت های دانلود هنم نگاه میکردم تماما از هاست و سرورهای ایرانی استفاده می کنند و همیشه هم آنلاین هستند.واقعا مممنون میشم راهنمایی کنید.

2. # ADS

عضو دائم arc1o0 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    523
    تشکر تشکر شده 
    3,739
    تشکر شده در
    2,026 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی راجع به سرور دانلود و کلا خدمات هاستینگ

سایت و هاست دانلود رو می تونید بیارید ایران

به شرطی که قطعی هاستینگ داخلی زیاد نباشه،

یه کپی از سایتتون تو خارج هم داشته باشید، اگر قطعی زیاد شد دی ان اس ها رو تغییر بدید تا سایت از خارج بارگزاری بشه

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

نظرتون راجع به ادعای بعضی از هاستینگ ها که میگن هاست های داخل ایران به حاطر قطعی و دسترسی کمتر ربات های گوگل به سایت و آسیب زدن به سئو رو تایید می کنید.چون من نگاه میکردم بزرگرترین سایت های دانلود داخل هاست ها و سرورهای ایران هستند و همه هم راضی هستند.این ادعا مطرح میشه چرا تو سئو رتبه اونها تاثیر نمیزاره.ممنون میشم دوستان در این زمینه هم اطلاعاتشون در اختیار بزارن تا هم من و همه دیگر دوستان استفاده کنند.ممنون

عضو دائم company_hosting آواتار ها
    myredstation.ir/ myhetzner.ir / myovh.ir/ myleaseweb.ir
    تشکر تشکر کرده 
    41
    تشکر تشکر شده 
    222
    تشکر شده در
    184 پست

سلام

این مورد برای 2 سالپیش بود و از نظر سئو مشکلی نخواهید داشت
    شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
    برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

سوال دیگه ای که داشتم درباره هاستینگ معروف هاست دی ال هست ، البته ببخشید با اسم مطرح کردم.اون طوری که دیدم خیلی از سایت های معروف از اونجا سرویس میگیرن و خیلی هم راضی هستند طبق نظراتی که دادن ، ولی عده ای هم هستند میگن سرویس دهی خوبی نداره.میخواستم از دوستان بپرسم کلا نظرشون راجع به اسن شرکت چیه؟خدماتش چطوری هست؟اگر خوب نیست چرا سایت های بزرگی ایرانی رو پشتیبانی میکنه؟میخواستم بدونم از لحاظ هسات دانلود با دیتاسنترهایی مثلا آلمان و هلند که تو دانلود خیلی مطرح هستند جوبگو هست؟رید هارد که میگن دارن تا چه حدی معتبر هست.چون خیلی ها رو دیدم از این شرکت تعریف می کنند و خیلی ها هم تکذیب.ممنون میشم دوستانی که کار کردن یا طالاعاتی دقیق دارن در اختیار بزارن.ممنون

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط cloner1390 نمایش پست ها
    درود دوستان گرامی
    چندین بار من مشکل مطرح کردم و فعلا جواب درست و حسابی نگرفتم.من 3 تا سایت دارم.که قبلا مورد حمله بود و چندین جا منتقل کردم و مشکل حل نشد.الان از یه شرکت معروف ایرانی که اسم نمیبرم سرویس گرفتم که انصافا کارشون عالی هست.فقط مشکلی که الان دارم ، چون من از پلاگین easy digital download استفاده میکنم ، مشکلی که پیش اومده اینه از امروز ظهر وقتی خرید میشه کاربر روی لینک دانلود که کلیک میکنه موقع وصل شدن به لینک دانلود با خطا مواجه میشه و چون هاستم داخل ایران هست و بسیاری راضی هستم از سرعتش و اینکه مورد حمله قرار نمیگیره ، عوضش سرور دانلودم خارج از ایران هست و شرکتی که هاست دانلود داده میگه چون ارتباط سرور ایران با خارج قطع شده مشکل از اون هست و ربطی به ما نداره در حالی که من دو تا سایت دارم که روی هاست ایران هست.یکی خوب کار میکنه و یکی مشکل داره.اگر مشکل باشه طبیعتا اون یکی هم نباید کار کنه.حتی شرکتی که سرور دانلود داده میگه روی هاست ایران نباش چون تو گوگل و سئو بهت ضربه میزنه چون سرورهای ایران همیشه قطع هست و 30 درصد ارتباط خارج داره.من هم میخواستم بپرسم اینطوری هست چرا پس بزرگترین سایت های دانلود ایران روی سرور و هاست های ایران هستند؟
    آیا دوستان صلاح می دونند که فایلهامو بیارم رو هاست دانلود های ایران؟
    چون اکثر سایت های دانلود هنم نگاه میکردم تماما از هاست و سرورهای ایرانی استفاده می کنند و همیشه هم آنلاین هستند.واقعا مممنون میشم راهنمایی کنید.
    سلام

بستگی به میزبانتون در ایران دارد اما در کل اگر میزبان و مرکز خوب باشد قطعی به سمت خارج کشور بسیار کم هست و مواردی مثل سئو و ... تاثیر انچنانی ندارد بلکه حتی امتیازاتی هم برای این مورد با توجه به نوع لوکیشن و زبان فارسی سایت دارد.
    مخصوصا که کاربران شما چون داخل ایران نیز هستند سرعت دسترسی به سایت شما برای این کاربران مطلوب تر هست و رضایت بیشتری خواهند داشت.

باتشکر
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

چرا دوستانی که از هاست و سرورهای دانلود ایران استفاده کردن نظرات خودشون رو مطرح نمی کنند و در اختیار دیگر دوستان قرار نمیدن تا ما هم استفاده کنیم.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)